Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1349 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
dokladnie xD
Konto usunięte: jeśli już miałabym się pokusić o takie porównanie to moim zdaniem raczej w blondzie bliżej było Ci do aktorki tychże filmów
Dobra, przestancie juz i wklejcie moze jakies outfity Jasminy :)
to wiem, bo konto kojarze, buzi niet
Konto usunięte: o co chodziło? o jaki temat o Białymstoku? dawno to było i nic nie pamiętam i kim Ty w ogóle jesteś? mam pewne podejrzenia ale pewnie błędne
Jak mozna nie wiedziec, ze to Darek? Zlwaszcza, ze ma swoje foto w avie? xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Miałem wtedy zajawkę na ściąganie dziewczyn na Hyde, żeby częściej pisały i
forum się znowu trochę rozkręciło, a Ty się wpisałaś w jakimś temacie o
Białymstoku, czyli ogólnie zaglądałaś na forum, ale nie pisałaś, wiec pisałem Ci
chyba, żebyś częściej pisała, a nawet założyła temat, tak jak ten w grudniu, w
którym się zaznajomkowaliśmy. :D
nie wiem co to był za temat, że tak Ci się podobał, ale już Cię kojarzę
massacre: wlasnie, zanim skonczylam Cie czytac, to pomyslalam o tym, ze imie jest do
zaakceptowania... zwlaszcza takie np. jak Arek - mozna pozniej dobrac partnera w
miare potrzeb i zaakceptowac kazdego o imieniu Jarek, Darek czy Marek
xD
Zwlaszcza, ze jedna literka drogo nie wyjdzie LOL

- cześć, fajny jesteś, podobasz mi się. jak masz na imię?
- Marcin.
- a nieee... to spadaj.
nie wyobrażam sobie, że miałabym szukać faceta pod względem imienia, chociaż przyznam, że mam słabość do Michałów

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zbijasz się czy serio chcesz o nich porozmawiać?

bo się nie pokazywałam, w sumie to nie wiem co mi odbiło, że zaczęłam dodawać jakieś zdjęcia

nie kojarzę twarzy, ale już się domyśliłam :D
styka51: Właśnie nie wiem...chciałabym go gdzieś zabrać, albo coś... Może kupić coś, albo zrobić, tylko pomysłu nie mam ;C
z okazji czy bez okazji?
ja Jarka zazwyczaj do restauracji zabieram, albo do kina - ale u nas to takie wyjatkowe, bo opiekunke trzeba zalatwic itd. wiec u nas to juz jest uroczyste jak w ogole sami z domu wychodzimy :)
Ale mi chodzi bardziej o fizyczne aspekty. Odczuwasz co raz więcej bólów w różnych częściach ciała ? :D
Taka prawda, jesteś tutaj szefową, jakkolwiek dziwnie brzmi i to. :)
massacre: no, ale na temat strojow Jasminy i o tym jak np. sailormoon ciagle jej temat walkuje, bo nie ma nic lepszego do roboty do mnie dotarlo...
Wszyscy pisali, widziałem tylko słowo Jaśmina i od razu wychodziłem. Beka z tego.
Już po wszystkim, bo dała mnie na czarną listę. :/
Jak wyżej.
Jest śliczna. A to nowe zdjęcie zwala z nóg.

Przecież on Ci się podoba.
A to ona też Cię podglądnęła ? :D Ale możesz rozwinąć tę kwestię ?
massacre: z okazji czy bez okazji?
ja Jarka zazwyczaj do restauracji zabieram, albo do kina - ale u nas to takie wyjatkowe, bo opiekunke trzeba zalatwic itd. wiec u nas to juz jest uroczyste jak w ogole sami z domu wychodzimy :)
Z okazji barku okazji...

Coś takiego, żeby mu było miło, o. Właśnie do kina go może zabiorę...Albo najpierw na jakieś jedzenie, potem kino i do niego