Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1371 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Zazdroszczę, serio

Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się tam wybyć. A kamieni się nie boje, w końcu Kamienianką jestem :D A tak serio serio, to od dawna jaram się właśnie na Lazurowe Wybrzeże...W przyszłym roku i tak Polskie góry, ale za dwa lata...kto wie :D
Poza tym marzy mi się Australia

my polecielismy do Kairu...
a Stany kiedy? :)
swietne sa! kilo piasku do hotelu nie przynosze przynajmniej.
korci mnie Skandynawia. W tym roku chciałem zrobić tour Dania, Szwecja, Norwegia i Finlandia, ale nie wiem czy czasu wystarczy.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
w trojke tez mozna;)
slyszalem ze norwegowie to wspaniali ludzie...wlasnie moj facet duzo podrozowal po nowegii i suszy mi glowe na wyjazd:)ale mnie odstrasza zimno:)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Maledivy £7000 10 dni
Bora Bora £13 000 10 dni
:D
mam to w Londynie za darmo :D
tez nie widze w tym wiekszego sensu
zalezy od ograniczen portfela, nas nie stac, ale zbieramy i naszym marzeniem sa Malediwy

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
- Jestem ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA - gotowa na wszystko, blogerka, wizażystka, fotografka i fotomodelka na wózku - wchłaniająca szczęście z powietrzem. Jestem szczęśliwie zakochana w cudownym mężczyźnie, który nosi mnie na rękach, pokazuje mi świat z wysokości 192cm nad ziemią, który kocha ze mną tańczyć. Kocham obiektyw, kawę, mega wysokie szpilki, neonowe kolory. Kocham moje fenomenalne życie. Mam cudownych rodziców i przyjaciół. Największą inspiracją jest dla mnie życie i ciekawi ludzie, których poznałam, i których dopiero poznam oraz cuda, które dotykają mnie każdego dnia. Wciąż odkrywam w sobie pasję, która nie pozwala mi stać w miejscu. Żyję pełnią życia. Wiem, że jak coś chcę, to mogę to osiągnąć, nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych. Codziennie rano gdy wstaję czuję, że MOGĘ WSZYSTKO. Mam lepsze życie niż mogłam sobie kiedykolwiek wymarzyć. Moje serce bije w rytm migawki aparatu, a świat widzę w kolorach moich palet do makijażu. Jestem na etapie PODBIJANIA ŚWIATA!!! :))
Jedna z najśliczniejszych i uroczych kobiet na ...:(
a gdzie dokladniej?
Ja objechalam tylko zachodnie wybrzeze, Malmoe, Landskrone, Bastad, Halmstad - plaze bardziej skaliste, ale swietne warunki dla surferow. Nie przypominaly mi jednak wcale brytyjskich plazy - na pewno nie tych typowo kamienistych typu Brighton czy Southend :)
mi bardziej Tasmania, ale to w sumie rzuy beretem :D
ale jest o wiele trudniej :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ciezko wize dostac do Australii, maja do tego bardzo rygorystyczne warunki wpuszczania do kraju. Ale tak jak wyzej napisalam, bilety i siano na zycie tam, nie bawilabym sie w zadne hotele. Mi sie wydaje, ze wtedy duzo sie traci z takich wakacji - jestem tego typu osoba, ktora lubi zwiedzac te nietypowe dla turystow zakamarki :)