Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1395 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jak na nołlajfa przystalo, pewnie bede tez postowac ze szpitala, jak mi sie bedzie nudzic XD...
na razie wersja robocza to MIkolaj Gabriel :) ale moze bedzie wygladal na Pawla czy innego Krystiana, nic nie wykluczam ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie klikalam ze szpitala xD
Pracowałam dłuższy okres ciąży, nabijac zaczęłam w 8 miesiącu jak już w domu siedziałam
LOLnie zdziwilabym się gdyby Apple wygrało xD
Z samsungiem pojechali jak ze szmata, kibicuje im w starciu z Samsungiem, ale tu to lekka przesada ;D
zadna dobra firma nie pozywa innych o takie durnoty, az zal czytac, mam nadzieje ze sobie tym newsem ktos po prostu jaja robi, bo jak nie to chyba znak o tym ze z apple sie robi iSzambo z brakiem pomyslow na przyszlosc i wyciaga co sie da z kogo sie da poki moze.
podsumowywujac - nie chce mi sie w to wierzyc.