malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Dla mnie to dobre - przynajmniej bym nic nie żarła. Trochę mnie to przeraziło, ale paski zaciekawiły. Jak z ceną i dostępnością?

a co do ceny to wychodzi duzo taniej niz dentysta, jedno takie opakowanie jest na 2 razy :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012

a teraz spadam laseczki, ululac mlodego :bye:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zamawialam przez neta chyba z jakiejs apteki kurcze nie pamietam bo to juz pare miesiecy temu bylo, ale wiem ze to bylo cos z tej listy:

Konto usunięte
Konto usunięte: a co do ceny to wychodzi duzo taniej niz dentysta, jedno takie opakowanie jest na 2 razy

Dzięki, przejrzę tego linka. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a teraz spadam laseczki, ululac mlodego

d83ddc4b

Nie znam komendy na emotkę, którą wstawiłaś, więc jest jakaś ręka z tych nowych. :rotfl:
kedi
kedi: dlaczego ja jestem tak leniwa, że jak wszyscy ćwiczą to ja leżę do góry brzuchem przed tv?

Też jestem tak samo leniwa. :P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Septembrie 2012
kedi
kedi: dlaczego ja jestem tak leniwa, że jak wszyscy ćwiczą to ja leżę do góry brzuchem przed tv?

ja tez jeszcze należę do tych leżących XD bo szukam płyty pustej XD
kedi
kedi
  3 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Nie znam komendy na emotkę, którą wstawiłaś,

to jest : bye : :)

Kiniowska
Kiniowska: Też jestem tak samo leniwa. :P

muszę się na jakąś zumbę zapisać czy coś bo tak sama z siebie się nie ruszę. kiedys jak chodziłam na siłkę to było spoko a teraz tylko się lenię -,-
Kiniowska
Kiniowska
  3 Septembrie 2012
kedi
kedi: muszę się na jakąś zumbę zapisać czy coś bo tak sama z siebie się nie ruszę. kiedys jak chodziłam na siłkę to było spoko a teraz tylko się lenię -,-

Słyszałam o tej zumbie, koleżanki siostra na to chodzi i zachwycona jest. Tylko co z tego, jak na moim za*upiu nawet o tym nie słyszeli... :zonk: A też bym się z chęcią zapisała na takie coś i pochodziła poruszać.

kedi
kedi: to jest : bye : :)

O, dziękuję. :)
kedi
kedi
  3 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Słyszałam o tej zumbie, koleżanki siostra na to chodzi i zachwycona jest. Tylko co z tego, jak na moim za*upiu nawet o tym nie słyszeli... A też bym się z chęcią zapisała na takie coś i pochodziła poruszać.

ja miałam okazje iść, ale dość długo byłam negatywnie nastawiona bo niestety kojarzyło mi się to z jakimś aerobikiem itp. ale teraz chyba nie mam wyjścia, więc od października ruszam. czas zmienić swoje podejście do życia i przestać leniuchować a od czegoś trzeba zacząć ;p
mirra20
mirra20
  3 Septembrie 2012

Też ćwiczę z Chodakowską i właśnie sapie ze zmęczenia....

Kiniowska
Kiniowska
  3 Septembrie 2012
kedi
kedi: ja miałam okazje iść, ale dość długo byłam negatywnie nastawiona bo niestety kojarzyło mi się to z jakimś aerobikiem itp. ale teraz chyba nie mam wyjścia, więc od października ruszam. czas zmienić swoje podejście do życia i przestać leniuchować a od czegoś trzeba zacząć ;p

Dokładnie! :) Słyszałam, że to miks aerobiku/fitnessu z jakimś tańcem. Brzmi ciekawie, bo siostra koleżanki mówiła, że to nie typowy taniec czy ćwiczenia, tylko wszystko tak sprytnie i ciekawie poplątane, że samo z siebie zachęca. :) Jeżeli masz możliwość to warto iść, ja sama bym poszła, ale j/w - do innego miast dojeżdżać nie będę. :(
Babsy
Babsy
  3 Septembrie 2012

ja tez chce pocwiczyc :mrgreen: ale teraz sztuczka godna akrobaty jest ulozenie sie/ przekrecenie z boku na bok na lozku :rotfl:

kedi
kedi
  3 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Dokładnie! :) Słyszałam, że to miks aerobiku/fitnessu z jakimś tańcem. Brzmi ciekawie, bo siostra koleżanki mówiła, że to nie typowy taniec czy ćwiczenia, tylko wszystko tak sprytnie i ciekawie poplątane, że samo z siebie zachęca. :) Jeżeli masz możliwość to warto iść, ja sama bym poszła, ale j/w - do innego miast dojeżdżać nie będę. :(

moja bardzo dobra koleżanka ma zamiar zrobić instruktora zumby więc może mnie przekona.
;)

Babsy
Babsy: ja tez chce pocwiczyc ale teraz sztuczka godna akrobaty jest ulozenie sie/ przekrecenie z boku na bok na lozku

zawsze się zastanawiałam jakie to uczucie mieć taki wielki brzuch :ninja:
Kiniowska
Kiniowska
  3 Septembrie 2012
kedi
kedi: moja bardzo dobra koleżanka ma zamiar zrobić instruktora zumby więc może mnie przekona. ;)

No to jeszcze lepiej. :)
sylwik
sylwik
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też mnie przeraził ten szary odcień BB w próbkach, ale na szczęście na twarzy jakoś się wtopił i stał "ciepłobeżowy"

no i sie kurcze nie wtopil u mnie. jednak zbyt trupio wygladam. zastanawiam sie, czy na zime by nie byl ok...bo kurcze pelnowymiarowy zwielam:ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: zamawialas produkty pelnowymiarowe czy probki? (jak probki to poprosilabym o info skad :D)

wzielam jeden pelnowymiarowy i taki zestawik po 5g kazdy:

zestaw kolo 7$. ebay. ideaseller_kr -z korei, darmowa przesylka:tak:
sylwik
sylwik
  3 Septembrie 2012

co do cwiczen, sciagnelam zachwalane widea jillian michaels juz z miesiac temu, ale nie chcialo mi sie dotad...

eeej, ale normalnie to drazek taki do cwiczen we framudze trzyma sie bez zadnych wkretow?

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  3 Septembrie 2012

AGOOSIAAAAAA, kiedy będziesz w Polsce ? Ja teraz przez 3 miesiące będę praktycznie codziennie w tej Twojej Bystrzycy, nie zmarnuj takiej okazji. xD.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.