malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam całe parapety w storczykach

Ten błękitny! :zakochany: Nie widziałam takiego jeszcze, przecudowny!

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma to jak łapać kaktusa Bardzo odważne i pomysłowe ;P Aczkolwiek rozumiem, że była to spontaniczna i nieprzemyślana reakcja

Po fakcie pomyślałam, co zrobiłam. Jak poczułam te wszystkie kolce i że mnie piecze/boli. :rotfl: Leciał to łapałam, nie chciałam żeby mi doniczka pękła czy coś, ziemia się bardziej rozsypała czy kaktus połamał... :rotfl: Po incydencie stwierdziłam, że przerósł i wystawiłam go do garażu na parapet. :P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Septembrie 2012
kedi
kedi: BlondSzatynka:BlondSzatynka po wpisaniu w google grafika "sztuczne rzęsy essence" wyskoczyło mi Twoje foto kleiłaś tym klejem co jest dołączony czy innym?

ale to nie były sztuczne rzesy essence tylko chińskie a klej inglot.
SzczurCieZje
SzczurCieZje
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale trzeba przyznać, że wizualnie dobrze się trzyma jak na swoje lata ;)

no w sumie. Choc nie jest w moim typie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie dobry aktor to taki, który potrafi zagrać różne role, a Żebrowskiego w komedii np. po prostu nie widzę. Sprawdzał się w pompatycznych ekranizacjach pseudo-historycznych ale to tyle. Nie widziałem go w teatrze, ale role "myśliciela", który ciągle dywaguje pewnie grałby nieźle, w produkcjach filmowych dla mnie po prostu jest słaby :).

To prawda, aczkolwiek w "Sennosci" i "Kto nigdy nie zyl" tez sie calkiem ladnie spisal, choc, te filmy same w sobie s dobre i maja niezla obsade, jak na polskie produkcje.
kedi
kedi
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to nie były sztuczne rzesy essence tylko chińskie a klej inglot.

aha. w takim razie nie bylo pytania.
aczkolwiek mialam przykleojone te rzesy na klej w nich dolaczony, bo kupilam inny ale okazał sie zepsuty ;/ wiec nie mialam wyjscia. rzesy trzymaly sie cala noc bez problemu o dziwo
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Septembrie 2012
kedi
kedi: rzesy trzymaly sie cala noc bez problemu o dziwo

wszystko zależy tez od budowy Twojego oka jak się będą trzymały ...
bo natura tez płata figle.
ja raz miałam rzęsy dobrej jakości klej z inglota ... a po pierwszym tańcu strzelił je nie powiem co.
kedi
kedi
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja raz miałam rzęsy dobrej jakości klej z inglota ... a po pierwszym tańcu strzelił je nie powiem co.

nastepnym razem sprobuje rzesy flare lash i klej top choice, jak beda to wezme te z naturalnego wlosia. zobaczymy
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Septembrie 2012

ja zawsze kupuje w chińskim sklepie rzęsy za 2,5 ... a klej do nich z Inglota za 3 zł i ... żyje :D

kedi
kedi
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zawsze kupuje w chińskim sklepie rzęsy za 2,5 ... a klej do nich z Inglota za 3 zł i ... żyje :D

ten klej dobry? u nas w chinskim nie ma rzes;/
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Septembrie 2012
kedi
kedi: ten klej dobry? u nas w chinskim nie ma rzes;/

pewnie, że dobry :D
kedi
kedi
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że dobry :D

rozważę jego kupno, dzięki :) miałam na sobie sztuczne rzęsy drugi raz w życiu i przynam, że świetna sprawa.
Kiniowska
Kiniowska
  2 Septembrie 2012

Jakie są rzęsy po olejku rycynowym? :woot: Mocniejsze, gęstsze, ale nie dłuższe...?

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Jakie są rzęsy po olejku rycynowym? Mocniejsze, gęstsze, ale nie dłuższe...?

Nie wierz w to, że po olejku rycynowym nagle dostaniesz milion lashes ... :crylol:
Kiniowska
Kiniowska
  2 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wierz w to, że po olejku rycynowym nagle dostaniesz milion lashes ...

:rotfl:

Buteleczka przede mną stoi i tak mi się wzięły te pytania "od czapy". :P Zastanawiam się co to daje, czego można się spodziewać po "kuracji" olejkiem.
Babsy
Babsy
  2 Septembrie 2012

a propos sztucznych rzes i kleju do nich... w tamtym roku mialam gdzies na wierzchu klej do rzes, w opakowaniu takim, jak probki perfum. wyszlam na chwile z pokoju po sok czy cos, wracam a kolezanka sie nim smaruje po szyi :crylol: tylko ciut byla zdziwiona, ze jakas lepka ta "probka perfum" XD

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Septembrie 2012

Będziesz miała bardziej elastyczne.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.