malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 Septembrie 2012

Czekamy czekamy :D

mmaryja
mmaryja
  10 Septembrie 2012

to w sumie będzie pierwsze forumowe dziecko;)

styka51
styka51
  10 Septembrie 2012

Witam:D

Wróciłam od 3latków i padam na cyce :ninja:

kedi
kedi
  10 Septembrie 2012

babsy, zdecydowałaś się już na jakieś imie? :)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to w sumie będzie pierwsze forumowe dziecko;)

Ja jak byłam w ciąży tez nabijałam posty na fotce... Tak przegrać... ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  10 Septembrie 2012

jak na nołlajfa przystalo, pewnie bede tez postowac ze szpitala, jak mi sie bedzie nudzic XD...
na razie wersja robocza to MIkolaj Gabriel :) ale moze bedzie wygladal na Pawla czy innego Krystiana, nic nie wykluczam ;)

styka51
massacre
massacre
  10 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: jak na nołlajfa przystalo, pewnie bede tez postowac ze szpitala, jak mi sie bedzie nudzic XD... na razie wersja robocza to MIkolaj Gabriel :) ale moze bedzie wygladal na Pawla czy innego Krystiana, nic nie wykluczam ;)

Bez przesady

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 Septembrie 2012

Nie klikalam ze szpitala xD
Pracowałam dłuższy okres ciąży, nabijac zaczęłam w 8 miesiącu jak już w domu siedziałam

massacre
massacre
  10 Septembrie 2012
styka51
styka51: http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,12458034,Apple_a_sprawa_polska__Koncern_chce_uniewaznienia.html?v=1&obxx=12458034#opinions Hahahahaa

LOLnie zdziwilabym się gdyby Apple wygrało xD
Z samsungiem pojechali jak ze szmata, kibicuje im w starciu z Samsungiem, ale tu to lekka przesada ;D

styka51
styka51
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: LOLnie zdziwilabym się gdyby Apple wygrało xD

To byłoby dla mnie całkiem chore :lol:
Bo jak tak dalej pójdzie, to zwykłe jabłko będzie znakiem zastrzeżonym :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 Septembrie 2012

jestem po pierwszej aplikacji białej perły ... XD

Hoshiko
Hoshiko
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aplikacji białej perły

a co to ? kojarzy mi się jak coś do wybielania zębów ;P
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Septembrie 2012
styka51
styka51: http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,12458034,Apple_a_sprawa_polska__Koncern_chce_uniewaznienia.html?v=1&obxx=12458034#opinions Hahahahaa

zadna dobra firma nie pozywa innych o takie durnoty, az zal czytac, mam nadzieje ze sobie tym newsem ktos po prostu jaja robi, bo jak nie to chyba znak o tym ze z apple sie robi iSzambo z brakiem pomyslow na przyszlosc i wyciaga co sie da z kogo sie da poki moze.
podsumowywujac - nie chce mi sie w to wierzyc.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: BlondSzatynka:aplikacji białej perły a co to ? kojarzy mi się jak coś do wybielania zębów ;P

tak tak do wybielanie zebów :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.