malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak chcesz efekty to dwugodzinne paski z crest'a wybielaja tak jak wybielanie u dentysty.

spróbuje z białą perłą... potem spróbuje tego :D bo moja siostra to ma :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spróbuje z białą perłą... potem spróbuje tego :D bo moja siostra to ma :D

biala perla to pasta, tak? mi zadne pasty nigdy niczego nie wybielily, ale to pewnie od zebow zalezy :)
siostra ma w sensie paski czy perle? :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: biala perla to pasta, tak? mi zadne pasty nigdy niczego nie wybielily, ale to pewnie od zebow zalezy :) siostra ma w sensie paski czy perle? :D

mam dwie siostry jedna miała system wybielający biała perła :P
bo jest i pasta i żel wybielający.
a druga siostra miała z crest'a ... :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam dwie siostry jedna miała system wybielający biała perła :P bo jest i pasta i żel wybielający. a druga siostra miała z crest'a ... :D

aaa :D z tym ze crest ma rozne paski, ja mialam te:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aaa :D z tym ze crest ma rozne paski, ja mialam te:

moja siostra też miała jakiś żel wybielający ... nocny czy dzienny .. nie pamietam.
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moja siostra też miała jakiś żel wybielający ... nocny czy dzienny .. nie pamietam.

a to nie, te paski maja w sobie juz tez zel, naklejasz, chodzisz 2 godziny, umierasz i na nastepny dzien masz snieznobiale zeby.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to nie, te paski maja w sobie juz tez zel, naklejasz, chodzisz 2 godziny, umierasz i na nastepny dzien masz snieznobiale zeby.

wiem co mają te paski w sobie napisałam, że moja siostra TEŻ miała ..
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem co mają te paski w sobie napisałam, że moja siostra TEŻ miała ..

lol, nie zajarzylam :P
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: umierasz

Jak to? :wtf:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Septembrie 2012

a nagrywam sobie Ewe Chodakowską i zaraz sobie bede ćwiczyła XDDDDDDDDDD

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Jak to?

:rotfl:
no ja nalozylam te paski jakos w poludnie i jak sciagnelam to do momentu kiedy zasnelam mialam tak zayebiscie wrazliwe zeby, ze musialam brac cocodamol na bol :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012

a tak w ogole to ja tutaj przyszlam z zamiarem spytania sie was o cos i zapomnialam czym to cos bylo :facepalm:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja nalozylam te paski jakos w poludnie i jak sciagnelam to do momentu kiedy zasnelam mialam tak zayebiscie wrazliwe zeby, ze musialam brac cocodamol na bol :P

Dla mnie to dobre - przynajmniej bym nic nie żarła. :rotfl: Trochę mnie to przeraziło, ale paski zaciekawiły. Jak z ceną i dostępnością?
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Dla mnie to dobre - przynajmniej bym nic nie żarła. Trochę mnie to przeraziło, ale paski zaciekawiły. Jak z ceną i dostępnością?

zamawialam przez neta chyba z jakiejs apteki :woot: kurcze nie pamietam bo to juz pare miesiecy temu bylo, ale wiem ze to bylo cos z tej listy: http://www.3dwhite.com/crest-products/where-to-buy-crest-products.aspx?sku=056100050780
kedi
kedi
  3 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a nagrywam sobie Ewe Chodakowską i zaraz sobie bede ćwiczyła XDDDDDDDDDD

dlaczego ja jestem tak leniwa, że jak wszyscy ćwiczą to ja leżę do góry brzuchem przed tv? :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.