Konto usunięte: nie wiem o czym był :D ale na pewno przebijał Twój! :P
O peacocku. :D Mój był o czymś dużo bardziej interesującym, czyli o Tobie. :D Chociaż może jednak nie do końca, ale i tak jednak uważam, że mój był ambitniejszy. :DD
Konto usunięte: Nie, nie będę realizować pomyslów innych...
Już realizujesz. :) Ktoś wpadł na pomysł, żeby prowadzić bloga, a teraz Ty to realizujesz.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Konto usunięte: często pobieżnie czytam ten temat a teraz zauważyłam swoje imię przegrywie, więc musiałam skomentować, bo nie będzie mnie obrażać człowiek, która jest na bakier z literaturą i nie przeczytał w życiu ani jednej książki.
Oczywiście.
Konto usunięte: Nie będzie żadnego tematu, przypomniam, że sam chciałeś, żebym takowy załozyła, nawet sam zaproponowałeś, że dasz mi zdjęcie, którego nigdy nie miałeś na profilu, żeby zwiększyć "intensywność" mojej "hipokryzji", więc taki temat to był Twój pomysł, ja wcale nie miałam zamiaru go zakładać, chłopcze.
Hahahaha. Ty się żaliłaś, że ten Scare wstawił w temat Twoje zdjęcie i byłaś w centrum uwagi, a ja śie śmiałem z tego i Ty napisałaś, że możesz założyć temat z moim zdjęciem i na pewno nie będzie mi miło, kiedy będę w centrum zainteresowania, a ja napisałem, żebyś zakładała, bo mam to gdzieś. No i zesrałaś się w te swoje majty ze śmiesznym wzorem, bo dzisiaj już nawet nie odpisałaś na wiadomość, bo znowu byś się ośmieszyła tym tematem, bo sama właśnie ledwo co płakałaś, że ktoś wstawił Twoje zdjęćie do tematu i nawet doprowadziłaś do jego usunięcia, a teraz sam byś założyła temat z czyimś zdjęciem. Czysta hipokryzja. Po raz kolejny Cię zniszczyłem.