malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: I dietę uj strzelił Idę pokicać a ty się tucz ;p

jutro juz na pewno zaczne cwiczyc:lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: A to dzięki, że napisałaś, może za rok mi się uda i będę miała swoje :D

Nie ma sprawy. :) Oby urosły, bo później to już tylko omnomnom... :) d83cdf53
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
Prinz
Prinz: jutro juz na pewno zaczne cwiczyc

Chyba podnoszenie łyżki/widelca z żarciem do ust :lol: Pisałam przecież - dietę się zaczyna od poniedziałku bo w weekend trzeba się jeszcze dobrze nawpiedalać :D
Adidasowa
Adidasowa
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podobno jak się ominie jeden dzień to trzeba od nowa wszystko zaczynać? Dziwne to, ktoś wie dlaczego? (o ile to prawda)

Nie, jeśli jeden dzien ominiesz to musisz na następny dzień go nadrobić, czyli jeśli miałabyś dzień 22, ominęłabyś 1, byłby 23, to robisz 22. Nie wiem czy czaisz o co choldzi, ale okej:rotfl:

Sylvinka
Sylvinka: Nie ma co się stresować, bo za chwilę Ci to minie, mięśnie się przyzwyczają i już później nie będziesz odczuwała żadnego bólu, przynajmniej ja tak miałam.

Przetrwałaś całośc?:ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Chyba podnoszenie łyżki/widelca z żarciem do ust Pisałam przecież - dietę się zaczyna od poniedziałku bo w weekend trzeba się jeszcze dobrze nawpiedalać :D

hahaha moja samoocena poszla w gore :lol: :*

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A mi się wydaję, potrafisz wyforsować coś i inne się do tego dostosowują. :D

Szkoda, ze ja nie oczekuje zadnego dostosowywania sie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale tak naprawdę, to przecież nie wiem kto Ci się podoba.

I przeciez Cie to nawet nie interesuje :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Zgrywam się przecież. To śmieszne, że mając 29 lat nic Ci nie dolegało, a po skończeniu 30 tak z dnia na dzień miałabyś mieć jakieś problemy ze zdrowiem. :D Śmieję się po prostu z tej magicznej bariery, bo wiele osób przeżywa ukończenia 30 lat, jakby to właśnie już był wyrok śmierci. :D

Przeciez wiem, smieje sie razem z Toba glupolu ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha, czyli w necie jesteś inna niż normalnie w życiu ? Tworzysz sobie tutaj alternatywną postać ? Tyle przegrać.

:D
Zlituj sie nad dziewczyna
Konto usunięte
Konto usunięte: bo nie będzie mnie obrażać człowiek, która jest na bakier z literaturą i nie przeczytał w życiu ani jednej książki.

Pol roku jak z bicza strzelil, a tu ciagle to samo xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż info o "donosicielu" z MiU mnie nie uradowało,

nie ma zadnego donosiciela, zapytalam sie co slychac na forumie i dostalam odpowiedz :)

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież ja jestem stałym bywalcem człowieku, co więcej byłem tutaj zanim Ty w ogóle wiedziałaś, ze istnieje tutaj taki dział. xD Po prostu, co wchodziłem i chciałem dać wpis, był wałkowany temat Jaśminy, więc wychodziłem zażenowany. To jest właśnie nołlajstwo z Waszej strony ciągle interesowanie się tym jakie dodaje stroje, czy co ona tam dodaję.

Podbijam, bo slyszalam to samo od kogos innego.

marta0859
marta0859
  29 August 2012
massacre
massacre: Pol roku jak z bicza strzelil, a tu ciagle to samo xD

dalej nie przeczytał ani jednej książki :/
o jaką martę chodziło?
mirra20
mirra20
  29 August 2012

ale trzaskają pościki:D

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o jaką martę chodziło?

Chodzilo mi o Ciebie. Myslalam, ze nie jest to zadna dla Ciebie tajemnica, bo niejednokrotnie sama Tobie zwracalam uwage, ze wg mnie przesadzasz i niechcacy sama siebie osmieszasz. Napisalam tez, ze to bylo kiedys. Nie mam pamieci idealnej, wiec nie pamietam szczegolow - wybacz :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale trzaskają pościki:D

I'm back :D

mirra20
mirra20
  29 August 2012
massacre
massacre: I'm back :D

jak już tak trzaskasz to weź za mnie grafik ułóż:P
marta0859
marta0859
  29 August 2012
massacre
massacre: massacre

No to jeżeli już mówimy o "autodestrukcji" -

Najlepszy przykład Twojej "autodestrukcji" na forum :)
Pytanie o wydźwięku retorycznym z Twojej strony, a reszty chyba nie muszę pisać;)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Już realizujesz. :) Ktoś wpadł na pomysł, żeby prowadzić bloga, a teraz Ty to realizujesz. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hmmm
ktos wpadł na pomysł by pisaćna forum i teraz Ty tez piszesz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jeszcze większa beka bo ja bloga miałam ponad 10 lat temu na blog.pl :D
i teraz jego też poszukaj tylko, że będziesz miał problem bo go wywaliłam kilka lat temu :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.