Konto usunięte: Proponowałabym nie pisać co by było gdyby .. i kto ma jaką siłe przebicia .. mógłbyś się zdziwić.
Proszę Cie. Jesteś ładna, nie głupia, ale jako liderki Cię nie widzę. Zawsze będziesz tylko jedną z grupy, co prawda mocnym ogniwem tej grupy, ale nigdy sama nie wyforsujesz swojego pomysłu, tylko będziesz realizować pomysły innych. :D Piszę teraz o życiu, a nie o forum.
Pierwsza diagnoza była darmowa, za następne będziesz musiała wysłać zdjęcie plecków.
massacre: Nie wydaje mi sie.
massacre: Ty jestes niemozliwy - ten temat zginal smiercia naturalna przeciez
A mi się wydaję, potrafisz wyforsować coś i inne się do tego dostosowują. :D
massacre: Sowa? LOL
A myslalam, ze Ty jako miszcz trollingu bedziesz wiedzial, kiedy jestem powazna, a kiedy nie :)
Sugerowania, że ja teraz nie trollowałem. xD Ale tak naprawdę, to przecież nie wiem kto Ci się podoba.
massacre: Nie. To takie luzne nawiazanie ;) Nie wiem jak jest teraz, ale Marta przynajmniej kiedys kojarzyla mi sie z autodestrukcja na forum.
Hahahaha, z tym to faktycznie racja. Nawet ostatnio pisałem jej, że znowu się ośmieszyła pewnym tematem. :D
massacre: Padlam LOL
Boli w krzyzu poki co nie mam, ale mysle o zakupie masci na reumatyzm
Zgrywam się przecież. To śmieszne, że mając 29 lat nic Ci nie dolegało, a po skończeniu 30 tak z dnia na dzień miałabyś mieć jakieś problemy ze zdrowiem. :D Śmieję się po prostu z tej magicznej bariery, bo wiele osób przeżywa ukończenia 30 lat, jakby to właśnie już był wyrok śmierci. :D