malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: perfum. wyszlam na chwile z pokoju po sok czy cos, wracam a kolezanka sie nim smaruje po szyi tylko ciut byla zdziwiona, ze jakas lepka ta "probka perfum" XD

hahahahahahahah klej od inglota ma własnie takie opakowanie jak próbka :crylol:
Paulinessa
madzia2143
madzia2143
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417524_10151008402860913_930095982_n.jpg

ale że co :mrgreen:
kedi
kedi
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale że co

no wlasnie :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  2 Septembrie 2012

że chce koszule tąąą :ziober2:

pijana
pijana
  2 Septembrie 2012

O, myślałam, że już nic nie wygrałam w tym tygodniu, a tu lakier do paznokci Revlon :D

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że chce koszule tąąą

Kurde, co to teraz modne, takie koszule to w ciuchlandach po 2 zł widzę i nikt ich nie chce :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O, myślałam, że już nic nie wygrałam w tym tygodniu, a tu lakier do paznokci Revlon :D

ja nie wiem kurde, też gram cały czas i jakoś nie wygrywam :and:
Psyche30
Psyche30: Kurde, co to teraz modne, takie koszule to w ciuchlandach po 2 zł widzę i nikt ich nie chce

no, dokładnie :) więc śmigaj do ciucholandu Paulina, może Ci się coś trafi tańszego ;)
Paulinessa
Paulinessa
  3 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: Kurde, co to teraz modne, takie koszule to w ciuchlandach po 2 zł widzę i nikt ich nie chce

bo może zeszmacone :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: no, dokładnie :) więc śmigaj do ciucholandu Paulina, może Ci się coś trafi tańszego ;)

robisz ze mnie jaśgosię :smutny: :D pójdę :D
Psyche30
Psyche30
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo może zeszmacone

Nie, w zadnym wypadku, po prostu się nikomu nie podobają .Zresztą się nie dziwię,takie koszule kojarzą mi się ze starymi babami, ale jak mówię , teraz wszystko wpychają jako modne i coś co się nie podobało zaczyna się podobać, tak jak było z wieloma innymi roszajami ubrań.
Psyche30
Psyche30
  3 Septembrie 2012

Zresztą wiele zależy też od dodatków, nie twierdzę ze taka koszula nie moze komuś pasować jak fajnie zestawi to z resztą, ale nawet w wypadku tej reklamy H&M uważam ze wygląda ona beznadziejnie na tej modelce.

Paulinessa
Paulinessa
  3 Septembrie 2012

Mi się właśnie bardzo podoba, począwszy od luźnego kroju, materiału, kołnierzyka i w tym przypadku koloru. :)

Psyche30
Psyche30
  3 Septembrie 2012

No pewnie, co kto lubi, ale mówię Ci poszukaj w takich sklepach, bo pełno takich koszul , przynajmniej u mnie :)

Paulinessa
Paulinessa
  3 Septembrie 2012

Poszukam, bo nie uśmiecha mi się wydawać pewnie sporo kasy w sklepach pokroju H&M na taką koszule :)

styka51
styka51
  3 Septembrie 2012

Wróciłam z rozpoczęcia, byłam w szpitalu, na poczcie, w antykwariacie, dwóch księgarniach, inter marche. Misja połowicznie wykonana :lol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.