malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2012
styka51
styka51: I tak tylko na chwilkę to

no wiadomo
nie zapomnij wrzucic swojego zdjecia w tym wdzianku w temacie "co sobie ostatnio kupilas/es" M. S. bedzie zachwycony :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  30 August 2012
massacre
massacre: nie zapomnij wrzucic swojego zdjecia w tym wdzianku w temacie "co sobie ostatnio kupilas/es" M. S. bedzie zachwycony :D

Zafapowałby się na śmierć d83dde31
pijana
pijana
  30 August 2012

Ktoś tu ostatnio szukał BLUZY z logiem Batmana, Sylvinka bodajże ? Kurde, były na Markafoni.pl za 57 zł, ale akurat z Batmanem wykupiona, jak coś to była firmy LOGOSHIRT.

pijana
pijana
  30 August 2012

Sorry za tyle postów, ale zobaczcie jaki zegarek, 517 diamentów, przecież by jakiś cygan rękę uebał z tym zegarkiem XD

Babsy
Babsy
  30 August 2012
massacre
massacre: dobrze sie odzywiaj, o ile nie za pozno xD ja jestem zwolenniczka regularnego karmienia a nie karmienia na zawolanie. mysle, ze to tez mialo wplyw na jego samopoczucie... i na moje takze :) wprowadzilam rutyne, dzieki czemu wiedzialam kiedy moge sobie odpoczac, kiedy polezec w wannie i sie zrelaksowac, kiedy pospac a kiedy jest czas na karmienie :) Spal 4 godziny i potem sie budzil na mleko. Co do sekundy :)

tez chce karmic regularnie :tak: wtedy wiem, ile mam czasu zeby cos innego zrobic.
kedi
kedi: powiedzmy, że 'branża' kosmetyczno fryzjerska

oo, fajno :)
Babsy
Babsy
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sorry za tyle postów, ale zobaczcie jaki zegarek, 517 diamentów, przecież by jakiś cygan rękę uebał z tym zegarkiem XD

coz za promocja, chyba sie skusze :rotfl:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczcie jaki zegarek, 517 diamentów, przecież by jakiś cygan rękę uebał z tym zegarkiem XD

Co za cena... :szok: Nie tyle rękę, co całego człowieka by porwał. :rotfl: A nawiasem, zegarek ładny barrrdzo!
massacre
massacre
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież by jakiś cygan rękę uebał z tym zegarkiem XD

:D

Babsy
Babsy: tez chce karmic regularnie wtedy wiem, ile mam czasu zeby cos innego zrobic.

Jesli bedziesz karmic z cycka to i tak do konca nie bedziesz wiedziala, ile Ci dziecko wypilo :)
Z kolei z butli zawsze masz miarke - jestem zdania, zeby sobie zycie ulatwiac, a nie komplikowac.
I nie namawiam tutaj absolutnie do karmienia mlekiem w proszku, po prostu jesli masz okazje i do tego wydatek na pompke do sciagania mleka nie jest dla Ciebie jakis masakrycznie wysoki to polecam jak najbardziej :) Wiesz ile Ci malenstwo wypije, do tego Twoje piersi i sutki nie ucierpia od ciagniecia i przygryzania dziaselkami.
Minusem z kolei jest to, ze w nocy nie mozesz po prostu przystawic malego do cycka tylko sie zatargac do kuchni :D Mozesz tez karmic go w nocy cyckiem - dobrze jest sobie takie rzeczy zaplanowac. Nie wiem, ja jestem maniakiem planowania i organizacji, zdaje sobie sprawe, ze to moze byc moj problem, a komus innemu bedzie wszystko jedno :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  30 August 2012
massacre
massacre: Jesli bedziesz karmic z cycka to i tak do konca nie bedziesz wiedziala, ile Ci dziecko wypilo :) Z kolei z butli zawsze masz miarke - jestem zdania, zeby sobie zycie ulatwiac, a nie komplikowac. I nie namawiam tutaj absolutnie do karmienia mlekiem w proszku, po prostu jesli masz okazje i do tego wydatek na pompke do sciagania mleka nie jest dla Ciebie jakis masakrycznie wysoki to polecam jak najbardziej :) Wiesz ile Ci malenstwo wypije, do tego Twoje piersi i sutki nie ucierpia od ciagniecia i przygryzania dziaselkami. Minusem z kolei jest to, ze w nocy nie mozesz po prostu przystawic malego do cycka tylko sie zatargac do kuchni :D Mozesz tez karmic go w nocy cyckiem - dobrze jest sobie takie rzeczy zaplanowac. Nie wiem, ja jestem maniakiem planowania i organizacji, zdaje sobie sprawe, ze to moze byc moj problem, a komus innemu bedzie wszystko jedno :D

butelke kupilam na wszelki wypadek:) w laktator tez chce zainwestowac, chocby zeby odciagnac jakbym chciala gdzies wyjsc a wypadlaby pora karmienia. co do nocnego pojenia, jestem absolutnie przeciw spaniu juniora z nami- nie wiem czy go nie przygniote, za to Seba chce, zeby z nami spal, bo tak bedzie wygodniej. zobaczymy w praniu ;) ja sie lubie rozwalic na lozku, i takie jakie mamy o szerokosci 140cm jest jak dla mnie dla nas dwojga za waskie, a co dopiero jeszcze z maluszkiem spac.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 August 2012
kedi
kedi: najniebezpieczniejszej dzielni lublina

slynne bronowice? :mrgreen:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 August 2012
Kiniowska
Kiniowska: Co za cena...

ja bym powiedzial ze tanio, w szwajcarii za ta cene ida zwyklaczki.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  30 August 2012
Babsy
Babsy: jestem absolutnie przeciw spaniu juniora z nami-

Nie napisalam nic o tym, by spac w jednym lozku z noworodkiem :D
Tez jestem przeciwna temu. Pierwszy rok po prostu lozeczko bylo postawione w naszej sypialni, obok naszego lozka. Pierwszy krzyk i niemalze od razu mialam go przy sobie. Do karmienia siadalam u siebie na lozku i tyle - pierwsze dni wszystko mnie bolalo, nie wyobrazam sobie bym w nocy miala paradowac po domu :) Pozniej z kolei przenosilam sie do salonu i wlaczalam tv, bo karmienie czasami trwalo godzine lub wiecej. Nie chcialam z nim zasnac w lozku, wiec siadalam z nim na sofie i ogladalam Comedy Central LOL

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  30 August 2012
Prinz
Prinz: ja bym powiedzial ze tanio, w szwajcarii za ta cene ida zwyklaczki.

Nie znam szwajcarskich cen, ogólnie nie interesuję się cenami biżuterii z diamentami. ;)
massacre
massacre
  30 August 2012
Prinz
Prinz: w szwajcarii za ta cene ida zwyklaczki.

co Ty w ogole porownujesz xD

styka51
styka51
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no, tak to ja rozumiem :) pamiętaj zdać relację :P

Spoczko:d Zrobię real photo:D

Konto usunięte
Konto usunięte: moi rodzice tez nie byli zachwyceni na poczatku, tata pod drzwiami mojego pokoju zasnal zebym nie weszla, bo Piotrek pijany spal pierwszy raz w moim lozku, ale ja i tak postawilam na swoim :D uparlam sie i koniec. teraz sie zastanawiam czy oni nie lubia go przypadkiem za bardzo a co jesli sie rozstaniemy i bede chciala byc z kims innym? oni chyba nie widza mnie z innym facetem...

Moja mama ciągle ciągnie szydere z mojego związku i z Mańka, czepia się pierdół i jakichś nieistotnych rzeczy. Poza tym o nie można książke napisać :lol:
Wiesz, najważniejsze będzie dla nich dobro córki, więc powinni się pogodzić z ewentualną zmianą partnera:D

Konto usunięte
Konto usunięte: haha :D nie no, z mojego taty strony to byly zarty :) no Ty faktycznie masz gorzej, konserwatywni rodzice na pewno niezle dzialaja na nerwy... jestes juz dlugo w zwiazku z jednym facetem wiec powinni rozumiec, ze to cos powaznego, ze i tak sypiacie ze soba...

No u mnie niby też żarty. Tata sobie z Mańkiem pogada, kiedyś nawet razem na moim łóżku leżeli. Tylko mama wszystko komplikuje i nie zauważa, że mam juz te 21 lat, a nie 16.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.