malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
w00tjump
w00tjump
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To już są dobre nożyczki :-) Jaguar to jedna z wiodących firm. 5.0 to rozmiar średni, ja mam 5.5, 4,5 to bardzo mały, 6.0 to duże a 6.5 giga. Polecam 5 albo 5.5

dzieki:) zainwestuje faktycznie w jaguary, takie to sie juz chyba nie stepia:mrgreen:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  7 Septembrie 2012

Będę miała praktikery z inną babą - dowiedziałam się dziś, że "moja" już tam nie pracuje. :wtf:

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzieki:) zainwestuje faktycznie w jaguary, takie to sie juz chyba nie stepia

no kiedys pewnie sie stepia ;P ale na tylko podcinanie koncowek w domu wystarcza na bardzo dlugo ;d
WilczeLyko
WilczeLyko
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: TylkoMnieNieOlej

Tak z ciekawości zapytam, czy na dobrych nożyczkach są jakieś symbole cyfrowe/literowe, poza rozmiarem nożyczek czy firmą? Mam na myśli oznaczenie stali z jakiej są wykonane.
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak z ciekawości zapytam, czy na dobrych nożyczkach są jakieś symbole cyfrowe/literowe, poza rozmiarem nożyczek czy firmą? Mam na myśli oznaczenie stali z jakiej są wykonane.

Hmm.. Na pewno na opakowaniu powinna być informacja musialabym sprawdzic moje nozyczki ale zazwyczaj jest firma, model i rozmiar. Hmm ale chyba takich informacji nie ma, nigdy sie tym nie interesowalam zbytnio :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm.. Na pewno na opakowaniu powinna być informacja musialabym sprawdzic moje nozyczki ale zazwyczaj jest firma, model i rozmiar. Hmm ale chyba takich informacji nie ma, nigdy sie tym nie interesowalam zbytnio :)

Nie zawracaj sobie głowy, pójdę do znajomej i sprawdzę, myślałem że wiesz, bo mnie to zainteresowało, skoro da się zrobić nóż z pilnika, to dlaczego nie przetopić kilku par nożyczek? :mrgreen:, stal agresywna, trudno tępiąca się, sounds good :).
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zawracaj sobie głowy, pójdę do znajomej i sprawdzę, myślałem że wiesz, bo mnie to zainteresowało, skoro da się zrobić nóż z pilnika, to dlaczego nie przetopić kilku par nożyczek? , stal agresywna, trudno tępiąca się, sounds good :).

to bys musial sprawdzic kilka par bo jedne Ci nic nie dadza, jak nie kilkadziesiąt.
WilczeLyko
WilczeLyko
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to bys musial sprawdzic kilka par bo jedne Ci nic nie dadza, jak nie kilkadziesiąt.

To był lekki żart, taniej jest kupić surową stal - jak już się dowiem z czego robi się dobre nożyczki - i ja przetworzyć, niż kupić produkt już przetworzony i go przetopić. Ale to forum o modzie i urodzie a nie o metaloplastyce, więc wątek uważam za zakończony, a za uwagę oczywiście dziękuję.
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To był lekki żart, taniej jest kupić surową stal - jak już się dowiem z czego robi się dobre nożyczki - i ja przetworzyć, niż kupić produkt już przetworzony i go przetopić. Ale to forum o modzie i urodzie a nie o metaloplastyce, więc wątek uważam za zakończony, a za uwagę oczywiście dziękuję.

no tak bo nie ogarniam ;-)
SailorMoon
SailorMoon
  8 Septembrie 2012
styka51
styka51: Jeju Mam w klasie dziewczynke z zespołem Downa, jest specyficzna, wiadomo. Ale dzieciaki się z nią dogadują, wiedzą, że ona jest "inna" ale jest ich koleżanką, choć nie zawsze wie w co się bawią. Dziś właśnie jakis obrazek składała i miała go przykleić. Chwaliła się wszystkim. Podeszła do mnie i pokazuje, to tez mówię, że śliczny, a ona: wiem...PIĄTKA! :D I strzeliła mnie z całej siły w łapkę:D

U mnie w bloku też mieszka 7 latek z zespołem Downa, wesoły chłopak, często wychodzi z mamą i dzieci też fajnie się z nim potrafią bawić :)

styka51
styka51: A matka, że z jej syna nikt idioty robić nie będzie i przeniosła go do innej szkoły

No to inteligentna mamusia, tylko mu zaszkodzi zamiast pomóc. Chłopak potem tylko przesrane będzie miał... Ale niektórym nie przetłumaczysz.

Konto usunięte
Konto usunięte: Schudlam 4 kg!

Gratulacje, ja 1kg ale w sumie bez starania, przypadkiem :)
massacre
massacre: Z lipca.

Mój z końca czerwca, to w sumie razem w ciąży chodziłyśmy :rotfl:

massacre
massacre: Zajęcia ogólne, dużo zabawy bedzie jeszcze przeważać :) plus angielski, matma i CIT (informatyka) Wydaje mi się, że to coś na styl polskiej zerówki, maja miejsce do zabawy, ale i stoliki do nauki. Maja już prace domowe itd.

Tak, w zerówce w Polsce jest podobnie, teraz zerówka zaczyna się w wieku 5 lat. 4 latki głównie się jeszcze bawią i wierszyków uczą + jakieś zajęcia plastyczne. Chociaż to pewnie zależy od przedszkola. I 5 latki mają już obowiązek chodzenia do przedszkola.
massacre
massacre: Dobrze po pierwszym dniu, tu już większość matek wie, ze ja to z tych karierowiczek, co bez pracy żyć nie może i młody od 6 miesiąca do przedszkola chodził, tak więc przyzwyczajony i na luzie wszystko poszło :)

Eeee, to jak już był z tym oswajany od małego to dobrze masz :D Przynajmniej nie miał takiego szoku po rozłące z mamusią. Zawsze to jeden stres mniej i dla dziecka i dla mamy :)
Biomechanical
Biomechanical
  8 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Gratulacje, ja 1kg ale w sumie bez starania, przypadkiem :)

Dziekuje :*
Kurde, chcialabym tak przypadkiem chudnac, a nie, ze musze sobie czekolady i czipsow odmawiac :zly:
Niestety, przypadkiem, to mi jedynie dupsko rosnie :/
agoosiaaa
agoosiaaa
  8 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a te paski crest są tak samo krótkie jak blendamed?

nie wiem jak dlugie sa te od blendamed, ale jak chcesz to moge zmierzyc cresta :)

Kiniowska
Kiniowska: Dużo szybciej się zaaklimatyzował w grupie. :)

no, zanim jeszcze do niej trafil :D
madzia2143
madzia2143
  8 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: U mnie w bloku też mieszka 7 latek z zespołem Downa, wesoły chłopak, często wychodzi z mamą i dzieci też fajnie się z nim potrafią bawić :)

takie dzieciaki zazwyczaj 'wszystkich kochają'. :) Ma to w sobie pozytywne i negatywne strony.
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  8 Septembrie 2012

Plotka plotkę goni, plotkom nie ma końcaaaaa :NUTKI:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  8 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Plotka plotkę goni, plotkom nie ma końcaaaaa

gdzie co jaka i co ...XD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.