malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  30 August 2012
massacre
massacre: no wiadomo nie zapomnij wrzucic swojego zdjecia w tym wdzianku w temacie "co sobie ostatnio kupilas/es" M. S. bedzie zachwycony :D

Hahahhaha:D Nigdy:D Jeszcze by mnie wrzuciła gdzieś na facebooka czy coś i by było :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Sorry za tyle postów, ale zobaczcie jaki zegarek, 517 diamentów, przecież by jakiś cygan rękę uebał z tym zegarkiem XD

Taniocha...sprzedam autko moich rodziców i mi styknie..może jeszcze zostanie na ochroniarza :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 August 2012
Kiniowska
Kiniowska: Nie znam szwajcarskich cen, ogólnie nie interesuję się cenami biżuterii z diamentami. ;)

wiec nie rozumiem czemu szok ;)

massacre
massacre: co Ty w ogole porownujesz xD

no, co, polska to trzeci swiat moze? xD

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2012
Babsy
Babsy: butelke kupilam na wszelki wypadek:) w laktator tez chce zainwestowac, chocby zeby odciagnac jakbym chciala gdzies wyjsc a wypadlaby pora karmienia. c

Nastepny plus. Wiem, ze kazdy zwiazek jest inny, ale moj Jarek chcial aktywnie uczestniczyc i pomagac od pierwszego dnia zycia mlodego, wiec karmienie z butelki umozliwilo mu to :D On mogl go karmic w nocy na zmiane ze mna, a ja moglam sie wyspac :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 August 2012
Prinz
Prinz: no, co, polska to trzeci swiat moze? xD

Alez skad, nie smialabym porownywac... w trzecim swiecie 90% populacji mowi plynnie po angielsku :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 August 2012

Wez w ogole Tomek zmien ten podpis xD

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  30 August 2012
Prinz
Prinz: wiec nie rozumiem czemu szok ;)

Tak jakoś, spontanicznie. :)
Prinz
Prinz
  30 August 2012
massacre
massacre: Alez skad, nie smialabym porownywac... w trzecim swiecie 90% populacji mowi plynnie po angielsku

no tak, w Ghanie mówią po angielsku :ninja:

massacre
massacre: Wez w ogole Tomek zmien ten podpis xD

wstydzisz sie? :lol:

massacre
massacre
  30 August 2012
Prinz
Prinz: no tak, w Ghanie mówią po angielsku

no tak
Ghana, Nigeria czy idz bardziej na wschod Indie, Sri Lanka, badz idz bardziej na zachod Kolumbia, Brazylia - tam ludzie na bosaka biegaja a po angielsku od urodzenia sie ucza...

Prinz
Prinz: wstydzisz sie?

nie, znudzil mi sie :D

Prinz
Prinz
  30 August 2012
massacre
massacre: Ghana, Nigeria czy idz bardziej na wschod Indie, Sri Lanka, badz idz bardziej na zachod Kolumbia, Brazylia - tam ludzie na bosaka biegaja a po angielsku od urodzenia sie ucza...

po polsku zapytasz? "do you speak english?" "ja nie panimaju" xD
massacre
massacre: nie, znudzil mi sie :D

wymysl lepszy :D

massacre
massacre
  30 August 2012
Prinz
Prinz: po polsku zapytasz? "do you speak english?" "ja nie panimaju" xD

na dworcu kiedy ktos w okienku chcial bilety kupic i mowil po angielsku, kobieta z okienka "nie szprechen angielski" xD

Prinz
Prinz: wymysl lepszy :D

wiesz jaka ja mam teraz wene... zadna :D

Prinz
Prinz
  30 August 2012
massacre
massacre: na dworcu kiedy ktos w okienku chcial bilety kupic i mowil po angielsku, kobieta z okienka "nie szprechen angielski" xD

padlbym chyba. mi sie podoba ze w wawie sa automaty na bilety, obcokrajowiec sobie da rade. ale w dziurach malych to juz sobie nie da :P

massacre
massacre
  30 August 2012
Prinz
Prinz: ale w dziurach malych to juz sobie nie da :P

wypraszam sobie, to bylo w Gdyni xD

styka51
styka51
  30 August 2012

Wygrałam bilety do kina:D

massacre
massacre
  30 August 2012
styka51
styka51: Wygrałam bilety do kina:D

Gratulacje, na co ? :D
ja co miesiac mam w sumie 2 bilety gratis z kablowki mojej, ale kuzwa za kazdym razem jak sie loguje to juz ich nie ma, sa niedostepne itd. :/

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 August 2012

ależ jestem znorana ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.