malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: aż zjem sobie malinki...

Smacznego, u mnie padło na czekoladę, w sumie jak zwykle :D
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale Wy nerwowi dziś Atmosfera napięta jak baranie jaja

Tam gdzie jest ta marta00000 zawsze są jakieś spiny, bo prezentuje kompletny brak dystansu do forum, a była taka miła atmosfera. :/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2012

btw. odnośnie malin,
jak jechałam dziś do domu, to babka w autobusie siedząca obok mnie wpieprzyła w 12 minut, ćlamiąc cały kartonik malin :zonk:

kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "donosicielu" z MiU

swoja droga to śmieszne, że ludzie nie maja co robic tylko ostro czytają to , co tutaj piszemy. noł lajfy po prostu.
i jak widzę, że ktoś tu zaczyna pisać (w sensie, ze nie jest stałym bywalcem) a zna całą historię o obśmiewaniu Jaśki itp to po prostu nie dowierzam :O
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może, księżyc się dzisiaj wcześnie ukazał w pełni, a forumowe wilkołaki chyba się przepełniły, ale frustracjami :D

Ja przyznaję, że dziś miałam średni dzień. Może okres miał na to wpływ...:lol: a w pełnię, tak w ogóle, to boli mnie głowa... :/

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja staram się tu życiowych frustracji nie wylewać, a forumowych nie mam, bo raczej unikam konfliktów w necie, chociaż info o "donosicielu" z MiU mnie nie uradowało, ale w sumie nawet nie chciałabym wiedzieć kto to, bo znowu by była afera jak z JAŚMINĄ .

Ja się domyślam, ale szczerze mam to w ... poważaniu ;) Może niektórzy nie mają po prostu nic lepszego do roboty ;) trzeba tylko współczuć :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Swoją drogą ja wolę się pośmiać z Jaśminy (i nie tylko pośmiać, bo miewa dobre stylizacje), bo jest (była) "forumowa"

Dokładnie, przecież ona była forumowiczką. To forum moda i uroda więc pokomentować jej stylizacje można, ostatnio się poprawiła to jej przecież nawet nikt nie jedzie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: niż tutaj wylewać frustracje z życia realnego, ale może wynika to z mojego podejścia albo z tego, że akurat ja mam z kim pogadać o realnych problemach

Bardzo podbijam :)
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
kedi
kedi: swoja droga to śmieszne, że ludzie nie maja co robic tylko ostro czytają to , co tutaj piszemy. noł lajfy po prostu. i jak widzę, że ktoś tu zaczyna pisać (w sensie, ze nie jest stałym bywalcem) a zna całą historię o obśmiewaniu Jaśki itp to po prostu nie dowierzam :O

Przecież ja jestem stałym bywalcem człowieku, co więcej byłem tutaj zanim Ty w ogóle wiedziałaś, ze istnieje tutaj taki dział. xD Po prostu, co wchodziłem i chciałem dać wpis, był wałkowany temat Jaśminy, więc wychodziłem zażenowany. To jest właśnie nołlajstwo z Waszej strony ciągle interesowanie się tym jakie dodaje stroje, czy co ona tam dodaję.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niż tutaj wylewać frustracje z życia realnego, ale może wynika to z mojego podejścia albo z tego, że akurat ja mam z kim pogadać o realnych problemach

Na miejscu SoDope bym się za to obraził. :/
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Smacznego, u mnie padło na czekoladę, w sumie jak zwykle :D

A dziękuję i nawzajem :) Kupiłam dziś koszyczek za 3.50! Cale wakacje były po 7 ... Osłodziłam sobie koniec lata :D

Konto usunięte
Konto usunięte: jak jechałam dziś do domu, to babka w autobusie siedząca obok mnie wpieprzyła w 12 minut, ćlamiąc cały kartonik malin

I nie poczęstowała ?:rotfl:

kedi
kedi: swoja droga to śmieszne, że ludzie nie maja co robic tylko ostro czytają to , co tutaj piszemy. noł lajfy po prostu. i jak widzę, że ktoś tu zaczyna pisać (w sensie, ze nie jest stałym bywalcem) a zna całą historię o obśmiewaniu Jaśki itp to po prostu nie dowierzam :O

Tak bardzo przegrać :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: CASANOVAzUCIECHOWA

Twój trolling zaczyna podupadać :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: I nie poczęstowała ?

Zastanawiałam się, czy wstać i stanąć przy drzwiach, czy jej czymś przypieprzyć :rotfl:
Zanim jednak podjęłam męską decyzję, okazało się, że mogę już wysiąść :D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Atmosfera napięta jak baranie jaja

Parsknęłam tak, że pół domu słyszało i do mojego "słowniczka" doszło nowe hasło. Jeszcze się śmieje... zdecydowanie poprawiłaś mi humor! :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie padło na czekoladę

A u mnie na cukierki Michałki. I skomleć będę później że tu czy tam mam za dużo... :lol2:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
kedi
kedi: dobre z Was dziewczyny, ja na mojego tylko krzyczę

a ja mam cudownego mężczyznę. ma oczywiście trochę wad, które dostrzegam, ale nie pozostaje mi nic innego jak je zaakceptować, no chyba, że jest gotów je zmienic, ale nic na siłę :) dobrze się dobraliśmy pod względem charakterów więc rzadko się kłócimy, a jeśli już się to zdarzy to szybko dochodzimy do porozumienia. czasem mnie irytuje ale nie umiem się na niego gniewac... zdarza się, że czasami udaję jeszcze przez chwilę, że dalej jestem wkurzona bo to aż nudne, że tak szybko się godzimy :rotfl: są gorsze momenty ale generalnie bardzo dobrze się z nim dogaduje :)

nie pisałabym tego ale widzę jakieś skargi, że dziś na forum same nerwy i żale :D

styka51
styka51: Jak wpisałam rozmiar XL, to same wstążki powyskakiwały ;C Coś wymyślę:d Jutro zamówię i zorganizuję akcję na dzień chłopca:D

może lepiej szukaj czegoś w mniejszych rozmiarach, może akurat będzie pasowało na cyce :D ja jakoś nie mogłam nic znaleźć, wszystko było za małe i 'przecinało' mi piersi :( jesli kupisz cos fajnego i pasujacego to daj znac, moze podkradne wizje i nabede :P w koncu mamy podobna figure wiec powinny pasowac na nas te same rzeczy :rotfl:

styka51
styka51: No ja niby maszynę do szycia mam, ale to jakies stare dziadostwo i w ogóle nic z tym zrobić nie umiem. Ale na Allegro Łucznika juz d 350 zł można kupić:D

ale to chyba duze jest, nie? bo ja bym wolala jakas malutka, duzo nie zamierzam szyc, ale slyszalam, ze te nowe, male maszyny to gowniane sa ;(
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Twój trolling zaczyna podupadać

Dlaczego tak uważasz. :/ Myślę, że moje dwa ostatnie wpisy są mocne ,ale chyba nie doczekam się odpowiedzi, bo odświeżam i odświeżam, a tu lipa. :/ Dlatego idę, zostawiam temat w Twoich rękach, bo z tego co pamiętam, Ty raczej zawsze dystansowałaś się od tematu Jaśminy i chwała Ci za to, nie jesteś przegrywem. :D
pijana
pijana
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tam gdzie jest ta marta00000 zawsze są jakieś spiny, bo prezentuje kompletny brak dystansu do forum, a była taka miła atmosfera. :/

Nakręcacie się na Hajdach itp., a później tu jakieś bóle dupy :D Tak przynajmniej wynika z treści Waszych postów, tam nie bywam, bo nie nadążyłabym, taka nabijka xD
kedi

No dokładnie, nawet mnie jako stałej bywalczyni jest czasem ciężko nadążyć za tymi wszystkimi historiami, a wchodzę tu kilka razy dziennie... Hipokryci i tyle :nie:
SailorMoon
SailorMoon: Ja przyznaję, że dziś miałam średni dzień. Może okres miał na to wpływ... a w pełnię, tak w ogóle, to boli mnie głowa... :/

Ja też okresuję, wczoraj i przedwczoraj na tabsach, bo pomimo brania pigułek i tak mam bóle :/ Na szczęście zmiany nastroju mam sporadycznie, jedynie czasem jestem wręcz zmęczona tym okresem, ale co poradzę, 2 dni w miesiącu da się przeżyć :tak:
SailorMoon
SailorMoon: Ja się domyślam, ale szczerze mam to w ... poważaniu ;) Może niektórzy nie mają po prostu nic lepszego do roboty ;) trzeba tylko współczuć :)

Dokładnie, zresztą każdy odważny, bo za zasłoną z monitora... Słusznie, że olewasz, bo roztrząsanie tego i tak nie przyniosłoby żadnego skutku :tak:
SailorMoon
SailorMoon: Dokładnie, przecież ona była forumowiczką. To forum moda i uroda więc pokomentować jej stylizacje można, ostatnio się poprawiła to jej przecież nawet nikt nie jedzie :D

Zwłaszcza, że to jest BLOG, więc chyba jest po to, by go oglądać i oceniać... A przynajmniej jest jakiś temat, zamiast zamułki :)
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież ja jestem stałym bywalcem człowieku, co więcej byłem tutaj zanim Ty w ogóle wiedziałaś, ze istnieje tutaj taki dział. xD

wyluzuj, też jestem stałym bywalcem, teraz mam inne konto.

Konto usunięte
Konto usunięte: nołlajstwo z Waszej strony ciągle interesowanie się tym jakie dodaje stroje, czy co ona tam dodaję.

nołlajstwem jest szpiegowanie czy inne dziwne zabiegi. przecież to tylko net, po co ta napinka.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.