malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  1 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: plaża jest kamienista

uwielbiam kamieniste plaże. zakochałam się w nich będąc w szwecji
styka51
styka51
  1 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: mega jest, chcialbym pojechac jeszcze raz! ja byłem w Nicei, więc przy okazji odwiedziłem Antibes, Monako i Cannes. Na początku byłem trochę zawiedziony, że plaża jest kamienista, ale później to doceniłem. Specjalne buty, żaden piasek nie wchodzi i jest ok. Miasto typowy kurort, choc dosc duze, trochę zabytków, pełno braci Rosjan:)

Zazdroszczę, serio :lol:
Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się tam wybyć. A kamieni się nie boje, w końcu Kamienianką jestem :D A tak serio serio, to od dawna jaram się właśnie na Lazurowe Wybrzeże...W przyszłym roku i tak Polskie góry, ale za dwa lata...kto wie :D
Poza tym marzy mi się Australia :tak:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taaak, uwielbiam to. najgorzej jest w ichniejszych dzielnicach, na jakiś targach/bazarach. w kurortach jest spokojnie, ale ja akurat się nie zaliczam do ludzi którzy jadą gdzieś tylko po to aby wysmażyć dupę w obleśnym kurorcie.

my polecielismy do Kairu...
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz zbieram się do rezerwacji biletów w podróż poślubną i nadal mam dylemat dokąd

a Stany kiedy? :)
Konto usunięte
Konto usunięte: uwielbiam kamieniste plaże. zakochałam się w nich będąc w szwecji

swietne sa! kilo piasku do hotelu nie przynosze przynajmniej.
korci mnie Skandynawia. W tym roku chciałem zrobić tour Dania, Szwecja, Norwegia i Finlandia, ale nie wiem czy czasu wystarczy.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryja
mmaryja
  1 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: a Stany kiedy?

stany niestety zostały przełożone na przyszłe wakacje, ale w zaistniałej sytuacji nie wiem czy nie zostaną przełożone na szeroko pojętą przyszłość
Prinz
Prinz: korci mnie Skandynawia.

polecam, bardzo bardzo polecam. norwegia i szwecja to jedne z piękniejszych miejsc na ziemi
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę, miszka wśród starszyzny

Świetne zdjęcie, emanuje takim spokojem :))
Dog na tym zdjęciu prezentuje się jakby był mniejszy niż jest w istocie
i w ogóle cała rodzinka jakaś grzeczna i spokojna.
Świetni są.
Prinz
Prinz
  1 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: stany niestety zostały przełożone na przyszłe wakacje, ale w zaistniałej sytuacji nie wiem czy nie zostaną przełożone na szeroko pojętą przyszłość

w trojke tez mozna;)

Konto usunięte
Konto usunięte: polecam, bardzo bardzo polecam. norwegia i szwecja to jedne z piękniejszych miejsc na ziemi

slyszalem ze norwegowie to wspaniali ludzie...wlasnie moj facet duzo podrozowal po nowegii i suszy mi glowe na wyjazd:)ale mnie odstrasza zimno:)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: egipt - 1300 zl lazurowe wybrzeze - 3000 i wszystko jasne

Maledivy £7000 10 dni
Bora Bora £13 000 10 dni
:D

Prinz
Prinz: smrod, syf i ubostwo.

mam to w Londynie za darmo :D

Konto usunięte
Konto usunięte: się nie zaliczam do ludzi którzy jadą gdzieś tylko po to aby wysmażyć dupę w obleśnym kurorcie.

tez nie widze w tym wiekszego sensu

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz zbieram się do rezerwacji biletów w podróż poślubną i nadal mam dylemat dokąd

zalezy od ograniczen portfela, nas nie stac, ale zbieramy i naszym marzeniem sa Malediwy 2764

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  1 Septembrie 2012
massacre
massacre: Maledivy £7000 10 dni Bora Bora £13 000 10 dni :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Australia Całkowita cena: 48102 PLN

:pavarotti:
xxxxXLoveXxxxx
xxxxXLoveXxxxx
  1 Septembrie 2012

- Jestem ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA - gotowa na wszystko, blogerka, wizażystka, fotografka i fotomodelka na wózku - wchłaniająca szczęście z powietrzem. Jestem szczęśliwie zakochana w cudownym mężczyźnie, który nosi mnie na rękach, pokazuje mi świat z wysokości 192cm nad ziemią, który kocha ze mną tańczyć. Kocham obiektyw, kawę, mega wysokie szpilki, neonowe kolory. Kocham moje fenomenalne życie. Mam cudownych rodziców i przyjaciół. Największą inspiracją jest dla mnie życie i ciekawi ludzie, których poznałam, i których dopiero poznam oraz cuda, które dotykają mnie każdego dnia. Wciąż odkrywam w sobie pasję, która nie pozwala mi stać w miejscu. Żyję pełnią życia. Wiem, że jak coś chcę, to mogę to osiągnąć, nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych. Codziennie rano gdy wstaję czuję, że MOGĘ WSZYSTKO. Mam lepsze życie niż mogłam sobie kiedykolwiek wymarzyć. Moje serce bije w rytm migawki aparatu, a świat widzę w kolorach moich palet do makijażu. Jestem na etapie PODBIJANIA ŚWIATA!!! :))

Jedna z najśliczniejszych i uroczych kobiet na ...:(

massacre
massacre
  1 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uwielbiam kamieniste plaże. zakochałam się w nich będąc w szwecji

a gdzie dokladniej?
Ja objechalam tylko zachodnie wybrzeze, Malmoe, Landskrone, Bastad, Halmstad - plaze bardziej skaliste, ale swietne warunki dla surferow. Nie przypominaly mi jednak wcale brytyjskich plazy - na pewno nie tych typowo kamienistych typu Brighton czy Southend :)
styka51
styka51: Poza tym marzy mi się Australia

mi bardziej Tasmania, ale to w sumie rzuy beretem :D

Prinz
Prinz: w trojke tez mozna;)

ale jest o wiele trudniej :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

xxxxXLoveXxxxx
xxxxXLoveXxxxx
  1 Septembrie 2012

Dominika Budzyńska....

styka51
styka51
  1 Septembrie 2012
massacre
massacre: mi bardziej Tasmania, ale to w sumie rzuy beretem :D

W sumie:D
Ale chciałąbym bardzo :D Ale wiadomo ile taka "wycieczka" kosztuje. Chyba, że wyprowadzimy się z Mankiem i będziemy hodować owce :lol:
Ale najpierw postaram się zwiedzić Polandię porządnie.
massacre
massacre
  1 Septembrie 2012
styka51
styka51:

do Australii bym sie kopnela bez hotelu, na dziko wydaje mi sie lepiej, w miastach jakis tani B&B, poza miastem namiot, samochod. Lot w dwie strony mozna wyhaczyc za £1200-1500 za osobe, wiec cena nie zwala z nog :D
Hotele jak dla mnie to zbedny wydatek :D

Prinz
Prinz
  1 Septembrie 2012
massacre
massacre: Maledivy £7000 10 dni

nie wiem skad wzielas ceny, mozna za 10 tys spokojnie.

massacre
massacre: Bora Bora £13 000 10 dni

za 20tys mozna.

styka51
styka51: Australia Całkowita cena: 48102 PLN

za intercontinental? sam przelot 7 tys w dwie strony, tez w 15-20 bys sie zmiescila.

massacre
massacre
  1 Septembrie 2012
styka51
styka51: Ale chciałąbym bardzo :D Ale wiadomo ile taka "wycieczka" kosztuje. Chyba, że wyprowadzimy się z Mankiem i będziemy hodować owce

ciezko wize dostac do Australii, maja do tego bardzo rygorystyczne warunki wpuszczania do kraju. Ale tak jak wyzej napisalam, bilety i siano na zycie tam, nie bawilabym sie w zadne hotele. Mi sie wydaje, ze wtedy duzo sie traci z takich wakacji - jestem tego typu osoba, ktora lubi zwiedzac te nietypowe dla turystow zakamarki :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.