malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: to przez Darka, ma laleczke VooDoo zdejmij go z CL, no wez :D

no mnie boli jak wstałam w łóżka to wtedy nie wiedziałam, że coś tutaj takiego siedzi :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
styka51
styka51: :D:D Wiesz, właśnie szukam jakichś bardziej "elastycznych" strojów, żeby się rozciągnąć mogły jak coś :D

nie wiem czego szukasz, ale raczej zapomnij o czyms z wyprofilowanym miejscem na biust. ja dałam sobie na razie spokój, wszystko na deski, jedynie halki bez wyznaczonego miejsca na piersi się na mnie nadają :C

styka51
styka51: A masz jakiś strój?

gdzieś tam mam jakieś koronkowe wdzianko, kupiłam w rozmiarze l albo xl (nie pamiętam) a później w domu złapałam za igłę, nitkę i hajda! jakoś tam zwęziłam, poprzerabiałam... bo kupić na naszym rynku coś, co by pasowało, to masakra...
marta0859
marta0859
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha, z tym to faktycznie racja. Nawet ostatnio pisałem jej, że znowu się ośmieszyła pewnym tematem. :D

ty tępa szczało, nie jedna Marta chodzi po tym świecie, zakładam, że nie chodziło o mnie bo z @massacre mam rzadki kontakt na forum i wątpię, żeby miała podstawy pisać o mnie coś takiego, a jeżeli chodzi o samoośmieszanie, to ty jesteś w tym mistrzem, dorównać może ci jedynie Łukasz K.
styka51
styka51
  29 August 2012
moonlight30
moonlight30: Tylko tam zawsze oblukaj dobrze sprzedawcę, jakie ma komentarze za towar itd, ja już kupowałam różne rzeczy z sex-shopów na allegro, bo marze w typowych sex-shopach mają często serio z kosmosu :D

Wiem, wiem:D Zawsze komentarze sprawdzam:D W sumie jestem teraz w rozterce...
http://allegro.pl/sexy-body-koronkowe-romantyczne-prezent-i2562000554.html
http://allegro.pl/sexy-ponetna-kuszaca-urocza-haleczka-ponczochy-i2590398684.html
http://allegro.pl/sexy-piekne-kuszace-koronkowe-body-monokini-gratis-i2564382921.html
:ninja:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To widać, że mnie nie pamiętałaś, skoro po mnie spodziewałaś się czegoś ambitnego. Chociaż w sumie nawet tam w temacie napisałaś, że spodziewałaś się czegoś ambitniejszego. Czyli po prostu ogólnie lubisz ambitne osoby i sama taka jesteś, zazdroszczę Ci ambicji. :/

nie jestem jakoś bardzo ambitna :D ale to w ogóle było nisko :P

moonlight30
moonlight30: , bo marze w typowych sex-shopach

przeczytałam, że marzysz o sex-shopach :rotfl:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ty tępa szczało, nie jedna Marta chodzi po tym świecie, zakładam, że nie chodziło o mnie bo z @massacre mam rzadki kontakt na forum i wątpię, żeby miała podstawy pisać o mnie coś takiego, a jeżeli chodzi o samoośmieszanie, to ty jesteś w tym mistrzem, dorównać może ci jedynie Łukasz K.

Hahahha, wiedziałem, że to przeczytasz przegrywie i zepniesz poślady. Czekam na temat z moim zdjęciem. Na pewno jej chodziło o Ciebie, bo już kiedyś o tym pisaliśmy z nią, wtedy jak zakładałaś te serię tematów o mnie.
quote=BlondSzatynka]Skąd Ty mozesz wiedziec kto jak się zachowuje w życiu...

kto jakie przejawia cechy charakteru ...

Aha, czyli w necie jesteś inna niż normalnie w życiu ? Tworzysz sobie tutaj alternatywną postać ? Tyle przegrać.
Konto usunięte
Konto usunięte: a tutaj prosze o jakieś przykłady ... niby 'obrazujące', że ja niby kopiuje ..

Co ? Gdzie ja niby napisałem, że coś kopiujesz ? Czytaj dokładnie. Napisałem, że będziesz REAZLIZOWAĆ pomysły innych, a nie kopiować.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapewniam Cie wiekszość ludzi którzy mają wanne kupują żele pod prysznic

Ja mam prysznic, a nie kupuję żelu pod prysznic. :/ Mam do włosów, więc mogę jego użyć, po co dwa razy wydawać pieniądze.
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
styka51
styka51: http://allegro.pl/sexy-body-koronkowe-romantyczne-prezent-i2562000554.html

ewentualnie to (chociaż też lipaaa), z pozostałych mierzyłam podobne i stanowczo za mało miejsca na cycki :ninja: chyba, że weźmiesz jakiś duży rozmiar i będziesz przerabiać...
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jestem jakoś bardzo ambitna :D ale to w ogóle było nisko :P

Właściwie to Twój temat też nie był za bardzo ambitny, więc w sumie zgadza się. :D
marta0859
marta0859
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahha, wiedziałem, że to przeczytasz przegrywie i zepniesz poślady. Czekam na temat z moim zdjęciem. Na pewno jej chodziło o Ciebie, bo już kiedyś o tym pisaliśmy z nią, wtedy jak zakładałaś te serię tematów o mnie.

często pobieżnie czytam ten temat a teraz zauważyłam swoje imię przegrywie, więc musiałam skomentować, bo nie będzie mnie obrażać człowiek, która jest na bakier z literaturą i nie przeczytał w życiu ani jednej książki.

Nie będzie żadnego tematu, przypomniam, że sam chciałeś, żebym takowy załozyła, nawet sam zaproponowałeś, że dasz mi zdjęcie, którego nigdy nie miałeś na profilu, żeby zwiększyć "intensywność" mojej "hipokryzji", więc taki temat to był Twój pomysł, ja wcale nie miałam zamiaru go zakładać, chłopcze.
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  29 August 2012
styka51
styka51: Wiem, wiem:D Zawsze komentarze sprawdzam:D W sumie jestem teraz w rozterce...

Nie pomogę Ci, nic z tego nie jest całkiem w moim typie, chociaż tą 2 bym nie pogardziła, wybieraj co Ci się najbardziej podoba albo Mańkowi pokaż niby przypadkiem i od niechcenia spytaj które ładniejsze :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: przeczytałam, że marzysz o sex-shopach

hyhyhy :ziober2:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właściwie to Twój temat też nie był za bardzo ambitny, więc w sumie zgadza się. :D

nie wiem o czym był :D ale na pewno przebijał Twój! :P
styka51
styka51
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzieś tam mam jakieś koronkowe wdzianko, kupiłam w rozmiarze l albo xl (nie pamiętam) a później w domu złapałam za igłę, nitkę i hajda! jakoś tam zwęziłam, poprzerabiałam... bo kupić na naszym rynku coś, co by pasowało, to masakra...

No w sume racja....Muszę pomyśleć nad tym i to konkretnie :D I nitka dobrą rzeczą jest:D

Konto usunięte
Konto usunięte: ewentualnie to (chociaż też lipaaa), z pozostałych mierzyłam podobne i stanowczo za mało miejsca na cycki chyba, że weźmiesz jakiś duży rozmiar i będziesz przerabiać...

Zdaje sobię z tego sprawę. Chociaż jakoś szczególnie nie zależy mi na tym, by były "całe" zakryte, wystarczy, że sutki zakryję :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co ? Gdzie ja niby napisałem, że coś kopiujesz ? Czytaj dokładnie. Napisałem, że będziesz REAZLIZOWAĆ pomysły innych, a nie kopiować.

Nie, nie będę realizować pomyslów innych... :zonk:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem o czym był :D ale na pewno przebijał Twój! :P

O peacocku. :D Mój był o czymś dużo bardziej interesującym, czyli o Tobie. :D Chociaż może jednak nie do końca, ale i tak jednak uważam, że mój był ambitniejszy. :DD
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, nie będę realizować pomyslów innych...

Już realizujesz. :) Ktoś wpadł na pomysł, żeby prowadzić bloga, a teraz Ty to realizujesz.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Konto usunięte
Konto usunięte: często pobieżnie czytam ten temat a teraz zauważyłam swoje imię przegrywie, więc musiałam skomentować, bo nie będzie mnie obrażać człowiek, która jest na bakier z literaturą i nie przeczytał w życiu ani jednej książki.

Oczywiście.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie będzie żadnego tematu, przypomniam, że sam chciałeś, żebym takowy załozyła, nawet sam zaproponowałeś, że dasz mi zdjęcie, którego nigdy nie miałeś na profilu, żeby zwiększyć "intensywność" mojej "hipokryzji", więc taki temat to był Twój pomysł, ja wcale nie miałam zamiaru go zakładać, chłopcze.

Hahahaha. Ty się żaliłaś, że ten Scare wstawił w temat Twoje zdjęcie i byłaś w centrum uwagi, a ja śie śmiałem z tego i Ty napisałaś, że możesz założyć temat z moim zdjęciem i na pewno nie będzie mi miło, kiedy będę w centrum zainteresowania, a ja napisałem, żebyś zakładała, bo mam to gdzieś. No i zesrałaś się w te swoje majty ze śmiesznym wzorem, bo dzisiaj już nawet nie odpisałaś na wiadomość, bo znowu byś się ośmieszyła tym tematem, bo sama właśnie ledwo co płakałaś, że ktoś wstawił Twoje zdjęćie do tematu i nawet doprowadziłaś do jego usunięcia, a teraz sam byś założyła temat z czyimś zdjęciem. Czysta hipokryzja. Po raz kolejny Cię zniszczyłem.
styka51
styka51
  29 August 2012
moonlight30
moonlight30: Nie pomogę Ci, nic z tego nie jest całkiem w moim typie, chociaż tą 2 bym nie pogardziła, wybieraj co Ci się najbardziej podoba albo Mańkowi pokaż niby przypadkiem i od niechcenia spytaj które ładniejsze

Wybrałabym może coś innego, jakis gorset coś...ale jestem ograniczona finansowo -,-
A Mańka się pytałam, to on, "że i tak sobie nie kupię, to po co oglądać..."
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.