malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
kedi
kedi: nie liczy się w jaki sposób, najważniejsze są efekty

dokladnie xD

Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli już miałabym się pokusić o takie porównanie to moim zdaniem raczej w blondzie bliżej było Ci do aktorki tychże filmów

Dobra, przestancie juz i wklejcie moze jakies outfity Jasminy :)

Konto usunięte
Konto usunięte: konto od dawna.

to wiem, bo konto kojarze, buzi niet

Konto usunięte
Konto usunięte: o co chodziło? o jaki temat o Białymstoku? dawno to było i nic nie pamiętam i kim Ty w ogóle jesteś? mam pewne podejrzenia ale pewnie błędne

Jak mozna nie wiedziec, ze to Darek? Zlwaszcza, ze ma swoje foto w avie? xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałem wtedy zajawkę na ściąganie dziewczyn na Hyde, żeby częściej pisały i forum się znowu trochę rozkręciło, a Ty się wpisałaś w jakimś temacie o Białymstoku, czyli ogólnie zaglądałaś na forum, ale nie pisałaś, wiec pisałem Ci chyba, żebyś częściej pisała, a nawet założyła temat, tak jak ten w grudniu, w którym się zaznajomkowaliśmy. :D

nie wiem co to był za temat, że tak Ci się podobał, ale już Cię kojarzę

massacre
massacre: wlasnie, zanim skonczylam Cie czytac, to pomyslalam o tym, ze imie jest do zaakceptowania... zwlaszcza takie np. jak Arek - mozna pozniej dobrac partnera w miare potrzeb i zaakceptowac kazdego o imieniu Jarek, Darek czy Marek xD Zwlaszcza, ze jedna literka drogo nie wyjdzie LOL

:crylol:

- cześć, fajny jesteś, podobasz mi się. jak masz na imię?

- Marcin.

- a nieee... to spadaj.

nie wyobrażam sobie, że miałabym szukać faceta pod względem imienia, chociaż przyznam, że mam słabość do Michałów :rotfl:
styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: co konkretniej?

Właśnie nie wiem...chciałabym go gdzieś zabrać, albo coś... Może kupić coś, albo zrobić, tylko pomysłu nie mam ;C
massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wyobrażam sobie, że miałabym szukać faceta pod względem imienia, chociaż przyznam, że mam słabość do Michałów

no widzisz, ja z kolei czesto trafialam na Piotrkow :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
massacre
massacre: Dobra, przestancie juz i wklejcie moze jakies outfity Jasminy :)

zbijasz się czy serio chcesz o nich porozmawiać? :rotfl:

massacre
massacre: to wiem, bo konto kojarze, buzi niet

bo się nie pokazywałam, w sumie to nie wiem co mi odbiło, że zaczęłam dodawać jakieś zdjęcia :ninja:

massacre
massacre: Jak mozna nie wiedziec, ze to Darek? Zlwaszcza, ze ma swoje foto w avie? xD

nie kojarzę twarzy, ale już się domyśliłam :D
massacre
massacre
  29 August 2012
styka51
styka51: Właśnie nie wiem...chciałabym go gdzieś zabrać, albo coś... Może kupić coś, albo zrobić, tylko pomysłu nie mam ;C

z okazji czy bez okazji?
ja Jarka zazwyczaj do restauracji zabieram, albo do kina - ale u nas to takie wyjatkowe, bo opiekunke trzeba zalatwic itd. wiec u nas to juz jest uroczyste jak w ogole sami z domu wychodzimy :)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: P.S. Ja ja lubie, bo jest min. ladna xD

Nadal wierze, że lubisz mnie za coś innego XDDDDDDDDDDDDDDD
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  29 August 2012
massacre
massacre: no widzisz, ja z kolei czesto trafialam na Piotrkow :D

no ja właśnie trafiłam i na razie tak zostało :P w ogóle otaczam się wieloma Piotrami, bardzo popularne imię...
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
massacre
massacre: jestem "dojrzalsza" ;D

Ale mi chodzi bardziej o fizyczne aspekty. Odczuwasz co raz więcej bólów w różnych częściach ciała ? :D
massacre
massacre: dziwnie to zabrzmialo :)

Taka prawda, jesteś tutaj szefową, jakkolwiek dziwnie brzmi i to. :)
massacre
massacre: no, ale na temat strojow Jasminy i o tym jak np. sailormoon ciagle jej temat walkuje, bo nie ma nic lepszego do roboty do mnie dotarlo...

Wszyscy pisali, widziałem tylko słowo Jaśmina i od razu wychodziłem. Beka z tego.
massacre
massacre: wiec SoDope musisz troche bardziej potrollowac, zeby tego typu niusy wyszly poza fotke ;)

Już po wszystkim, bo dała mnie na czarną listę. :/
massacre
massacre: I jak idzie? P.S. Ja ja lubie, bo jest min. ladna xD

Jak wyżej.
Jest śliczna. A to nowe zdjęcie zwala z nóg. :zakochany:
massacre
massacre: Tym i wczesniejszym zabiles moje libido na tydzien

Przecież on Ci się podoba.
massacre
massacre: tacy ludzie zazwyczaj sami siebie zniszcza, spojrz na Marte

A to ona też Cię podglądnęła ? :D Ale możesz rozwinąć tę kwestię ?
massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zbijasz się czy serio chcesz o nich porozmawiać?

slabo mnie znasz, nie? zbijam sie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: bo się nie pokazywałam, w sumie to nie wiem co mi odbiło, że zaczęłam dodawać jakieś zdjęcia

ladna jestes, nie usuwaj zdjec, jakby Ci kiedys odbilo, ze ich nie chcesz miec :D

styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: z okazji czy bez okazji? ja Jarka zazwyczaj do restauracji zabieram, albo do kina - ale u nas to takie wyjatkowe, bo opiekunke trzeba zalatwic itd. wiec u nas to juz jest uroczyste jak w ogole sami z domu wychodzimy :)

Z okazji barku okazji...:lol:
Coś takiego, żeby mu było miło, o. Właśnie do kina go może zabiorę...Albo najpierw na jakieś jedzenie, potem kino i do niego :lol: Muszę się dowiedzieć kiedy na domek wolny :ninja:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem co to był za temat, że tak Ci się podobał, ale już Cię kojarzę

Temat, jak temat. Bardziej podobało mi się, że Ty go założyłaś. :D Mój temat o Tobie był mocniejszy i wzbudził wiele kontrowersji.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Taka prawda, jesteś tutaj szefową, jakkolwiek dziwnie brzmi i to. :)

a mi pisałeś, że to ja jestem szefową ... uuuuuuuuuuuuuuuu :crylol:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi pisałeś, że to ja jestem szefową ... uuuuuuuuuuuuuuuu

Ciebie trollowałem, bo byłaś pierwsza w Top Autorach. :) Massacre rozkręciła kiedyś tą słynną akcję ze wstawianiem zdjęć cześci ciała, o której później pisało mi wiele osób, Ty byś nie dała rady takie akcji rozkręcić, bo nie masz siły przebicia, tak jak ona. :)
styka51
styka51
  29 August 2012

Wiece może czy są jakieś różnice w cenach jeśli chodzi o ciuchy na allegro, a w sexshopach? :lol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.