Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1357 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie, jeśli jeden dzien ominiesz to musisz na następny dzień go nadrobić, czyli jeśli miałabyś dzień 22, ominęłabyś 1, byłby 23, to robisz 22. Nie wiem czy czaisz o co choldzi, ale okej

Przetrwałaś całośc?

Szkoda, ze ja nie oczekuje zadnego dostosowywania sie :)
I przeciez Cie to nawet nie interesuje :)
Przeciez wiem, smieje sie razem z Toba glupolu ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
:D
Zlituj sie nad dziewczyna
Pol roku jak z bicza strzelil, a tu ciagle to samo xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Podbijam, bo slyszalam to samo od kogos innego.
Chodzilo mi o Ciebie. Myslalam, ze nie jest to zadna dla Ciebie tajemnica, bo niejednokrotnie sama Tobie zwracalam uwage, ze wg mnie przesadzasz i niechcacy sama siebie osmieszasz. Napisalam tez, ze to bylo kiedys. Nie mam pamieci idealnej, wiec nie pamietam szczegolow - wybacz :)
I'm back :D
Hmmm
ktos wpadł na pomysł by pisaćna forum i teraz Ty tez piszesz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jeszcze większa beka bo ja bloga miałam ponad 10 lat temu na blog.pl :D
i teraz jego też poszukaj tylko, że będziesz miał problem bo go wywaliłam kilka lat temu :P