malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
massacre
massacre: no, ale na temat strojow Jasminy i o tym jak np. sailormoon ciagle jej temat walkuje, bo nie ma nic lepszego do roboty do mnie dotarlo

Zejdź ze mnie :) Myślałam, że jesteś "dojrzalsza" - jak to sama ujęłaś, i to, że wymieniłyśmy parę nieprzyjemnych zdań zostawiłaś za sobą. Przynajmniej ja tak zrobiłam. I nie tylko ja tutaj piszę na jej temat, a wszyscy, i nie ja to zaczęłam :) Miło wiedzieć, że są tutaj kabelki które donoszą takie bezużyteczne wiadomości, bo nie wiem po co to komuś kto tutaj nic nie pisze takie rzeczy wiedzieć :) I daj już spokój bo chyba sama wiesz, że to bez sensu :)
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo nie masz siły przebicia, tak jak ona. :)

Miało być takiej jak ona.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

Proponowałabym nie pisać co by było gdyby .. i kto ma jaką siłe przebicia ..

mógłbyś się zdziwić.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nadal wierze, że lubisz mnie za coś innego XDDDDDDDDDDDDDDD

Nie. Jestem dosc plytka i lubie ludzi za ich wyglad xD ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Odczuwasz co raz więcej bólów w różnych częściach ciała ? :D

Padlam LOL
Boli w krzyzu poki co nie mam, ale mysle o zakupie masci na reumatyzm

Konto usunięte
Konto usunięte: Taka prawda, jesteś tutaj szefową, jakkolwiek dziwnie brzmi i to. :)

Nie wydaje mi sie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Już po wszystkim, bo dała mnie na czarną listę. :/

:(
SoDope, wez Darka usun z CL!!!!!!!

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak wyżej. Jest śliczna. A to nowe zdjęcie zwala z nóg.

no ba :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież on Ci się podoba.

Sowa? LOL
A myslalam, ze Ty jako miszcz trollingu bedziesz wiedzial, kiedy jestem powazna, a kiedy nie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A to ona też Cię podglądnęła ? :D Ale możesz rozwinąć tę kwestię ?

Nie. To takie luzne nawiazanie ;) Nie wiem jak jest teraz, ale Marta przynajmniej kiedys kojarzyla mi sie z autodestrukcja na forum.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Massacre rozkręciła kiedyś tą słynną akcję ze wstawianiem zdjęć cześci ciała, o której później pisało mi wiele osób, Ty byś nie dała rady takie akcji rozkręcić, bo nie masz siły przebicia, tak jak ona. :)

Ty jestes niemozliwy - ten temat zginal smiercia naturalna przeciez

styka51
styka51: Wiece może czy są jakieś różnice w cenach jeśli chodzi o ciuchy na allegro, a w sexshopach?

juz wymyslilas prezent? :D
co do pytania - nie wiem, kupuje w Ann Summers :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: Nie. Jestem dosc plytka i lubie ludzi za ich wyglad xD ;P

Dobrze, że za wygląd a nie za buty ... bo gust każdy ma inny :crylol:

massacre
massacre: SoDope, wez Darka usun z CL!!!!!!!

Nie, niestety nie wywale jak mu przejdzie to go wywale.
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
massacre
massacre: slabo mnie znasz, nie? zbijam sie :D

trochę 'znam', czytam forum :) ale wiesz, to taki hot temacik, prawie każdy chce pokomentować, myślałam, że może dyskretnie chcesz wywołać małą dyskusję aby móc wyrazić swoje zdanie :ziober2: nie no, żartuję, chociaż przyznam, że zaglądam na bloga dżasminy :)

massacre
massacre: ladna jestes, nie usuwaj zdjec, jakby Ci kiedys odbilo, ze ich nie chcesz miec :D

dziękuję :) po prostu strasznie nie lubię siebie na zdjęciach, jestem niefotogeniczna i na większości wychodzę przypałowo, jakoś nie lubię oglądać fotek ze swą facjatą w roli głownej :mrgreen: wolę popatrzeć w lustro, w nim wyglądam lepiej :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Temat, jak temat. Bardziej podobało mi się, że Ty go założyłaś. :D Mój temat o Tobie był mocniejszy i wzbudził wiele kontrowersji.

Twojego tematu też nie pamiętam, matko, co za skleroza :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

ide po tabletke bo mnie brzuch boli.

styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: juz wymyslilas prezent? :D co do pytania - nie wiem, kupuje w Ann Summers :D

Wymyśliłam. Ale muszę poczekać, ąz będzie trochę chłodniej, żebym mogła chociaż lekki płaszczyk założyć :tak: I muszę obczaić, żebym ja miała wolną chatę, albo on...
W poniedziałek po praktyczkach idę do sex shopu ;D
massacre
massacre
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Zejdź ze mnie :)

przekazuje tylko to, o czym faktycznie jest glosno na forum poza nim
"Nie zabijaj poslanca" :)

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, że za wygląd a nie za buty ... bo gust każdy ma inny

masz brzydkie buty?

Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż przyznam, że zaglądam na bloga dżasminy :)

ja tez, tyle o tym bylo, sama tez chcialam sie posmiac. I luz, rozrywka rozrywka, ale zeby o tym non stop trabic jakby sie nie mialo niczego innego do roboty? ;)

styka51
styka51: Wymyśliłam. Ale muszę poczekać, ąz będzie trochę chłodniej, żebym mogła chociaż lekki płaszczyk założyć I muszę obczaić, żebym ja miała wolną chatę, albo on... W poniedziałek po praktyczkach idę do sex shopu ;D

pokazesz co kupilas? :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: masz brzydkie buty?

tylko tak powiedziałam ja nie wiem czy wg kogoś mam brzydkie buty :ninja:
massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ide po tabletke bo mnie brzuch boli.

to przez Darka, ma laleczke VooDoo
zdejmij go z CL, no wez :D

styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: pokazesz co kupilas? :D

Pokażę...ale jeszcze nad allegro myślę....
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
massacre
massacre: przekazuje tylko to, o czym faktycznie jest glosno na forum poza nim "Nie zabijaj poslanca" :)

Jadą po niej wszyscy, ale piszą, że tylko ja. Ale fejm d83dde31 Więc teraz wyszło kto się na serio musi nudzić...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.