Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1399 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
oglądam czasami ;) w sumie program fajny, ale dołożyłam bym jeszcze jeden wątek - mianowicie makijaż artystyczny, tak żeby ciekawiej trochę było.
gdzie? :) ja od października zaczynam szukać roboty.
Kazdy majacy troche rozsadku w glowie nie porusza sie po centrum Londynu autem :D
Pomijam takie zawody jak taksowkarz i jest to koniecznoscia. Wszyscy cisna metrem, a ja jako ze mam w torbie oprocz swoich smieci, rzeczy mlodego typu DS mam wieksze ograniczenia, a nie chcialabym poruszac sie z walizka na kolkach - a widuje dosc czesto takie laski XD ... choc z drugiej strony taki maly i lekki kindle... pewnie znalazloby sie dla niego miejsce :D
Pewnie masz racje :D Tak samo bylo u nas z iPadem, a po co nam, kolejny zbyteczny gadzet, bla bla bla... Teraz sobie nawet nie wyobrazam zwyklej gazety czytac i brudzic dloni czcionka... Czlowiek latwo przyzwyczaja sie do lepszego :)
No wlasnie to mnie irytuje w iPadzie :/
Kurcze, pewnie sie skusze na kindle :D U nas nie wychodzi drogo, mozna zamowic juz teraz 16GB za £159, nie jest to duzo, zwlaszcza ze Amazon daje swoim klientom bodajze z 300 tytulow do czytania gratis, plus jakies appy codziennie jeden za darmo...
Jestem uzalezniona od gadzetow :/
to ten kindle fire hd? bo tutaj dalej ma 7'' , bo chyba nie lapie do czego odnioslas 8,9'' a do czego 7'' :)
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0083PWAWU/ref=amb_link_1/275-1563713-4827859?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=gateway-center-column&
pf_rd_r=0VHDXNWXMPFK4SAMAVJN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=324600507&pf_rd_i=468294
chyba sobie zamowie, 25 pazdziernika wychodzi :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No niektóre takie trochę niemrawe ale taki był pewnie zamysł - zwyczajne kobiety

Ja też czasami bo czasem zapomnę, taka godzina dziwna, pewnie dlatego. Może formuła programu się z czasem rozwinie i będą także takie makijaże :)
Ja właśnie zaczęłam. Jutro idę na rozmowę

pijana powodzenia :)
mistrzynie ogladalam chyba 2 razy u Pieknego, u siebie nie mam tlc. ale chyba zamysl jest taki, zeby nauczyc makijazu babeczki, ktore sie prawie na tym nie znaja. w sumie, dziwne to jakos dla mnie, nigdy nie nie malowac, albo raz na ruski rok ;) jakby mi zabronil ktos kolorowki uzywac, to bym sie zaplakala chyba.
http://www.amazon.com/gp/product/B008GFRE5A/ref=jl_kj_img?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=gateway-center-column&pf_rd_r=0EH0MZ9PAT2AHYVHENZP&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1396512342&pf_rd_i=507846

chyba w uk nie wypuszczaja tego duzego:)
ja nawet 30 nie wydzwaniam miesiecznie

mam tego najprostszego i najtańszego. potrzebuję go tylko i wyłącznie do czytania, więc klawiatura jest mi zupełnie zbędna, dotykowy miałam w rękach i jak dla mnie był lekko opóźniony z przerzucaniem stron dlatego też wybrałam ten najzwyklejszy.
jeśli chodzi o przeglądanie internetu - nie jara mnie czarno-biały internet więc tym bardziej jest mi to zbędne przy posiadaniu ipada.
kup sobie tego najtańszego, na początek wystarczy biorąc pod uwagę, że będzie ci służył jedynie do czytania. później zawsze może przejąć go dzieciak do czytania bajeczek, a jak wam się spodoba to jakby nie patrzeć, nie są to drogie urządzenia.
Dzięki za wszystkie życzenia powodzenia, myślę, że było całkiem ok, chociaż krótko, z 8 minut Jeśli dziś zadzwoni to jestem przyjęta, jeśli nie to dupa
no ja tez bo makijaż to też sztuka :)
a gdzie? :)
czyżby kaca ktoś miał? ;>
no to czekamy na telefon ;P gdzie to próbujesz te robote dostac?
tak czy siak nie bylabym zainteresowana. Jak kupie, to kupie przede wszystkim do czytania, od reszty mam iPada i jak wyzej juz pisalam, jedyne co mnie drazni czytajac na iPadzie to odbijajace sie swiatlo.
LOL, ja mam abonament z 600min i tak samo, ani razu nie wykorzystalam calosci, a jest to jeden z najnizszych abonamentow - mniejszego juz nie moglabym miec :D
Jak wykorzystam ponad 100 min to juz jest cos. W iPhonie i tak mam smsy i rozmowy za darmo miedzy soba a inna osoba z iPhonem, tak wiec odchodzi bardzo duzo.
No wlasnie tak mysle. Drugi tablet mi nie jest potrzebny, zwlaszcza ze z iPada jestem mega zadowolona.
A dzieciak to juz ma za duzo tego wszystkiego, nie mozna tak rozpieszczac ;D
to szybko... u mnie proces rekrutacyjny trwa nawet do 2 miesiecy O,O
a jak czujesz? dalas czadu? powalilas na kolana?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail