malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko tak powiedziałam ja nie wiem czy wg kogoś mam brzydkie buty

Oceniac wg butow to juz plytsze niz plytkie, az taka nie jestem :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  29 August 2012
massacre
massacre: luz, rozrywka rozrywka, ale zeby o tym non stop trabic jakby sie nie mialo niczego innego do roboty? ;)

tez mi sie juz usr.aly smichy nad jej kolejnymi autfitami. myslalam ze jestem dziwna ze nie chce mi sie rozprawiac o kazdym nowym poscie na jej blogu d83ddc7d
massacre
massacre
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Jadą po niej wszyscy, ale piszą, że tylko ja. Ale fejm Więc teraz wyszło kto się na serio musi nudzić...

Nie mnie to oceniac, ja tu jestem dla rozrywki :D
A Ty przestan to tak przezywac i sie zdystansuj :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Babsy
Babsy: tez mi sie juz usr.aly smichy nad jej kolejnymi autfitami. myslalam ze jestem dziwna ze nie chce mi sie rozprawiac o kazdym nowym poscie na jej blogu

jestes dziwna, jestes w ciazy i hormony Ci nakazuja nudzic sie taka pozywka xD

moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  29 August 2012
styka51
styka51: Wiece może czy są jakieś różnice w cenach jeśli chodzi o ciuchy na allegro, a w sexshopach?

Jasne, na allegro duuuuuużo taniej, w sex-shopach ceny za ten sam towar często są zabójcze, na allegro jest mnóstwo sprzedajacych którzy mają hurtownie itd, stad i ceny tańsze.
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
styka51
styka51: Wymyśliłam. Ale muszę poczekać, ąz będzie trochę chłodniej, żebym mogła chociaż lekki płaszczyk założyć I muszę obczaić, żebym ja miała wolną chatę, albo on...

wiem co Ci chodzi po głowie :D sama kiedyś chciałam tak zrobić ale nie wypaliło, może jeszcze spróbuję w niedalekiej przyszłości :D

chcesz kupić jakiś konkretny strój? pamiętaj, że przy takich cyckach może być cięzko :ninja:

massacre
massacre: ja tez, tyle o tym bylo, sama tez chcialam sie posmiac. I luz, rozrywka rozrywka, ale zeby o tym non stop trabic jakby sie nie mialo niczego innego do roboty? ;)

cóż, to dość pobudzający temat, nie chodzi nawet o sam jej styl ale o to, jak obecny jej wygląd i zachowanie konfrontują się z tym, co prezentowała tutaj. ale masz trochę racji, każdy już się wypowiedział, pośmiał i wystarczy :) no chyba, że Jasmina trzaśnie coś piorunującego, wówczas nie widzę przeszkód aby o tym podyskutować - no ale nie non stop
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proponowałabym nie pisać co by było gdyby .. i kto ma jaką siłe przebicia .. mógłbyś się zdziwić.

Proszę Cie. Jesteś ładna, nie głupia, ale jako liderki Cię nie widzę. Zawsze będziesz tylko jedną z grupy, co prawda mocnym ogniwem tej grupy, ale nigdy sama nie wyforsujesz swojego pomysłu, tylko będziesz realizować pomysły innych. :D Piszę teraz o życiu, a nie o forum.
Pierwsza diagnoza była darmowa, za następne będziesz musiała wysłać zdjęcie plecków.
massacre
massacre: Nie wydaje mi sie.

massacre
massacre: Ty jestes niemozliwy - ten temat zginal smiercia naturalna przeciez

A mi się wydaję, potrafisz wyforsować coś i inne się do tego dostosowują. :D
massacre
massacre: Sowa? LOL A myslalam, ze Ty jako miszcz trollingu bedziesz wiedzial, kiedy jestem powazna, a kiedy nie :)

Sugerowania, że ja teraz nie trollowałem. xD Ale tak naprawdę, to przecież nie wiem kto Ci się podoba.
massacre
massacre: Nie. To takie luzne nawiazanie ;) Nie wiem jak jest teraz, ale Marta przynajmniej kiedys kojarzyla mi sie z autodestrukcja na forum.

Hahahaha, z tym to faktycznie racja. Nawet ostatnio pisałem jej, że znowu się ośmieszyła pewnym tematem. :D

massacre
massacre: Padlam LOL Boli w krzyzu poki co nie mam, ale mysle o zakupie masci na reumatyzm

Zgrywam się przecież. To śmieszne, że mając 29 lat nic Ci nie dolegało, a po skończeniu 30 tak z dnia na dzień miałabyś mieć jakieś problemy ze zdrowiem. :D Śmieję się po prostu z tej magicznej bariery, bo wiele osób przeżywa ukończenia 30 lat, jakby to właśnie już był wyrok śmierci. :D
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Twojego tematu też nie pamiętam, matko, co za skleroza :D

Proszę: http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15109456,NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proszę: http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15109456,NigdyMnieTuNieBylo

spodziewałam się czegoś ambitniejszego :rotfl:
styka51
styka51
  29 August 2012
moonlight30
moonlight30: Jasne, na allegro duuuuuużo taniej, w sex-shopach ceny za ten sam towar często są zabójcze, na allegro jest mnóstwo sprzedajacych którzy mają hurtownie itd, stad i ceny tańsze.

Dzięki bardzo!
Zupełnie nie pomyślałąm o tym, że hurtownie mogą swój towar na all sprzedawać. Dzięki serdeczne ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem co Ci chodzi po głowie :D sama kiedyś chciałam tak zrobić ale nie wypaliło, może jeszcze spróbuję w niedalekiej przyszłości :D chcesz kupić jakiś konkretny strój? pamiętaj, że przy takich cyckach może być cięzko

:D:D
Wiesz, właśnie szukam jakichś bardziej "elastycznych" strojów, żeby się rozciągnąć mogły jak coś :D

A masz jakiś strój?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Piszę teraz o życiu, a nie o forum.

Skąd Ty mozesz wiedziec kto jak się zachowuje w życiu...
:zonk:
kto jakie przejawia cechy charakteru ... :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze będziesz tylko jedną z grupy, co prawda mocnym ogniwem tej grupy, ale nigdy sama nie wyforsujesz swojego pomysłu, tylko będziesz realizować pomysły innych. :D

a tutaj prosze o jakieś przykłady ... niby 'obrazujące', że ja niby kopiuje .. :zonk:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

Zapewniam Cie wiekszość ludzi którzy mają wanne kupują żele pod prysznic :zonk: :crylol:

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spodziewałam się czegoś ambitniejszego

To widać, że mnie nie pamiętałaś, skoro po mnie spodziewałaś się czegoś ambitnego. :rotfl: Chociaż w sumie nawet tam w temacie napisałaś, że spodziewałaś się czegoś ambitniejszego. :rotfl: Czyli po prostu ogólnie lubisz ambitne osoby i sama taka jesteś, zazdroszczę Ci ambicji. :/
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  29 August 2012
styka51
styka51: Dzięki bardzo! Zupełnie nie pomyślałąm o tym, że hurtownie mogą swój towar na all sprzedawać. Dzięki serdeczne ;)

Tylko tam zawsze oblukaj dobrze sprzedawcę, jakie ma komentarze za towar itd, ja już kupowałam różne rzeczy z sex-shopów na allegro, bo marze w typowych sex-shopach mają często serio z kosmosu :D
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
massacre
massacre: Nie mnie to oceniac, ja tu jestem dla rozrywki :D

Ja też, dlatego nie wiem po co przeżywanie tematów forum poza forum ;)

massacre
massacre: A Ty przestan to tak przezywac i sie zdystansuj :)

Oj nie mam zamiaru przeżywać :rotfl: Zawsze to większy fejm na forumie :zabawa:
Idę se :bye:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.