malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: A dziękuję i nawzajem :) Kupiłam dziś koszyczek za 3.50! Cale wakacje były po 7 ... Osłodziłam sobie koniec lata :D

Ooo, to muszę się wybrać na ryneczek, może też będą jakieś ostatnie sztuki, swoją drogą to zjadłabym też jeżyn albo poziomek, wiadomo, najlepiej z krzaczka, ale w miejskiej dżungli to mogę pomarzyć :D
Kiniowska
Kiniowska: Parsknęłam tak, że pół domu słyszało i do mojego "słowniczka" doszło nowe hasło. Jeszcze się śmieje... zdecydowanie poprawiłaś mi humor!

Hahah bardzo się cieszę :D
Kiniowska
Kiniowska: A u mnie na cukierki Michałki. I skomleć będę później że tu czy tam mam za dużo...

Ja zazdroszczę ludziom, którzy nie lubią słodyczy, nie potrafię tego zrozumieć, ale zazdroszczę im nieziemsko :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego tak uważasz. :/ Myślę, że moje dwa ostatnie wpisy są mocne ,ale chyba nie doczekam się odpowiedzi, bo odświeżam i odświeżam, a tu lipa. :/ Dlatego idę, zostawiam temat w Twoich rękach, bo z tego co pamiętam, Ty raczej zawsze dystansowałaś się od tematu Jaśminy i chwała Ci za to, nie jesteś przegrywem. :D

No ja też niedługo się zbieram, bo coraz bardziej mi się nie chce ogarniać, a jak mus to mus. Poza tym rano trzeba wstać :and: Zeżarłam kawałek arbuza i nawet słodki nie był, co za fatalna niesprawiedliwość.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2 dni w miesiącu da się przeżyć

:wtf: takiej to dobrze.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahah bardzo się cieszę :D

:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zazdroszczę ludziom, którzy nie lubią słodyczy, nie potrafię tego zrozumieć, ale zazdroszczę im nieziemsko :D

Ja też!!! :lol2:
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam cudownego mężczyznę. ma oczywiście trochę wad, które dostrzegam, ale nie pozostaje mi nic innego jak je zaakceptować, no chyba, że jest gotów je zmienic, ale nic na siłę :) dobrze się dobraliśmy pod względem charakterów więc rzadko się kłócimy, a jeśli już się to zdarzy to szybko dochodzimy do porozumienia. czasem mnie irytuje ale nie umiem się na niego gniewac... zdarza się, że czasami udaję jeszcze przez chwilę, że dalej jestem wkurzona bo to aż nudne, że tak szybko się godzimy są gorsze momenty ale generalnie bardzo dobrze się z nim dogaduje :)

fajnie się czyta, że ktoś jest szczęśliwy, wraca wiara w miłość i inne pierdoły :) ja na swojego też nie moge powiedzieć złego słowa, nie kłocimy sie w ogóle, ale chyba nie dobraliśmy się dobrze jeśli chodzi o charaktery. za dużo nas kosztuje, żeby ze sobą wytrzymać, no ale juz 5 lat więc idzie nam całkiem całkiem jak na takie niedopasowanie.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
kedi
kedi: wyluzuj, też jestem stałym bywalcem, teraz mam inne konto.

Przecież jestem wyluzowany, dałem na końcu emotkę. xD To przecież głupota obnoszenie się tym ile kto jest na forum. :)
kedi
kedi: nołlajstwem jest szpiegowanie czy inne dziwne zabiegi. przecież to tylko net, po co ta napinka.

Właśnie Wy ją szpiegujeciem, autodiss z Twojej strony. :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Nakręcacie się na Hajdach itp., a później tu jakieś bóle dupy :D Tak przynajmniej wynika z treści Waszych postów, tam nie bywam, bo nie nadążyłabym, taka nabijka xD

Dzięki za wpis, teraz już na serio idę.
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zazdroszczę ludziom, którzy nie lubią słodyczy, nie potrafię tego zrozumieć, ale zazdroszczę im nieziemsko :D

hej, to da się zrobić! po prostu stopniowo schodzisz ze słodyczy, bardzo powoli aż w końcu nie jesz nic. i potem w ogóle Ci się nie chce. odrobina silnej woli i da się, wiem bo już sobie nie raz odwyk robiłam.
no ale obecnie znów wpiep*am :rotfl:
pijana
pijana
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: takiej to dobrze.

2 dni bólu, nie okresu ! :D Chociaż przy Yazie np. był bardzo krótki, zależy od pigułek właśnie :)
Kiniowska
Kiniowska: Ja też!!!

Nie dość, że sporo kasy zaoszczędzają to i ile kalorii... Ech, pomarzyć dobra rzecz, ja dzień bez niczego słodkiego mogę mieć 1-2 razy w roku, więcej nie dam rady xD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 dni bólu, nie okresu ! :D Chociaż przy Yazie np. był bardzo krótki, zależy od pigułek właśnie :)

matko, ale ja czytam :D
myślałam, że okresu i już chciałam wymienić się na macice :rotfl:
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież jestem wyluzowany, dałem na końcu emotkę. xD To przecież głupota obnoszenie się tym ile kto jest na forum. :)

to ty zacząłeś się rzucać, że jesteś tu dłużej.

Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie Wy ją szpiegujeciem, autodiss z Twojej strony. :)

nie rozkminiam, jak można "szpiegować" wpisy publicznego bloga :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na miejscu SoDope bym się za to obraził. :/

pewnie i już się obraziłam ...
bo Wy wiecie o moim życiu wszystko.

to teraz zagadka co dzisiaj miałam na obiad i na którą zmiane do pracy miała dzisiaj moja mama
:crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

kto zgadnie - wysyłam czekolade na podany adres.

pijana
pijana
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzięki za wpis, teraz już na serio idę.

Żeby nie było, że wyganiam, absolutnie :D
kedi
kedi: hej, to da się zrobić! po prostu stopniowo schodzisz ze słodyczy, bardzo powoli aż w końcu nie jesz nic. i potem w ogóle Ci się nie chce. odrobina silnej woli i da się, wiem bo już sobie nie raz odwyk robiłam. no ale obecnie znów wpiep*am

Próbowałam, ale słabo mi szło, i tak cud, że mam cukier w normie :ninja: Staram się przynajmniej zamieniać czekoladę na jakiś kisiel, jogurt, owoce itp., ale różnie z tym bywa :ninja:
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto zgadnie - wysyłam czekolade na podany adres.

1. schabowe
2. na drugą
wygrałam? :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

nie.

:ziober2:

kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Próbowałam, ale słabo mi szło, i tak cud, że mam cukier w normie Staram się przynajmniej zamieniać czekoladę na jakiś kisiel, jogurt, owoce itp., ale różnie z tym bywa

daj spokoj, przeciez ja doskonale to znam. rok temu słodycze to był mój głowny posiłek :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.