malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

ale brzuch mnie przestał boleć więc ide zrobić sobie herbate :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
kedi
kedi: daj spokoj, przeciez ja doskonale to znam. rok temu słodycze to był mój głowny posiłek

mi się tak słodkie przebrzydło przez prace, że ja dziękuje.
każdego dnia albo pączki albo jakieś ciasto O_o
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie.

zaraz i tak pewnie pijana zgadnie :crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
kedi
kedi: zaraz i tak pewnie pijana zgadnie

wiesz ... też bym mogła coś napisać ale się powtrzymam.
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz ... też bym mogła coś napisać ale się powtrzymam.

co? chodziło mi o to, ze jest przecież mistrzem w wygrywaniu :)
pijana
pijana
  29 August 2012
kedi
kedi: zaraz i tak pewnie pijana zgadnie

Pijana już pojadła czekolady i ma dość, słodko do porzygu :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanawiałam się, czy wstać i stanąć przy drzwiach, czy jej czymś przypieprzyć Zanim jednak podjęłam męską decyzję, okazało się, że mogę już wysiąść :D

I babkę to uratowało :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też okresuję, wczoraj i przedwczoraj na tabsach, bo pomimo brania pigułek i tak mam bóle :/ Na szczęście zmiany nastroju mam sporadycznie, jedynie czasem jestem wręcz zmęczona tym okresem, ale co poradzę, 2 dni w miesiącu da się przeżyć

Mój trwa ostatnio dłużej niż zwykle i też boli... Takie tam problemy ginekologiczne :/

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie, zresztą każdy odważny, bo za zasłoną z monitora... Słusznie, że olewasz, bo roztrząsanie tego i tak nie przyniosłoby żadnego skutku

Właśnie, po co tracić energię na takie bzdety.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zwłaszcza, że to jest BLOG, więc chyba jest po to, by go oglądać i oceniać... A przynajmniej jest jakiś temat, zamiast zamułki :)

Tia... wszyscy gadają, że było tylko o Dżasmince, a gdyby nie to to by była zamuła, bo jakoś nikt żadnych tematów nie dawał.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ooo, to muszę się wybrać na ryneczek, może też będą jakieś ostatnie sztuki, swoją drogą to zjadłabym też jeżyn albo poziomek, wiadomo, najlepiej z krzaczka, ale w miejskiej dżungli to mogę pomarzyć :D

Własnie ja myślałam, że już nie będzie, a tu nawet truskawki były. Poziomki :zakochany: Ale w tym roku, co weszłam do lasu to tyle tego gryzącego robactwa, że szybko uciekałam.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

jednak już nic nie napisze ide zrobić herbate i sciągnąć moje sukienki z suszarki :crylol:

SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
kedi
kedi: rok temu słodycze to był mój głowny posiłek

No nie gadaj :szok: Jeszcze napisz, że przypominałaś kulkę :rotfl: Gdzie Ci to szło dziewczyno, przecież chudzina jesteś...
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
kedi
kedi: fajnie się czyta, że ktoś jest szczęśliwy, wraca wiara w miłość i inne pierdoły :) ja na swojego też nie moge powiedzieć złego słowa, nie kłocimy sie w ogóle, ale chyba nie dobraliśmy się dobrze jeśli chodzi o charaktery. za dużo nas kosztuje, żeby ze sobą wytrzymać, no ale juz 5 lat więc idzie nam całkiem całkiem jak na takie niedopasowanie.

ja mam dość trudny charakter i z kimś innym pewnie bym długo nie wytrzymała, w ogóle zawsze byłam anty-związkowa ale w końcu trafiłam na kogoś, z kim potrafię się świetnie porozumieć :) różnimy się, ale te różnice uatrakcyjniają związek a nie burzą :) ehh, ciekawa jestem tylko jak to będzie wyglądało za kilka lat, on chce ślubu, ja nie... na razie jest ok - ja ucinam temat, on nie naciska, ale wiem, że kiedyś będzie chciał....

długo jesteś ze swoim, na pewno nie jesteście sobie obojętni :) ale może to jednak jakaś forma przyzwyczajenia?

Konto usunięte
Konto usunięte: 2 dni bólu, nie okresu !

Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam, że okresu i już chciałam wymienić się na macice

ja mam zazwyczaj jakieś dwa dni, później to czasem coś kapnie, albo i nie kapnie... :ziober2:
kedi
kedi
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: No nie gadaj Jeszcze napisz, że przypominałaś kulkę Gdzie Ci to szło dziewczyno, przecież chudzina jesteś...

nie no , kulką nie byłam :mrgreen: może ze 3 kg byłam grubsza niż teraz, aczkolwiek sadełko jakies poważniejsze mi chyba nie grozi ;) mam to szczęście (albo i nie..) że łatwiej mi schudnąć niz przytyć.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dość, że sporo kasy zaoszczędzają to i ile kalorii... Ech, pomarzyć dobra rzecz, ja dzień bez niczego słodkiego mogę mieć 1-2 razy w roku, więcej nie dam rady xD

Podbijam!!! :lol2: Dajmy na to, te moje Michałki - zawiało mnie do Biedronki po podstawowe produkty spożywcze, czegoś zabrakło, coś się skończyło... ja koło kas, różne Michałki, promocja, nosz kurna! :rotfl: Nie mogłam, po prostu nie mogłam... Wyszłam z prawie połową kilograma tych pyszności, już prawie zeżarłam. I weź tu człowieku bądź wąski... :rotfl: Dni "bez" chyba nie miewam, najwyżej jak się przejem, ale to szybko mija. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam, że okresu i już chciałam wymienić się na macice

:crylol:

Następna mnie prawie do płaczu doprowadza...

Konto usunięte
Konto usunięte: Próbowałam, ale słabo mi szło, i tak cud, że mam cukier w normie Staram się przynajmniej zamieniać czekoladę na jakiś kisiel, jogurt, owoce itp., ale różnie z tym bywa

Ja się wybieram i wybrać nie mogę do ośrodka zdrowia, tam podobno cukier badają od ręki... strach iść, wyskoczy jakiś kosmos a ja za skarby świata cukierasków nie dam rady ostawić. :ninja:

SailorMoon
SailorMoon: Poziomki

Są takie, które można posiać w ogródku. :) Ja takie mam. Mama kiedyś zauważyła w jakimś ogrodniczym i kupiła, posiałyśmy na podwórku gdzieś z boku i całe lato, co jakiś czas, była garstka pyszności. :) Nie wiem jak one w smaku do tych leśnych, bo nigdy nie jadałam, ale i tak były pycha. Szkoda tylko, bo zeszłej zimy nam zmarzły aż do korzonków i w tym roku mniej wypuściło. :( Może sprawdź w jakichś sklepach gdzie można dostać nasiona warzyw/owoców/kwiatów i jak masz kawałek gruntu to bardzo fajna sprawa. :)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

a teraz oględne tez przereklamowany film sala samobójców :crylol:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 August 2012

a ja wpiedalam pizze i przegrywam zycie :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
Prinz
Prinz: a ja wpiedalam pizze i przegrywam zycie

I dietę uj strzelił d83ddc37 Idę pokicać a ty się tucz ;p

Kiniowska
Kiniowska: Może sprawdź w jakichś sklepach gdzie można dostać nasiona warzyw/owoców/kwiatów i jak masz kawałek gruntu to bardzo fajna sprawa. :)

A to dzięki, że napisałaś, może za rok mi się uda i będę miała swoje :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.