Od razu przepraszam za wcześniejsze chaotyczne posty i za błędy wszystkich, którzy musieli to czytać, oczywiście oprócz Dareczka, bo on i tak jest na bakier z literaturą i ortografią :/
Konto usunięte: Oczywiście.
Oczywiście, nie pozwolę sobie na to.
Konto usunięte: Hahahaha. Ty się żaliłaś, że ten Scare wstawił w temat Twoje zdjęcie i byłaś w centrum uwagi, a ja śie śmiałem z tego i Ty napisałaś, że możesz założyć temat z moim zdjęciem i na pewno nie będzie mi miło, kiedy będę w centrum zainteresowania, a ja napisałem, żebyś zakładała, bo mam to gdzieś.
Sam na to wpadłeś, bo ja NIE MIAŁAM ZAMIARU zakładać tematu o tobie, tylko ty wpadłeś na genialny pomysł, że mogłabym, bo przecież to poświadczyłoby o mojej hipokryzji i napisałeś, że byłaby z tego dobra "beka". Oczywiście potem udawałeś że masz na to tak bardzo jpg. jak to Łukasz K. ma w zwyczaju mówić, ale wiadomo, że miałbyś ból dupy, bo kiedyś, jak po raz pierwszy założyłam temat o Twoim impotenctwie literackim sam napisałeś, że to dla ciebie obraźliwe, więc pisać możesz, a to co myślisz swoją drogą ;)
I nie żaliłam się, nie wyolbrzymiaj.
Konto usunięte: No i zesrałaś się w te swoje majty ze śmiesznym wzore
Te majty na pewno są mniej śmieszkowe od Twoich drucianych sweterków :)
Konto usunięte: bo dzisiaj już nawet nie odpisałaś na wiadomość
Nie będę odpisywać, bo skoro masz mnie za taką idiotkę jak to cały czas podkreślasz, to nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje, otaczaj się ludźmi światłymi podobnymi sobie, śmiem twierdzić, że mi osobiście ciężko dorównać Twojemu wysokiemu poziomowi :)
Konto usunięte: bo sama właśnie ledwo co płakałaś, że ktoś wstawił Twoje zdjęćie do tematu i nawet doprowadziłaś do jego usunięcia, a teraz sam byś założyła temat z czyimś zdjęciem. Czysta hipokryzja. Po raz kolejny Cię zniszczyłem.
Już pisałam, że to był Twój pomysł z założeniem tematu o tobie, nawet pisałeś, że już się nie możesz doczekać, a potem twierdziłeś, że masz to w dupie. Czekam na to unikatowe zdjęcie którego nikt jeszcze nie widział, jak tak bardzo chcesz to mi je poślij i założę temat skoro tak się tego dopraszasz.