malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  30 August 2012
styka51
styka51: Tak nie można itp, bo coś z kasą nie będzie się zgadzać

zawsze problem z tymi urzędasami, tak to już jest. pozostaje zagryźć zęby i powoli się przyzwyczajać.
dobrze, że ja mam te cholerne praktyki juz za sobą, najgorzej wspominam praktyki w teatrze . miało być miło i przyjemnie a wyszło jak zwykle :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak mi sie znudzi to pojade do lublina czy gdzies

tu nie ma co zwiedzać, ale zapraszam!
Babsy
Babsy
  30 August 2012
styka51
styka51: Moje praktyki są realizowane z jakichś tam funduszy europejskich. Byłam z dziewczynami w 5osobowej grupie i rozdzielili nas, a z racji nazwiska ja i koleżanka odpadłyśmy i wysłane jesteśmy do dwóch innych dziewczyn, by z nimi prowadzić praktyki. Tych dwóch dziewczyn jakoś szczególnie nie lubię, ale przebolałabym to. Najgorsze, że jest to gdzieś na końcu miasta, nie wiem nawet gdzie, za rzeką... Musiałąbym o 5 wstawać, żeby tam dojechać. Ale zwięłam z koleżanką załatwiłam wymianę, że jedna dziewczyna pójdzie za nas dwie. Ona będzie miała bliżej i my też. Wszystko ugadane. W jednej grupie 4, w drugiej 3 i pełnia szczęścia. Załatwiłam z sekretarką i ona "nie powinno byc problemu". Koleżanka zadzwoniła do opiekunki praktyk, żeby nasze nazwiska zamieniła i wpisała na inną listę...A ta problemy zaczęła robić...że tamto, sramto...Tak nie można itp, bo coś z kasą nie będzie się zgadzać

łoo ludzie... a wczesniej bylo ok ;/ to nie zalatwiasz sobie sama praktyk tylko masz z uczelni przydzial?
massacre
massacre: We wrzesniu nie bedziesz sie juz tak nudzic :D

taaak XD nie bede miala czasu pojsc do kibla chyba nawet ;)
kedi
kedi
  30 August 2012
Babsy
Babsy: a mi sie nudzi, moglabym pojsc do pracy ;)

idz za mnie, tylko na 6 gozin, bez sensu, a cały dzien rozwalony
styka51
styka51
  30 August 2012
kedi
kedi: zawsze problem z tymi urzędasami, tak to już jest. pozostaje zagryźć zęby i powoli się przyzwyczajać. dobrze, że ja mam te cholerne praktyki juz za sobą, najgorzej wspominam praktyki w teatrze . miało być miło i przyjemnie a wyszło jak zwykle

Po prostu szlak mnie trafia. Wcześniej było dobrze, wyrabiałyśmy się i wiadomo w "swoim" gronie lepiej. I nauczycielki tez były spoko...a teraz...Jak Maniek się dowiedział, gdzie mam praktyki, to powiedział, że będzie mnie wozić i odbierać...taki margines tam mieszka...a autobus jeden na pół dnia ;C
Babsy
Babsy: łoo ludzie... a wczesniej bylo ok ;/ to nie zalatwiasz sobie sama praktyk tylko masz z uczelni przydzial?

Wcześniej było tak, że były wypisane szkoły, które biorą udział w tym projekcie i z nich sobie mogłąm wybrać. A teraz mnie przerzucili gdzieś na koniec świata;C
styka51
styka51
  30 August 2012

W ramach pocieszenia zamówiłam sobie to wdzianko z allegro..chciałam dzić na poczcie zapłacić, to kurna "komputery nam dziś padły" :and:

kedi
kedi
  30 August 2012
styka51
styka51: W ramach pocieszenia zamówiłam sobie to wdzianko z allegro..chciałam dzić na poczcie zapłacić, to kurna "komputery nam dziś padły"

a przez neta nie możesz zrobic przelewu?

styka51
styka51: Po prostu szlak mnie trafia. Wcześniej było dobrze, wyrabiałyśmy się i wiadomo w "swoim" gronie lepiej. I nauczycielki tez były spoko...a teraz...Jak Maniek się dowiedział, gdzie mam praktyki, to powiedział, że będzie mnie wozić i odbierać...taki margines tam mieszka...a autobus jeden na pół dnia ;C

nie wiem, ja zawsze sobie sama wszystko załatwiałam gdzie chce itp. dziwne troche :woot:
dobrze, że Maniek zaoferował się z pomoca. szczęściara:)
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Swoją drogą, co sądzisz o mojej kampanii promowania poezji na hyde? Może się włązcysz?

nie.jak na razie widze same hejty i spine w twoim temacie.nie potrzebuje tego:(
Babsy
Babsy
  30 August 2012
kedi
kedi: idz za mnie, tylko na 6 gozin, bez sensu, a cały dzien rozwalony

chetnie, a gdzie :P?
@styka51:
przejechane :/
styka51
styka51
  30 August 2012
kedi
kedi: a przez neta nie możesz zrobic przelewu?

Nie, bo nie mam tych kont internetowych itp. Najwyżej jutro zrobię. Albo w poniedziałek.
kedi
kedi: nie wiem, ja zawsze sobie sama wszystko załatwiałam gdzie chce itp. dziwne troche dobrze, że Maniek zaoferował się z pomoca. szczęściara:)

Zawsze było ok, a teraz o. No cuda na kiju. Tylko wiem, że nie da rady mnie wozić cały miesiąc. A tam serio co drugi to jakis złodziej czy gwałciciel ;C Nawet kierowcy mzk się boją jeździć tam ;C
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  30 August 2012
styka51
styka51: Nieee...moja koleżanka dostała Łucznika pod choinkę, mieści się w takiej małej walizce, z 380 zł kosztował i nie narzeka. Spodnie, bluzki sobie zwęża, przerabia :D

chyba zacznę się rozglądać :ninja:
styka51
styka51: W ramach pocieszenia zamówiłam sobie to wdzianko z allegro..

pokaż które :D
Konto usunięte
Konto usunięte: mamy promocje w agata meble na patelnie ceramiczna

nie kupilabym, wolę jednak teflonowe...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2012
Babsy
Babsy: taaak XD nie bede miala czasu pojsc do kibla chyba nawet ;)

po porodzie nie bedziesz nawet chciala tam isc xD
a powaznie, to noworodek wiecej czasu spi, wiec forum bedzie czekac xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 August 2012
massacre
massacre: po porodzie nie bedziesz nawet chciala tam isc xD

HAHAHAHA mi przypomniałaś jak niczego się tak nie bałam jak odwiedzin tam właśnie :rotfl:
Babsy
Babsy
  30 August 2012
massacre
massacre: po porodzie nie bedziesz nawet chciala tam isc xD

nie strasz:ninja: juz teraz wpieprzam takie chrupki z blonnikiem, zeby posiedzenie normalne odbyc :ninja:
massacre
massacre: a powaznie, to noworodek wiecej czasu spi, wiec forum bedzie czekac xD

mam nadzieje ;) czego sie boje, to wrzaskow 24/7 ... i ze nie bede wiedziala o co malemu chodzi itd.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2012
Psyche30
Psyche30: HAHAHAHA mi przypomniałaś jak niczego się tak nie bałam jak odwiedzin tam właśnie

Te dni po porodzie uwazam za o wiele gorsze niz ciaze i sam porod. Ba! Porod to byl pikus w porownaniu do tego, co przezywalam po :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie kupilabym, wolę jednak teflonowe

po grubszej analizie mówię NIE teflonowi :) chociaż jedna by się może przydała :ziober2: kurde mam fioła na punkcie wyposażenia kuchni :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.