Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 489
Kiniowska
31 August 2012
Konto usunięte:
Jaaaki genialny!
sylwik
31 August 2012
Konto usunięte:
sloodziak
Konto usunięte: ale niszczyciel i jak patrzę jak mój partner go traktuje to wątpię aby się to zmieniło
jest czasu duzo zeby go wychowac, o ile oczywiscie przemowisz do rozumu mezowego.
mialam takiego kochanego, cudownego niszczyciela. jak zaczal dobijac do roku przerzucil sie na zjadanie drzwi, listw, nawet auto objadl. duze szczeki=duzo mozna popsuc
mmaryja
31 August 2012
Konto usunięte: No dobra, ale żeby nie było pies mnie bardziej kręci
suka!
Konto usunięte: no nawet nie sądziłam byś chciała ;) nawet dla celów naukowych.
ostatnio zjadłam raka i przeżyłam. może tego typu rarytasy będę konsumowała, ale na zwierzynę typy kuraki i inne świnki raczej na pewno nie
Kiniowska: Jaaaki genialny!
i zdaje sobie z tego sprawę. jak coś zeżre, patrzy na mnie tymi ślepiami i nawet nie mam siły się wkurzyć
mmaryja
31 August 2012
Konto usunięte: jest czasu duzo zeby go wychowac, o ile oczywiscie przemowisz do rozumu mezowego.
to znaczy psiak na pewno pójdzie do szkoły, bo jak sobie myślę, że mam przez minimum 3 lata męczyć się z psem wielkości świnki, a z umysłem szczeniaka to dziękuję.
na razie jestem na etapie zrzucania jej chociaż z łóżka, na co mój mąż(wow) oczywiście nie reaguje. na razie ma przewagę bo te jej oczęta po prostu rozwalają
mmaryja
31 August 2012
Konto usunięte: duze szczeki=duzo mozna popsuc
mam doga niemieckiego, niestety już tego doświadczyłam
madzia2143
31 August 2012
Konto usunięte: suka!
haha to do mnie odnośnie pierwszego zdania? no bez przesady ;p
a tak serio: sterylizujesz? czy masz zamiar pilnować? ;>
Konto usunięte: ostatnio zjadłam raka i przeżyłam. może tego typu rarytasy będę konsumowała, ale na zwierzynę typy kuraki i inne świnki raczej na pewno nie
no to jest jakiś progress, ja nigdy raka nie jadłam, ale słyszałam że jest to bardzo delikatne i smaczne mięsko :)
styka51
31 August 2012
Konto usunięte: mmaryja
Super psinka
mmaryja
31 August 2012
Konto usunięte: sterylizujesz? czy masz zamiar pilnować?
sterylizuje. poczekam jeszcze trochę i bez zastanowienia idzie pod nóż.
Konto usunięte: ale słyszałam że jest to bardzo delikatne i smaczne mięsko
najlepsze w chłodniku litewskim
styka51: Super psinka
trening przed dzieckiem
madzia2143
31 August 2012
Konto usunięte: sterylizuje. poczekam jeszcze trochę i bez zastanowienia idzie pod nóż.
oby tylko nie złapała ta psinka syndromu leniwca, po sterylizacji często zwierzęta tak mają.
A jak się wabi?