malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zadna dobra firma nie pozywa innych o takie durnoty, az zal czytac, mam nadzieje ze sobie tym newsem ktos po prostu jaja robi, bo jak nie to chyba znak o tym ze z apple sie robi iSzambo z brakiem pomyslow na przyszlosc i wyciaga co sie da z kogo sie da poki moze. podsumowywujac - nie chce mi sie w to wierzyc

A ja czytałam, że samsung ładnie strollował apple w kwestii wypłaty odszkodowania :D
Babsy
Babsy
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: Bez przesady

mialam na mysli siebie :)
JFC
JFC
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja czytałam, że samsung ładnie strollował apple w kwestii wypłaty odszkodowania :D

To była ściema z tymi ćwierćdolarówkami.
mmaryja
mmaryja
  10 Septembrie 2012
massacre
massacre: kibicuje im w starciu z Samsungiem

haha, pionteczka!
też jestem fanboyem i uważam, że wszystko co z jabłkiem jest lepsze
i akurat mam najświeższe porównanie iphona z galaxy więc jestem harda:d
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja czytałam, że samsung ładnie strollował apple w kwestii wypłaty odszkodowania :D

Nie czytalam nic na ten temat.

Konto usunięte
Konto usunięte: haha, pionteczka! też jestem fanboyem i uważam, że wszystko co z jabłkiem jest lepsze i akurat mam najświeższe porównanie iphona z galaxy więc jestem harda:d

Ty jestes fanboyem, a ja jestem iWhore :D
Porownania porownaniami, nie ma dla mnie nic lepszego niz jabluszko :D
Z reszta wydaje mi sie, ze to kwestia posiadania. Nie znam osoby, ktora bylaby w posiadaniu iPhone i chciala pozniej wymienic na jakikolwiek inny telefon. Wystarczy spojrzec na Prinza i sie go zapytac, czy teraz wymienilby swojego iPhone na jakis inny telefon :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  11 Septembrie 2012

Ależ jestem zła.

massacre
massacre
  11 Septembrie 2012

Co sie stało?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: Co sie stało?

Chciałam zwrócić książkę do księgarni, to sie okazało, że nie mogę, bo nie przyjmują zwrotów. Powiedziałam im, żeby im się nie wydawało, że mają monopol na sprzedaż książek w Koninie, dziękuję, do widzenia. A potem się okazało, że jestem rozchwiana emocjonalne, nigdy nie założę rodziny i że jestem histeryczką :and:
massacre
massacre
  11 Septembrie 2012

Niech zgadne, uslyszalas to od swoich rodziców?

styka51
styka51
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: Niech zgadne, uslyszalas to od swoich rodziców?

Właśnie nie. Jak się okazało, że nic we wskóram, to moja mama zadzwoniła do tej księgarni, żeby się dowiedzieć o co chodzi z tymi zwrotami, a babka: Pani jest tą rozchwianą emocjonalnie nastolatką...

Miałabym to gdzieś, gdybym robiła sceny, darła ryja itp. A ja kulturalnie, na spokojnie i dupa.
styka51
styka51
  11 Septembrie 2012

W ramach pocieszenia przyszła dziś do mnie:

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte

ja dawno zadnych wiadomosci/stron z newsami nie czytalam, podaj linka :)

a tak ogolnie to mnie ciekawi co teraz bedzie ogolnie z iPhonami, bo przeciez jak pozarli sie z samsungiem to teraz ktos inny bedzie produkowal czesci do nich :woot:
w00tjump
w00tjump
  11 Septembrie 2012

a ja nigdy nie zrozumiem, co wy wszyscy widzicie w tych iphone... jednak na androida jest wiele fajniejszych aplikacji, i to placic za nie nie trzeba...
mac os-porazka.
ipad-gdybym miala kupowac cos w tym stylu, bylby to kindle fire hd: i czytnik i tablet w jednym...
ipody byly lepsze w poprzednich generacjach....

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nigdy nie zrozumiem, co wy wszyscy widzicie w tych iphone... jednak na androida jest wiele fajniejszych aplikacji, i to placic za nie nie trzeba... mac os-porazka. ipad-gdybym miala kupowac cos w tym stylu, bylby to kindle fire hd: i czytnik i tablet w jednym... ipody byly lepsze w poprzednich generacjach....

ile ludzi tyle opinii, osobiscie tez wole androidy, ale to juz kwestia gustu :)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Septembrie 2012

a ja mam Nokie i mam spokój XD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.