malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie i tak xperia chwilowo jest jedyna raczej opcja...bo mini ma klawiature

zasadniczo fajna klawa jest na Vivazie Pro, fajnie mi sie stukało, ale jednak Symbian to juz relikt "tamtych czasów"
a telefon dedykowany do szalenczego pisania smsow to Sony Ericsson Txt :D
Konto usunięte
Konto usunięte: plus fakt pisania sms bez koniecznosci patrzenia

ja zawsze kontroluje kazdy znaczek jaki wpisze, czepiam sie wszystkich i słowa to sam musze pisac wiadomosci idealne językowo :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak mówiłam i skończyło się na terapii;)

no nie :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: czyżby kaca ktoś miał? ;>

No już 2-gi dzień. Ale dziś urodziny kolegi, najlepszeeego. No to jak nie pić :and:
:rotfl:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  12 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: i słowa

o słowa :ninja: *
pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moja koleżanka pracowała w reserved i generalnie tragedia. zacznij dawać korki, lepsze 30-40zł na godzinę kilka razy w tygodniu niż szalone 7.

Żeby chociaż 7, płacą 6... Ale chcę "normalną" pracę, którą później wpiszę do CV i która mi się będzie liczyć do emerytury, zresztą nauczanie to zdecydowanie nie moje powołanie, nienawidzę dzieci i jestem niecierpliwa.
massacre
massacre: A dlaczego taka rotacja? Podpytalas? Bo to czesto tez nie najlepiej swiadczy o pracodawcy.

Jedna w ciąży, reszta studia. Kumpela tam pracuje już 3 lata, także luz. Tylko że jako jedyna przez te 3 lata nie awansowała :ninja:
Kiniowska
Kiniowska: Produkty firmy Tołpa. Miała z nimi któraś z Was do czynienia? Warte kupna i swojej ceny? Jak z wydajnością?

Miałam (w sumie to jeszcze mam) żel na cellulit i spray na cellulit, w sumie to za bardzo nie pomogły, ale wiadomo jak to z cellulitem jest. Oba niewydajne, ale może to ze względu na konsystencję, rzadki żel i płynny olejek. Może te do twarzy będą wydajniejsze :)
Kiniowska
Kiniowska: Btw2. Od jutra praktyki - góra książek do przygotowania lekcji czeka; wykończą się dzieciaki albo ja.

A jak wrażenia po pierwszym dniu ? :D
styka51
styka51
  12 Septembrie 2012

Scenariusz ogarnęłam i pomoce też:D tylko coś przeziębienie mnie łapie :and:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam (w sumie to jeszcze mam) żel na cellulit i spray na cellulit, w sumie to za bardzo nie pomogły, ale wiadomo jak to z cellulitem jest. Oba niewydajne, ale może to ze względu na konsystencję, rzadki żel i płynny olejek. Może te do twarzy będą wydajniejsze :)

Ja się w ogóle nie orientuję, nigdy niczego od nich nie miałam. Poczekam na zastrzyk gotówki i je sprawdzę. ;) A może ktoś jeszcze testował i się wypowie. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A jak wrażenia po pierwszym dniu ? :D

Teoretycznie jutro byłby już 4. dzień, ale jednego miałam wyjazd, jednego przyszłam po książki i spytać jak to będzie wyglądać, plan lekcji i takie tam. Miałam być od dzisiaj, ale facetka powiedziała mi, żebym tylko przyszła po to wszystko i dopiero od jutra zaczynała. 3 lekcje na początek, gimnazjum, więc może być ciekawie. Wymogłam na babce żeby podczas lekcji siedziała z tyłu sali, bo chciała mi zwiać do pokoju albo do pedagoga. :rotfl:
pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Teoretycznie jutro byłby już 4. dzień, ale jednego miałam wyjazd, jednego przyszłam po książki i spytać jak to będzie wyglądać, plan lekcji i takie tam. Miałam być od dzisiaj, ale facetka powiedziała mi, żebym tylko przyszła po to wszystko i dopiero od jutra zaczynała. 3 lekcje na początek, gimnazjum, więc może być ciekawie. Wymogłam na babce żeby podczas lekcji siedziała z tyłu sali, bo chciała mi zwiać do pokoju albo do pedagoga.

A ja jutro mam pierwszy :ninja: Gościu właśnie zadzwonił xD Muszę przed pracą kupić buty lol, bo nie mam czarnych, zakrytych, które by nie robiły hałasu :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Żeby chociaż 7, płacą 6... Ale chcę "normalną" pracę, którą później wpiszę do CV i która mi się będzie liczyć do emerytury, zresztą nauczanie to zdecydowanie nie moje powołanie, nienawidzę dzieci i jestem niecierpliwa.

Jak masz umowe o prace to ja też bym poszła nawet do TESCO.
Tylko, że w TESCO dają umowe na zlecenie O_o
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko, że w TESCO dają umowe na zlecenie O_o

to zależy od działu :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Septembrie 2012

Teraz to wszędzie próbują wcisnąć zlecone :nie:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  12 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: to zależy od działu :P

od działu niby jakiego ? :>
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  12 Septembrie 2012

Ja Wam powiem tak, że jak idzie przez innna agencje pracy to oni zawsze dawają 'zlecenia' nie wiem jak jest gdy zatrudnia TESCO .. możliwe, że tam już dawają umowe o prace.

Kiniowska
Kiniowska
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja jutro mam pierwszy Gościu właśnie zadzwonił xD Muszę przed pracą kupić buty lol, bo nie mam czarnych, zakrytych, które by nie robiły hałasu

Powodzenia. :) Gdzie będziesz pracować/uczyć/mieć praktykę? ;> Polecam zajrzeć do Wojasa, jak dla mnie mają bardzo ładne buty i bardzo dobrej jakości. :)
pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak masz umowe o prace to ja też bym poszła nawet do TESCO. Tylko, że w TESCO dają umowe na zlecenie O_o

Na szczęście będzie o pracę :D
Kiniowska
Kiniowska: Powodzenia. :) Gdzie będziesz pracować/uczyć/mieć praktykę? ;> Polecam zajrzeć do Wojasa, jak dla mnie mają bardzo ładne buty i bardzo dobrej jakości. :)

Nie dziękuję, Reserved :D Uwielbiam buty z Wojasa i torbę którą mam też :D Ale te będą tylko do pracy, także kupię na razie jakieś po taniości xD
Kiniowska
Kiniowska
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dziękuję, Reserved :D Uwielbiam buty z Wojasa i torbę którą mam też :D Ale te będą tylko do pracy, także kupię na razie jakieś po taniości xD

Jedną rzecz mam z Reserved, póki co - beżowe szorty. :D I jeśli nie Wojas to CCC, Deichmann albo jakaś "niesieciówka". ;)

Z Wojasa nie mam nic, ale tyyyle butów mi się stamtąd podoba - mokasyny (wyglądam w nich gorzej niż kaczka, ale wygoda bije wszystko na głowę :zakochany:), baleriny, kozaki (?) w stylu "army" na jesień/zimę. Czas uciułać jakiś (większy) grosz, coś czuję. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.