malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
w00tjump
w00tjump
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: Sprawdzilam cene, luzik - chwile temu tyle na dwa kosmetyki wydalam O,O

...ten z klawiatura w przeliczeniu na zl prawie 600:rotfl:
(po tym nastapilo powtorzenie sobie w glowie: 'polska jest fajna, lubie polske, nie ma sensu myslec o wyjezdzie' :lol:)
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Sony Ericsson

no tak. fanboy, tyle ze SE;)
JestemFejkiem
JestemFejkiem: do szalenczego pisania smsow

po co sms, twarzoksiazka wygodniejsza do rozmow pisanych:) ...o ile nie ma sie tel w orange, gdzie pobieraja kilka zl za chwile na fb:crylol:

.........no nie. jakims cudem mam umowe do.... stycznia 2014:szok: bylam pewna, ze tej zimy koniec wiec zaraz zmienie siec i wezme smartfona przy okazji. ale bylam zbyt leniwa, zeby przepisac tel na siebie-nie ja podpisywalam umowe, teraz mam za swoje:and:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: W BB właśnie mi się tylko wygląd podoba. Klawiatura nie jest dla mnie koniecznością, iPhone mam długo, od początku jak wszedł 3GS wymienialam tylko na nowszy model, tak więc jestem przyzwyczajona. Ipada nie noszę zawsze ze sobą, więc iPhone jest jego mniejszym zamiennikiem :) no i wspomniane wcześniej iCloud, mam wszystko tam, gdzie chce mieć. Oprócz tego, większość znajomych ma jednak iPhone, imessages są wtedy niezmiernie przydatne. Chociażby z Prinzem mam niezmiennie kontakt 24/7 za darmo, gdziekolwiek by się nie szlajał po świecie ;) nie interesuje mnie wtedy żaden roaming. To samo tyczy się FaceTime. Wiem, ze mój wybór tez zależy od tego, kto w moim towarzystwie ma jaki telefon. BB ma swojego słynnego messengera, ale jak wyżej, pisalabym tylko z szefem xd

popieram massacre, najpierw mialem 3gs, pozniej od razu przeskoczylem na 4s, niesamowita roznica, mam wszystko co potrzeba w jednym, dobry telefon, calkiem fajny ipod, duzo ciekawych aplikacji. nawigacja! juz nie zaczepiam tryliona ludzi na ulicy by zapytac gdzie co jest, i cloud lofciam, zobacze ciacho na ulicy i juz esemesik z fotka leci do Asi :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  12 Septembrie 2012

jak ja nie cierpię być chora i chodzić do pracy:/

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Sprawdzilam cene, luzik - chwile temu tyle na dwa kosmetyki wydalam O,O ...ten z klawiatura w przeliczeniu na zl prawie 600 (po tym nastapilo powtorzenie sobie w glowie: 'polska jest fajna, lubie polske, nie ma sensu myslec o wyjezdzie' ) JestemFejkiem:Sony Ericsson no tak. fanboy, tyle ze SE;) JestemFejkiem:do szalenczego pisania smsow po co sms, twarzoksiazka wygodniejsza do rozmow pisanych:) ...o ile nie ma sie tel w orange, gdzie pobieraja kilka zl za chwile na fb.........no nie. jakims cudem mam umowe do.... stycznia 2014 bylam pewna, ze tej zimy koniec wiec zaraz zmienie siec i wezme smartfona przy okazji. ale bylam zbyt leniwa, zeby przepisac tel na siebie-nie ja podpisywalam umowe, teraz mam za swoje

Waluta tylko daje złudne pozory, ze to drogie. Mi zawsze łatwiej wydać np. £50 w Anglii niż 250zł w Polsce, a wartość ta sama ;)

Co do umowy do 2014, to na ile są te abonamenty? O,O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Biomechanical
Biomechanical
  12 Septembrie 2012

Dzis stwierdzilam, ze moja lazienka zmienia sie w reklame Nivei :lol:

massacre
massacre
  12 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: massacre: W BB właśnie mi się tylko wygląd podoba. Klawiatura nie jest dla mnie koniecznością, iPhone mam długo, od początku jak wszedł 3GS wymienialam tylko na nowszy model, tak więc jestem przyzwyczajona. Ipada nie noszę zawsze ze sobą, więc iPhone jest jego mniejszym zamiennikiem :) no i wspomniane wcześniej iCloud, mam wszystko tam, gdzie chce mieć. Oprócz tego, większość znajomych ma jednak iPhone, imessages są wtedy niezmiernie przydatne. Chociażby z Prinzem mam niezmiennie kontakt 24/7 za darmo, gdziekolwiek by się nie szlajał po świecie ;) nie interesuje mnie wtedy żaden roaming. To samo tyczy się FaceTime. Wiem, ze mój wybór tez zależy od tego, kto w moim towarzystwie ma jaki telefon. BB ma swojego słynnego messengera, ale jak wyżej, pisalabym tylko z szefem xd popieram massacre, najpierw mialem 3gs, pozniej od razu przeskoczylem na 4s, niesamowita roznica, mam wszystko co potrzeba w jednym, dobry telefon, calkiem fajny ipod, duzo ciekawych aplikacji. nawigacja! juz nie zaczepiam tryliona ludzi na ulicy by zapytac gdzie co jest, i cloud lofciam, zobacze ciacho na ulicy i juz esemesik z fotka leci do Asi :D

iPhone nas połączył już na zawsze d83dde0d2764
Jutro Ci o 7:00 pobudke robię :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ja nie cierpię być chora i chodzić do pracy:/

ja ogólnie nie lubię być chora, wszystko ,nie wtedy wkuwia
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzis stwierdzilam, ze moja lazienka zmienia sie w reklame Nivei

Mnie moja łazienka wkurza, mam antytalent dekoratorski i wyglada niejako :(

mirra20
mirra20
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: ja ogólnie nie lubię być chora, wszystko ,nie wtedy wkuwia

mam tak samo jak Ty... :nutki:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: Waluta tylko daje złudne pozory, ze to drogie. Mi zawsze łatwiej wydać np. £50 w Anglii niż 250zł w Polsce, a wartość ta sama ;)

ja to samo, euro czy franki leca jak woda, a w polsce mi szkoda 25 zl na lody :zonk:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

w00tjump
w00tjump
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: Waluta tylko daje złudne pozory, ze to drogie. Mi zawsze łatwiej wydać np. £50 w Anglii niż 250zł w Polsce, a wartość ta sama ;)

wlasnie nie zludne... pl ma w przeliczeniu strasznie niskie zarobki przeciez, 'porownujac' spojrzec na to powinno sie jako: osoba w zarabiajaca ta sama kwote cyferkami ale w pln a funtach... w gb zarabiajac w funtach, kindle jest tani, w pl zarabiajac w zlotowkach jest drogi:D
...czekam na euro w polsce. wydaje mi sie, ze od razu korporacje beda musialy w sporym stopniu dostosowac zarobki polskie do tych z reszty strefy euro (coby w jednej firmie to samo stanowisko w niemczech nie bylo 5x lepiej oplacane niz w pl), ceny produktow typu elektronika czy ubrania tez dystrybutorzy beda zmuszone wprowadzic ogolnoeuropejskie:)

massacre
massacre: Co do umowy do 2014, to na ile są te abonamenty? O,O

36 miesiecy:crylol:
nie wiedzialam nawet, ze takie sa. umawialam telefonicznie przedluzenie z jakims mocno sciemniajacym konsultantem, mialo byc na 18 czy 24...ale wiele rzeczy z tej rozmowy tylko mialo byc:D a jak kurier przywiozl umowe to osoba na ktora jest zapisany tel podpisala i tyle:)
Biomechanical
Biomechanical
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: Mnie moja łazienka wkurza, mam antytalent dekoratorski i wyglada niejako :(
A co bys chcila w niej zmienic? dodatki jakies do wnetrza ddac, czy ogolny remont?
massacre
massacre
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: massacre: Waluta tylko daje złudne pozory, ze to drogie. Mi zawsze łatwiej wydać np. £50 w Anglii niż 250zł w Polsce, a wartość ta sama ;) ja to samo, euro czy franki leca jak woda, a w polsce mi szkoda 25 zl na lody

Ty lepiej zacznij oszczedzac!

massacre
massacre
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie nie zludne... pl ma w przeliczeniu strasznie niskie zarobki przeciez, 'porownujac' spojrzec na to powinno sie jako: osoba w zarabiajaca ta sama kwote cyferkami ale w pln a funtach... w gb zarabiajac w funtach, kindle jest tani, w pl zarabiajac w zlotowkach jest drogi:D

Zludne to jest pojecie rodaków o życiu na emigracji. Myślą, ze Anglia to kraj miodem i mlekiem płynący, ze każdego na wszystko stać. Jestem zdania, ze w każdym kraju trzeba cieżko pracować na to by mieć pieniądze i w każdym kraju są ludzie mniej i bardziej zamożni :) tutaj tez nie każdego stać na kindle, iPhone, dobry samochód czy garnitur od Armaniego ;)

massacre
massacre
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 36 miesiecy nie wiedzialam nawet, ze takie sa. umawialam telefonicznie przedluzenie z jakims mocno sciemniajacym konsultantem, mialo byc na 18 czy 24...ale wiele rzeczy z tej rozmowy tylko mialo byc:D a jak kurier przywiozl umowe to osoba na ktora jest zapisany tel podpisala i tyle:)

Ja tez nie, tutaj chyba max to 2 lata, ale i tak telefon możesz zmienić wcześniej.

massacre
massacre
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Mnie moja łazienka wkurza, mam antytalent dekoratorski i wyglada niejako :(A co bys chcila w niej zmienic? dodatki jakies do wnetrza ddac, czy ogolny remont?

Remont nie, bo łazienka stosunkowo nowa jest. Dodatki... Mam ładna szafke i deskę toaletowa

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.