Konto usunięte: moja koleżanka pracowała w reserved i generalnie tragedia.
zacznij dawać korki, lepsze 30-40zł na godzinę kilka razy w tygodniu niż szalone 7.
Żeby chociaż 7, płacą 6... Ale chcę "normalną" pracę, którą później wpiszę do CV i która mi się będzie liczyć do emerytury, zresztą nauczanie to zdecydowanie nie moje powołanie, nienawidzę dzieci i jestem niecierpliwa.
massacre: A dlaczego taka rotacja? Podpytalas? Bo to czesto tez nie najlepiej swiadczy o pracodawcy.
Jedna w ciąży, reszta studia. Kumpela tam pracuje już 3 lata, także luz. Tylko że jako jedyna przez te 3 lata nie awansowała
Kiniowska: Produkty firmy Tołpa. Miała z nimi któraś z Was do czynienia? Warte kupna i swojej ceny? Jak z wydajnością?
Miałam (w sumie to jeszcze mam) żel na cellulit i spray na cellulit, w sumie to za bardzo nie pomogły, ale wiadomo jak to z cellulitem jest. Oba niewydajne, ale może to ze względu na konsystencję, rzadki żel i płynny olejek. Może te do twarzy będą wydajniejsze :)
Kiniowska: Btw2. Od jutra praktyki - góra książek do przygotowania lekcji czeka; wykończą się dzieciaki albo ja.
A jak wrażenia po pierwszym dniu ? :D