Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1350 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
massacre: no, ale na temat strojow Jasminy i o tym jak np. sailormoon ciagle jej temat walkuje, bo nie ma nic lepszego do roboty do mnie dotarlo
Zejdź ze mnie :) Myślałam, że jesteś "dojrzalsza" - jak to sama ujęłaś, i to, że wymieniłyśmy parę nieprzyjemnych zdań zostawiłaś za sobą. Przynajmniej ja tak zrobiłam. I nie tylko ja tutaj piszę na jej temat, a wszyscy, i nie ja to zaczęłam :) Miło wiedzieć, że są tutaj kabelki które donoszą takie bezużyteczne wiadomości, bo nie wiem po co to komuś kto tutaj nic nie pisze takie rzeczy wiedzieć :) I daj już spokój bo chyba sama wiesz, że to bez sensu :)
Nie. Jestem dosc plytka i lubie ludzi za ich wyglad xD ;P
Padlam LOL
Boli w krzyzu poki co nie mam, ale mysle o zakupie masci na reumatyzm
Nie wydaje mi sie.
:(
SoDope, wez Darka usun z CL!!!!!!!
no ba :)
Sowa? LOL
A myslalam, ze Ty jako miszcz trollingu bedziesz wiedzial, kiedy jestem powazna, a kiedy nie :)
Nie. To takie luzne nawiazanie ;) Nie wiem jak jest teraz, ale Marta przynajmniej kiedys kojarzyla mi sie z autodestrukcja na forum.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Massacre rozkręciła kiedyś tą słynną akcję ze wstawianiem zdjęć cześci ciała, o której później pisało mi wiele osób, Ty byś nie dała rady takie akcji rozkręcić, bo nie masz siły przebicia, tak jak ona. :)
Ty jestes niemozliwy - ten temat zginal smiercia naturalna przeciez
styka51: Wiece może czy są jakieś różnice w cenach jeśli chodzi o ciuchy na allegro, a w sexshopach?
juz wymyslilas prezent? :D
co do pytania - nie wiem, kupuje w Ann Summers :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
trochę 'znam', czytam forum :) ale wiesz, to taki hot temacik, prawie każdy chce pokomentować, myślałam, że może dyskretnie chcesz wywołać małą dyskusję aby móc wyrazić swoje zdanie

dziękuję :) po prostu strasznie nie lubię siebie na zdjęciach, jestem niefotogeniczna i na większości wychodzę przypałowo, jakoś nie lubię oglądać fotek ze swą facjatą w roli głownej

Konto usunięte: Temat, jak temat. Bardziej podobało mi się, że Ty go założyłaś. :D Mój temat o
Tobie był mocniejszy i wzbudził wiele kontrowersji.
Twojego tematu też nie pamiętam, matko, co za skleroza :D
masz brzydkie buty?
ja tez, tyle o tym bylo, sama tez chcialam sie posmiac. I luz, rozrywka rozrywka, ale zeby o tym non stop trabic jakby sie nie mialo niczego innego do roboty? ;)
styka51: Wymyśliłam. Ale muszę poczekać, ąz będzie trochę chłodniej, żebym mogła chociaż lekki płaszczyk założyć I muszę obczaić, żebym ja miała wolną chatę, albo on...
W poniedziałek po praktyczkach idę do sex shopu ;D
pokazesz co kupilas? :D