Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1369 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: oby tylko nie złapała ta psinka syndromu leniwca, po sterylizacji często zwierzęta tak mają.
A jak się wabi?
moja wszystkie, teraz łącznie 4 psy są wysterylizowane, no czwarty dopiero będzie, i wszystkie latają jak oszalałe. chciałabym żeby były trochę bardziej leniwe;) pieszczotliwie Miszka się zwie
są, nawet już oficjalne;)
wiem, miałam takiego w dzieciństwie.
nie nie, byłam w egipcie i już nigdy więcej;)
A, zapomniałam pogratulować xD
1. Sylwii prawka
2. Sylwii totka
3. Sylwii zestawu od Panache
4. Pauli prawka
:* :* :* :*
ja oglądałam przez moment, potem przyszedł tata zapraszając na mały kufelek żuberka

Konto usunięte: moja wszystkie, teraz łącznie 4 psy są wysterylizowane, no czwarty dopiero będzie, i wszystkie latają jak oszalałe. chciałabym żeby były trochę bardziej leniwe;) pieszczotliwie Miszka się zwie
a no to spoko :)
po słynnej Miszce z youtube? :)
czuję, że chrzciny tuż tuż :)
Konto usunięte: ale co z tego, że mu nie daje, jak reszta się lituje, bo niby robi takie smutne oczka
u mnie to samo, najbardziej martwi mnie gdy dają mojej psince słodycze ; /
Konto usunięte: poza kumulacja, jak mniej osob gra 4ka to ~200zl. wtedy bym nie nakupila kuponow
a tak to moze bede miec szczescie
No to życzę powodzenia w dzisiejszym (?) losowaniu.
Wczoraj byłam w kinie na Niezniszczalnych 2, fajny, fajny:D Trochę bajka, ale mozna było się pośmiać z emerytów:D
No i dziś oglądałam "The Help" i spodobał się. Obejrzę jeszcze raz na 100% ;)
u mnie by to nie przeszło z dogiem, więc psy są nauczone, że nie mają wejścia do jadalni/kuchni kiedy się je.
dzisiaj to samo, wstałam o 8 żeby się pouczyć(kampania wrześniowa). wchodzę o 11 do sypialni, a pies już na łóżku, leżą sobie przytuleni i chrapią.
teoretycznie to tak;)
styka51: Wczoraj byłam w kinie na Niezniszczalnych 2, fajny, fajny:D Trochę bajka, ale mozna było się pośmiać z emerytów:D
właśnie, miałam napisać jak tam "Yuma" - więc film troszkę przebarwiony, ale w gruncie rzeczy dobrze opisuje życie w tamtych latach. Dobrze jest się wybrać na ten film. Jest parę śmiesznych tekstów, kilka mocniejszych scen i momenty refleksji. Generalnie jak na polski film - jest dobrze ;)