malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po grubszej analizie mówię NIE teflonowi :) chociaż jedna by się może przydała kurde mam fioła na punkcie wyposażenia kuchni

moja mama ma ceramiczna, na poczatku byla zachwycona a teraz przymierza sie, zeby wywalic te patelnie, ja tez jej nie lubie :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2012
Babsy
Babsy: nie strasz juz teraz wpieprzam takie chrupki z blonnikiem, zeby posiedzenie normalne odbyc

wszystko zalezy od roznych czynnikow, wiec nie ma co sie strachac na zapas :)
Babsy
Babsy: mam nadzieje ;) czego sie boje, to wrzaskow 24/7 ... i ze nie bede wiedziala o co malemu chodzi itd

Nic nie wiem na ten temat, mlody byl grzeczny od urodzenia. Zero jakichkolwiek kolek czy czegokolwiek, co sprawialoby mi problem.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba zacznę się rozglądać

A rozglądaj się, rozglądaj:D

Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż które :D

Spoko"
http://allegro.pl/sexy-pas-do-ponczoch-komplet-stringi-ponczochy-i2596300372.html
to wzięłam, bo niby pończochy gratis :lol:

Dziś Mańkowi powiedziałam, że ma sobie wolny dom załatwić na 29 albo 30, to stwierdził, że pewnie nie da rady i że mam nie wymyślać. To sobie myślę "jeszcze się wredoto zdziwisz!"
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  30 August 2012
styka51
styka51: to wzięłam, bo niby pończochy gratis

fajny, jak przyjdzie to daj znac jak dogaduje sie z cyckami, koniecznie! :D

styka51
styka51: Dziś Mańkowi powiedziałam, że ma sobie wolny dom załatwić na 29 albo 30, to stwierdził, że pewnie nie da rady i że mam nie wymyślać. To sobie myślę "jeszcze się wredoto zdziwisz!"

jaki on niedomyślny :D ja mam łatwiej, mam mieszkanie tylko dla siebie. teraz siedze sobie na wakacje u rodziców ale na studia znow jade tam i jak moj facet do mnie wpada to wszystkie pokoje dla nas :D zreszta teraz i tak codziennie moj mezczyzna spi ze mna w lozku, jest juz w rodzinie :P
Babsy
Babsy
  30 August 2012
massacre
massacre: wszystko zalezy od roznych czynnikow, wiec nie ma co sie strachac na zapas :)

oby lekko poszlo XD
massacre
massacre: Nic nie wiem na ten temat, mlody byl grzeczny od urodzenia. Zero jakichkolwiek kolek czy czegokolwiek, co sprawialoby mi problem.

tez tak chce :D
styka51
styka51: Spoko" http://allegro.pl/sexy-pas-do-ponczoch-komplet-stringi-ponczochy-i2596300372.html to wzięłam, bo niby pończochy gratis

nioch nioch :w00t:
styka51
styka51
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fajny, jak przyjdzie to daj znac jak dogaduje sie z cyckami, koniecznie! :D

Spoczko, spoczko:D Ale zanim przyjdzie, to pewnie z 1,5 tyg minie ;C

Konto usunięte
Konto usunięte: jaki on niedomyślny :D ja mam łatwiej, mam mieszkanie tylko dla siebie. teraz siedze sobie na wakacje u rodziców ale na studia znow jade tam i jak moj facet do mnie wpada to wszystkie pokoje dla nas :D zreszta teraz i tak codziennie moj mezczyzna spi ze mna w lozku, jest juz w rodzinie :P

U mnie nie ma opcji niestety, u niego niby jest ok, ale jednak z jego mamą czy bratem za ścianą to nie to samo -,-
I zazdraszczam strasznie, że macie tak komfortowo...mój spać u mnie nie może ;C
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2012
styka51
styka51: to wzięłam, bo niby pończochy gratis

mam cos podobnego, niewygodne strasznie
Babsy
Babsy: tez tak chce :D

dobrze sie odzywiaj, o ile nie za pozno xD
ja jestem zwolenniczka regularnego karmienia a nie karmienia na zawolanie. mysle, ze to tez mialo wplyw na jego samopoczucie... i na moje takze :) wprowadzilam rutyne, dzieki czemu wiedzialam kiedy moge sobie odpoczac, kiedy polezec w wannie i sie zrelaksowac, kiedy pospac a kiedy jest czas na karmienie :) Spal 4 godziny i potem sie budzil na mleko. Co do sekundy :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  30 August 2012
massacre
massacre: mam cos podobnego, niewygodne strasznie

I tak tylko na chwilkę to :lol:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  30 August 2012
styka51
styka51: Spoczko, spoczko:D Ale zanim przyjdzie, to pewnie z 1,5 tyg minie ;C

tak dlugo? :ninja: ja wysylalam kase przelewem internetowym (sama nie mam konta ale wykorzystuje kolezanke), jak doszly pieniadze to bielizne mialam na drugi dzien (poczta, nie kurierem :D), tyle, ze mowie tu o normalnych sklepach internetowych, z allegro nic nie zamawialam... ale 1,5 tyg to dlugo

styka51
styka51: U mnie nie ma opcji niestety, u niego niby jest ok, ale jednak z jego mamą czy bratem za ścianą to nie to samo -,- I zazdraszczam strasznie, że macie tak komfortowo...mój spać u mnie nie może ;C

moj spi w moim domu rodzinnym nawet jak mnie nie ma :ninja: w swoim domu prawie nie bywa, jak jestem na studiach to wiecej czasu spedza z moimi rodzicami niz ze mna :zonk:

ale moi rodzice nie wpadaja znienacka do pokoju, mama prawie w ogole nie przychodzi tylko krzyczy z dolu jak cos chce, a tata zawsze puka. tylko na brata trzeba uwazac, on moze wparowac bez ostrzezenia :ninja:

w ogole u nas sa dziwne stosunki i atmosfera, kiedys moj Piotrek jechal z moim tata, ktory sie troche napil. ojciec wzial noz i zaczal nim 'jezdzic' mojemu po udzie, po czym powiedzial: 'Piotrek, dzikusie, ru...asz moją córusię. zaraz Ci urżnę jajca" :rotfl:
kedi
kedi
  30 August 2012
Babsy
Babsy: chetnie, a gdzie :P?

powiedzmy, że 'branża' kosmetyczno fryzjerska

styka51
styka51: Zawsze było ok, a teraz o. No cuda na kiju. Tylko wiem, że nie da rady mnie wozić cały miesiąc. A tam serio co drugi to jakis złodziej czy gwałciciel ;C Nawet kierowcy mzk się boją jeździć tam ;C

spoko, jakos bedzie. wyobraz sobie, ze ja przez rok mieszkalam w najniebezpieczniejszej dzielni lublina- jakos zyje, nc mi sie nie stało a nawet wspominam to jako najlepszy rok w moim zyciu :) tylko raz w nocy byla strzelanka pod blokiem- kibole vs policja, ale to tylko raz :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba zacznę się rozglądać

moja młodsza siostra ma maszyne i skubana przerabia sobie wszystko. fajna sprawa
styka51
styka51
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak dlugo? ja wysylalam kase przelewem internetowym (sama nie mam konta ale wykorzystuje kolezanke), jak doszly pieniadze to bielizne mialam na drugi dzien (poczta, nie kurierem :D), tyle, ze mowie tu o normalnych sklepach internetowych, z allegro nic nie zamawialam... ale 1,5 tyg to dlugo

Jak wyślę pieniądze jutro, to i tak zaksięgują dopiero w poniedziałek, to na środę powinno być :D Trochę przesadziłam z tym 1,5 tygodnia;p

Konto usunięte
Konto usunięte: moj spi w moim domu rodzinnym nawet jak mnie nie ma w swoim domu prawie nie bywa, jak jestem na studiach to wiecej czasu spedza z moimi rodzicami niz ze mna ale moi rodzice nie wpadaja znienacka do pokoju, mama prawie w ogole nie przychodzi tylko krzyczy z dolu jak cos chce, a tata zawsze puka. tylko na brata trzeba uwazac, on moze wparowac bez ostrzezenia w ogole u nas sa dziwne stosunki i atmosfera, kiedys moj Piotrek jechal z moim tata, ktory sie troche napil. ojciec wzial noz i zaczal nim 'jezdzic' mojemu po udzie, po czym powiedzial: 'Piotrek, dzikusie, ru...asz moją córusię. zaraz Ci urżnę jajca"

U mnie tak nie ma. Mam twierdzi, że za blisko Maniek mieszka, żeby sobie hotel z naszego domu robił :zonk: Ogólnie moja mama jest bardzo staroświecka i cięzko cokolwiek przeforsować, ale myślę, że to ostatni rok takiej niewoli :lol:

Hahahhaha:D Mój tata kiedys po % powiedział Mańkowi, " jak coś jej zrobisz, to łeb przy samej dupie urwę i naszczam do środka" - w domyśle, że mnie przeleci/zgwałci/zajdę z nim w ciąże :lol2:
styka51
styka51
  30 August 2012
kedi
kedi: spoko, jakos bedzie. wyobraz sobie, ze ja przez rok mieszkalam w najniebezpieczniejszej dzielni lublina- jakos zyje, nc mi sie nie stało a nawet wspominam to jako najlepszy rok w moim zyciu :) tylko raz w nocy byla strzelanka pod blokiem- kibole vs policja, ale to tylko raz

Muszę tylko w razie W z tymi mzk'ami jakoś ogarnąć -,- Ale wierzę, że będzie dobrze :D
kedi
kedi
  30 August 2012
styka51
styka51: U mnie tak nie ma. Mam twierdzi, że za blisko Maniek mieszka, żeby sobie hotel z naszego domu robił Ogólnie moja mama jest bardzo staroświecka i cięzko cokolwiek przeforsować, ale myślę, że to ostatni rok takiej niewoli

a myślałam, że tylko ja tak mam. ogólnie ja mam przewalone jeśli chodzi o to, bo zarówno moi rodzice jak i rodzice mojego faceta są dość zasadniczy. no ale i tak od dwóch lat to tylko na święta wpadam a teraz w miare jestem 'na swoim'.
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  30 August 2012
kedi
kedi: moja młodsza siostra ma maszyne i skubana przerabia sobie wszystko. fajna sprawa

nakręcacie mnie :D tylko ja nie umiem się tym posługiwać, może czas najwyższy się nauczyć :D

styka51
styka51: Jak wyślę pieniądze jutro, to i tak zaksięgują dopiero w poniedziałek, to na środę powinno być :D Trochę przesadziłam z tym 1,5 tygodnia;p

no, tak to ja rozumiem :) pamiętaj zdać relację :P

styka51
styka51: U mnie tak nie ma. Mam twierdzi, że za blisko Maniek mieszka, żeby sobie hotel z naszego domu robił Ogólnie moja mama jest bardzo staroświecka i cięzko cokolwiek przeforsować, ale myślę, że to ostatni rok takiej niewoli

moi rodzice tez nie byli zachwyceni na poczatku, tata pod drzwiami mojego pokoju zasnal zebym nie weszla, bo Piotrek pijany spal pierwszy raz w moim lozku, ale ja i tak postawilam na swoim :D uparlam sie i koniec. teraz sie zastanawiam czy oni nie lubia go przypadkiem za bardzo :ninja: a co jesli sie rozstaniemy i bede chciala byc z kims innym? oni chyba nie widza mnie z innym facetem...

styka51
styka51: Hahahhaha:D Mój tata kiedys po % powiedział Mańkowi, " jak coś jej zrobisz, to łeb przy samej dupie urwę i naszczam do środka" - w domyśle, że mnie przeleci/zgwałci/zajdę z nim w ciąże

haha :D nie no, z mojego taty strony to byly zarty :) no Ty faktycznie masz gorzej, konserwatywni rodzice na pewno niezle dzialaja na nerwy... jestes juz dlugo w zwiazku z jednym facetem wiec powinni rozumiec, ze to cos powaznego, ze i tak sypiacie ze soba...
kedi
kedi
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nakręcacie mnie :D tylko ja nie umiem się tym posługiwać, może czas najwyższy się nauczyć :D

ona też nie potrafiła, ale jakoś przysiadła i się na uczyła, a musiała bo jest bardzo szczupła a lubi dopasowane rzeczy :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.