Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1402 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
...ten z klawiatura w przeliczeniu na zl prawie 600

(po tym nastapilo powtorzenie sobie w glowie: 'polska jest fajna, lubie polske, nie ma sensu myslec o wyjezdzie'

no tak. fanboy, tyle ze SE;)
po co sms, twarzoksiazka wygodniejsza do rozmow pisanych:) ...o ile nie ma sie tel w orange, gdzie pobieraja kilka zl za chwile na fb

.........no nie. jakims cudem mam umowe do.... stycznia 2014

popieram massacre, najpierw mialem 3gs, pozniej od razu przeskoczylem na 4s, niesamowita roznica, mam wszystko co potrzeba w jednym, dobry telefon, calkiem fajny ipod, duzo ciekawych aplikacji. nawigacja! juz nie zaczepiam tryliona ludzi na ulicy by zapytac gdzie co jest, i cloud lofciam, zobacze ciacho na ulicy i juz esemesik z fotka leci do Asi :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Waluta tylko daje złudne pozory, ze to drogie. Mi zawsze łatwiej wydać np. £50 w Anglii niż 250zł w Polsce, a wartość ta sama ;)
Co do umowy do 2014, to na ile są te abonamenty? O,O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
iPhone nas połączył już na zawsze

Jutro Ci o 7:00 pobudke robię :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
wlasnie nie zludne... pl ma w przeliczeniu strasznie niskie zarobki przeciez, 'porownujac' spojrzec na to powinno sie jako: osoba w zarabiajaca ta sama kwote cyferkami ale w pln a funtach... w gb zarabiajac w funtach, kindle jest tani, w pl zarabiajac w zlotowkach jest drogi:D
...czekam na euro w polsce. wydaje mi sie, ze od razu korporacje beda musialy w sporym stopniu dostosowac zarobki polskie do tych z reszty strefy euro (coby w jednej firmie to samo stanowisko w niemczech nie bylo 5x lepiej oplacane niz w pl), ceny produktow typu elektronika czy ubrania tez dystrybutorzy beda zmuszone wprowadzic ogolnoeuropejskie:)
36 miesiecy

nie wiedzialam nawet, ze takie sa. umawialam telefonicznie przedluzenie z jakims mocno sciemniajacym konsultantem, mialo byc na 18 czy 24...ale wiele rzeczy z tej rozmowy tylko mialo byc:D a jak kurier przywiozl umowe to osoba na ktora jest zapisany tel podpisala i tyle:)
Zludne to jest pojecie rodaków o życiu na emigracji. Myślą, ze Anglia to kraj miodem i mlekiem płynący, ze każdego na wszystko stać. Jestem zdania, ze w każdym kraju trzeba cieżko pracować na to by mieć pieniądze i w każdym kraju są ludzie mniej i bardziej zamożni :) tutaj tez nie każdego stać na kindle, iPhone, dobry samochód czy garnitur od Armaniego ;)
Ja tez nie, tutaj chyba max to 2 lata, ale i tak telefon możesz zmienić wcześniej.