malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: Zlituj sie nad dziewczyna

Ja mam na to wylane ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak już tak trzaskasz to weź za mnie grafik ułóż:P

ale to nie ja, ja przed chwila weszlam i zaraz ide.
po prostu buduje nastroj xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepszy przykład Twojej "autodestrukcji" na forum :) Pytanie o wydźwięku retorycznym z Twojej strony, a reszty chyba nie muszę pisać;)

Nie widze zwiazku, a Ty najwyrazniej emotki na koncu mojego pytania ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam na to wylane ;)

Gdybys miala wylane, nie mialabys go na CL ;)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: Gdybys miala wylane, nie mialabys go na CL ;)

Po prostu nie chce by mi pisał PW...
mirra20
mirra20
  29 August 2012
massacre
massacre: ale to nie ja, ja przed chwila weszlam i zaraz ide. po prostu buduje nastroj xD

widzę, że jakaś sieczka, ale nie chce mi się wszystkiego czytać, bo muszę skończyć to co zaczęłam:/
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

Nie mam obowiązku otrzymywania od każdego wiadomości prywatnych.
Zresztą ma kilka kont więc jak będzie chciał coś koniecznie napisać prywatnie to wie .. jak to zrobić. :ninja:

marta0859
marta0859
  29 August 2012

Od razu powiem, że nie opieram się tylko na tym przykładzie, bo wcześniej, kiedy częściej wpadałam na MiU (choć nie tylko, bo na hyde też często czytałam takie opinie z Twojej strony) widziałam, jak to na każdym kroku krytykowałaś wygląd Polek, że do Polski przyjechać to aż bije po oczach i kipi wiochą na ulicach że aż żal patrzeć, pamiętam, że "piłaś" co nadmiaru makijażu, solarium, sianowatych włosów, złej figury Polek, braku stylu - żeby to w UK było wszystko takie cudne.
Dla mnie to najlepszy przykład autodestrukcji, sama jesteś Polką, tyle, że wyemigrowałaś, co nie zmienia faktu, że narodowości nie zmienisz, a nawet gdyby, to i tak zawsze będziesz POLKĄ, serio, nie lubię się czepiać czyjegoś wyglądu, bo dla mnie to świadczy o braku klasy, ale jeżeli ktoś ewidentnie próbuje zwrócić na siebie uwagę, to aż we mnie wrze tym bardziej, że wybacz - królową stylu to Ty nie jesteś moim skromnym zdaniem, o sobie oczywiście mogłabym napisać to samo, ale różnica jest taka, że ja nie krytykuję.
nie jest to pierwszy raz, kiedy się mnie czepiasz, tematy, które ja zakładam są pisane w żartobliwym tonie i nie uwłaszczają niczyjej godności, więc nie wiem, co ma to wspólnego z "autodestrukcją", natomiast to, co Ty piszesz, jest moim zdaniem najlepszym jej przykładem. :)

marta0859
marta0859
  29 August 2012
massacre
massacre: Nie widze zwiazku, a Ty najwyrazniej emotki na koncu mojego pytania ;)

a ja widzę, i to duży :)
marta0859
marta0859
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uwłaszczają niczyjej

nie uwłaczają, sorry, to z nadmiaru emocji :rotfl:
massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie chce mi się wszystkiego czytać,

nie warto, sama szybko przelecialam :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale różnica jest taka, że ja nie krytykuję

Prawo do krytyki nie przysluguje jedynie tym, ktorzy sa idealni ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: tematy, które ja zakładam są pisane w żartobliwym tonie

Nie widze sensu tlumaczyc sie i odnosic do Twoich "zarzutow", bo sa bezpodstawne i co najgorsze wyciagniete z kontekstu. Tobie tak samo radze sie przestac tlumaczyc. Troche dystansu dziewczyno :)
eot
Pozdrawiam

marta0859
marta0859
  29 August 2012
massacre
massacre: Nie widze sensu tlumaczyc sie i odnosic do Twoich "zarzutow", bo sa bezpodstawne i co najgorsze wyciagniete z kontekstu. Tobie tak samo radze sie przestac tlumaczyc. Troche dystansu dziewczyno :) eot Pozdrawiam

Najlepsze jest to, że nie są wyciągnięte z kontekstu, co jak co, ale pamięć mam dobrą :)
Teraz nie udowodnię, bo nie chce mi się szukać starych tematów, ale dobrze pamiętam, co pisałaś. Też myślę, że nie ma sensu się do nich odnosić, zresztą nie są to żadne "zarzuty", tylko fakty, ja nic nie zarzucam :)
I nie tłumaczę się, tylko wdaję w dyskusję, którą sama zaczęłaś poprzez nawiązanie do mnie, co najlepsze nie kierowałaś swojego ""zarzutu"" (tak, z Twojej strony to zarzut) do mnie, tylko do osoby trzeciej, która tylko czeka aż ktoś coś podobnego napisze/do czegoś takiego nawiąże.
I kto tu mówi o dystansie? To Ty się ekscytowałaś moimi tematami, które zakładałam dla śmiechu - Ty nie kryłaś oburzenia z tego powodu i zaraz zaczęłaś zarzucać mi "autodestrukcję" i od razu walnęłaś całą psychoanalizę.

eot, masz rację ;)
Adidasowa
Adidasowa
  29 August 2012

trochę mnie nie ma a tu takie kłótnie, proszę proszę.

sylwik
sylwik
  29 August 2012

aaaale dzis tu emocje:rotfl:

chce mi sie pochodzic po jakims fajnym miasteczku.
w polsce srodkowej raczej kazimierz dolny glownie warto zobaczyc? czy jakies inne?

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  30 August 2012

Kłótnia dwóch małych rozumków.

Gdzieś przegapiłem odpowiedzi od pana WilczeLyko. :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.