malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może lepiej szukaj czegoś w mniejszych rozmiarach, może akurat będzie pasowało na cyce :D ja jakoś nie mogłam nic znaleźć, wszystko było za małe i 'przecinało' mi piersi :( jesli kupisz cos fajnego i pasujacego to daj znac, moze podkradne wizje i nabede :P w koncu mamy podobna figure wiec powinny pasowac na nas te same rzeczy

kedi
kedi: ale jak o nim opowiadasz to widać, że się kochacie :) na pewno będzie z tego coś więcej niż luźny związek

W sumie ciekawe co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz ;)
Będę poszukiwać. Tylko jak znowu mam iśc na tą głupią pocztę i wysłuchiwać, że doczytać się nie może czy coś, to porażka normalnie -,-

Konto usunięte
Konto usunięte: ale to chyba duze jest, nie? bo ja bym wolala jakas malutka, duzo nie zamierzam szyc, ale slyszalam, ze te nowe, male maszyny to gowniane sa ;(

Nieee...moja koleżanka dostała Łucznika pod choinkę, mieści się w takiej małej walizce, z 380 zł kosztował i nie narzeka. Spodnie, bluzki sobie zwęża, przerabia :D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kazimierz dolny glownie warto zobaczyc? czy jakies inne?

nie żartuj, wieje tam nudą i poza rynkiem i jakimiś uliczkami nie ma tam na co patrzeć, już lepiej wybierz się do Sandomierza-mi się bardziej podoba
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
marta0859
marta0859
  30 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Kłótnia dwóch małych rozumków.

To nie jest kłótnia, od tego trzeba zacząć. d83dde0ad83dde04
a ze małych, swoją drogą, jak dobrze,że na forum nie brakuje i tych wielkich umysłów, światłych osobliwości jak Ty i Darek (iędzy innymi).
marta0859
marta0859
  30 August 2012

zresztą nie wiem po ch.. olerę ja się w ogóle wdałam w tą dyskusję, widać emocje wzięły górę, teraz jak t czytam to z żalem stwierdzam, że niepotrzebnie było strzępić paznokcie, mimo że dalej uważam, iz mam racje

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  30 August 2012

Marta uspokoj sie i wyjdz na rower

marta0859
marta0859
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: arta uspokoj sie i wyjdz na rower

Póki co nie wybieram się, ale dziękuję za radę. d83dde0a Głupotą było wczorajsze strzępienie pazurków, wyłącza się kabel i emocje ulatują, a potem się czyta i d83dde31
Ale to wszystko przez tego literackiego ignoranta, on jak zwykle nakręcił "wir emocji", a kiedy mam do czynienia z ludźmi, którzy stronią od literatury, włącza mi się czerwona lampka i mam ochotę wyjść z siebie, wiesz sam jak to jest.
Swoją drogą, co sądzisz o mojej kampanii promowania poezji na hyde? Może się włązcysz?
madzia2143
madzia2143
  30 August 2012

mamy promocje w agata meble na patelnie ceramiczna - odezwał się we mnie łowca promocji i mam zamiar być dzisiaj jej posiadaczką :mrgreen:

sylwik
sylwik
  30 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: nie żartuj, wieje tam nudą i poza rynkiem i jakimiś uliczkami nie ma tam na co patrzeć, już lepiej wybierz się do Sandomierza-mi się bardziej podoba

hm. w sandomierzu bylam juz wiele razy i go lubie, no ale ilez mozna, w nowe miejsce chce pojechac:ninja:
totalnie nuda? a jakies inne mozesz polecic? :)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: totalnie nuda? a jakies inne mozesz polecic? :)

Jak byłam pierwszy raz to byłam o wiele młodsza i mi się podobało, później już jakoś mniej. Tam możesz łazić sobie ze 2 czy 3h, przepłynąć sobie statkiem po Wiśle :ninja: i wracać do domu jeśli nie będziesz głodna :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  30 August 2012

Ależ jestem zła -,-

kedi
kedi
  30 August 2012
styka51
styka51: Ależ jestem zła -,-

czo się stało?
ja mam na popołudnie do pracy i bardzo bardzo mi się nie chce :and:
Babsy
Babsy
  30 August 2012
kedi
kedi: czo się stało? ja mam na popołudnie do pracy i bardzo bardzo mi się nie chce

czo tam?
a mi sie nudzi, moglabym pojsc do pracy ;)
styka51
styka51
  30 August 2012
kedi
kedi: czo się stało?

Moje praktyki są realizowane z jakichś tam funduszy europejskich. Byłam z dziewczynami w 5osobowej grupie i rozdzielili nas, a z racji nazwiska ja i koleżanka odpadłyśmy i wysłane jesteśmy do dwóch innych dziewczyn, by z nimi prowadzić praktyki. Tych dwóch dziewczyn jakoś szczególnie nie lubię, ale przebolałabym to. Najgorsze, że jest to gdzieś na końcu miasta, nie wiem nawet gdzie, za rzeką... Musiałąbym o 5 wstawać, żeby tam dojechać. Ale zwięłam z koleżanką załatwiłam wymianę, że jedna dziewczyna pójdzie za nas dwie. Ona będzie miała bliżej i my też. Wszystko ugadane. W jednej grupie 4, w drugiej 3 i pełnia szczęścia. Załatwiłam z sekretarką i ona "nie powinno byc problemu". Koleżanka zadzwoniła do opiekunki praktyk, żeby nasze nazwiska zamieniła i wpisała na inną listę...A ta problemy zaczęła robić...że tamto, sramto...Tak nie można itp, bo coś z kasą nie będzie się zgadzać :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2012
Babsy
Babsy: a mi sie nudzi, moglabym pojsc do pracy ;)

We wrzesniu nie bedziesz sie juz tak nudzic :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  30 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Tam możesz łazić sobie ze 2 czy 3h, przepłynąć sobie statkiem po Wiśle

i tak musze sie z autem prezprawic promem, bo po drugiej stronie wisly mieszkam, a mostem bym z 30km nadrabiala:rotfl:
dobra, innego pomyslu nie mam, to jutro jade. jak mi sie znudzi to pojade do lublina czy gdzies:rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.