Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1345 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nie rozumiem pytania? no imię psa bo tak ma mój pies na imię?
22 znaki były i nie chcieli dać :D juz z przecinkiem mialam problem i nie ma
dla mnie ma dużą wartość.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a tak w ogole jak juz tu sie nic nie dzieje, to uzewnetrznie sie ze swoim dylematem :D
we wrzesniu minie rok jak staramy sie o dziecko, jesli za 10 dni ponownie regularnie dostane okres, bede musiala zaczac sie zastanawiac co dalej. Czy dac sobie spokoj, zaczac brac antykoncepcje i pogodzic sie z tym, ze wiecej dzieci nie bede miec, czy udac sie do lekarza i zaczac leczyc nieplodnosc? Jezeli kobieta nie zaszla w ciaze w ciagu roku regularnego wspolzycia, wskazuje to na nieplodnosc... I juz zaczynam myslec co dalej, czy jest sens leczenia sie i dalszego starania? Jestem w takim wieku, ze albo teraz albo nigdy, nie chce poznego macierzynstwa... I w sumie nie wiem co robic...
a co myslisz o personalnym tatuazu twarzy ukochanej/ ukochanego?
mojej kuzynki facet sobie taki zrobil na przedramieniu
bardzo "personalny" prezent czy wiocha? :D

Uploaded with ImageShack.us
no ja mysle :D
wczesniej nie bylo sensu, bo by odeslali by "probowac" dalej. Tak jak napisalam, rok nim stwierdzi sie nieplodnosc i to tez nie zawsze...
Kalendarzyk i testy owulacyjne nie pomogly. A testy maja wysoka skutecznosc, bo wiele kolezanek mi je polecala, same szybko pozachodzily.