Konto usunięte: Tam gdzie jest ta marta00000 zawsze są jakieś spiny, bo prezentuje kompletny brak dystansu do forum, a była taka miła atmosfera. :/
Nakręcacie się na Hajdach itp., a później tu jakieś bóle dupy :D Tak przynajmniej wynika z treści Waszych postów, tam nie bywam, bo nie nadążyłabym, taka nabijka xD
kedi: swoja droga to śmieszne, że ludzie nie maja co robic tylko ostro czytają to , co tutaj piszemy. noł lajfy po prostu.
i jak widzę, że ktoś tu zaczyna pisać (w sensie, ze nie jest stałym bywalcem) a zna całą historię o obśmiewaniu Jaśki itp to po prostu nie dowierzam :O
No dokładnie, nawet mnie jako stałej bywalczyni jest czasem ciężko nadążyć za tymi wszystkimi historiami, a wchodzę tu kilka razy dziennie... Hipokryci i tyle
SailorMoon: Ja przyznaję, że dziś miałam średni dzień. Może okres miał na to wpływ... a w pełnię, tak w ogóle, to boli mnie głowa... :/
Ja też okresuję, wczoraj i przedwczoraj na tabsach, bo pomimo brania pigułek i tak mam bóle :/ Na szczęście zmiany nastroju mam sporadycznie, jedynie czasem jestem wręcz zmęczona tym okresem, ale co poradzę, 2 dni w miesiącu da się przeżyć
SailorMoon: Ja się domyślam, ale szczerze mam to w ... poważaniu ;) Może niektórzy nie mają po prostu nic lepszego do roboty ;) trzeba tylko współczuć :)
Dokładnie, zresztą każdy odważny, bo za zasłoną z monitora... Słusznie, że olewasz, bo roztrząsanie tego i tak nie przyniosłoby żadnego skutku
SailorMoon: Dokładnie, przecież ona była forumowiczką. To forum moda i uroda więc pokomentować jej stylizacje można, ostatnio się poprawiła to jej przecież nawet nikt nie jedzie :D
Zwłaszcza, że to jest BLOG, więc chyba jest po to, by go oglądać i oceniać... A przynajmniej jest jakiś temat, zamiast zamułki :)