Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1396 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
A ja czytałam, że samsung ładnie strollował apple w kwestii wypłaty odszkodowania :D
Nie czytalam nic na ten temat.
Ty jestes fanboyem, a ja jestem iWhore :D
Porownania porownaniami, nie ma dla mnie nic lepszego niz jabluszko :D
Z reszta wydaje mi sie, ze to kwestia posiadania. Nie znam osoby, ktora bylaby w posiadaniu iPhone i chciala pozniej wymienic na jakikolwiek inny telefon. Wystarczy spojrzec na Prinza i sie go zapytac, czy teraz wymienilby swojego iPhone na jakis inny telefon :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Co sie stało?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Chciałam zwrócić książkę do księgarni, to sie okazało, że nie mogę, bo nie przyjmują zwrotów. Powiedziałam im, żeby im się nie wydawało, że mają monopol na sprzedaż książek w Koninie, dziękuję, do widzenia. A potem się okazało, że jestem rozchwiana emocjonalne, nigdy nie założę rodziny i że jestem histeryczką

Niech zgadne, uslyszalas to od swoich rodziców?
Właśnie nie. Jak się okazało, że nic we wskóram, to moja mama zadzwoniła do tej księgarni, żeby się dowiedzieć o co chodzi z tymi zwrotami, a babka: Pani jest tą rozchwianą emocjonalnie nastolatką...
Miałabym to gdzieś, gdybym robiła sceny, darła ryja itp. A ja kulturalnie, na spokojnie i dupa.
ja dawno zadnych wiadomosci/stron z newsami nie czytalam, podaj linka :)
a tak ogolnie to mnie ciekawi co teraz bedzie ogolnie z iPhonami, bo przeciez jak pozarli sie z samsungiem to teraz ktos inny bedzie produkowal czesci do nich

a ja nigdy nie zrozumiem, co wy wszyscy widzicie w tych iphone... jednak na androida jest wiele fajniejszych aplikacji, i to placic za nie nie trzeba...
mac os-porazka.
ipad-gdybym miala kupowac cos w tym stylu, bylby to kindle fire hd: i czytnik i tablet w jednym...
ipody byly lepsze w poprzednich generacjach....
ile ludzi tyle opinii, osobiscie tez wole androidy, ale to juz kwestia gustu :)