malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale gdzie? to jest kropka po kocha. nie ma przecinka

acha!
to ja bym dala cytat w cudzyslow
a imie psa, bo to jego?
teraz kumam, ale nie podoba mi sie, poza tym te slowa kojarza mi sie z prymitywnymi gimbusowymi cytatami wstawianymi na photoblogach czy na obraczkach dla malolatow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  29 August 2012
massacre
massacre: a imie psa, bo to jego?

nie rozumiem pytania? no imię psa bo tak ma mój pies na imię?
massacre
massacre: to ja bym dala cytat w cudzyslow

22 znaki były i nie chcieli dać :D juz z przecinkiem mialam problem i nie ma
massacre
massacre: teraz kumam, ale nie podoba mi sie, poza tym te slowa kojarza mi sie z prymitywnymi gimbusowymi cytatami wstawianymi na photoblogach czy na obraczkach dla malolatow

dla mnie ma dużą wartość. :tak:
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozumiem pytania? no imię psa bo tak ma mój pies na imię?

aha już chyba wiem, nie, to mój Charms
massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no imię psa bo tak ma mój pies na imię?

nie wiedzialam jak ma Twoj pies na imie, wybacz

Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie ma dużą wartość.

spoko, ja tylko wyrazilam swoje zdanie :)
nie kazdemu podoba sie to samo ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to mój Charms

w sensie wisiorek? breloczek?
Czyli Ty go nosisz, nie pies? :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: w sensie wisiorek? breloczek?

do bransoletki takie zawieszki ...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012

a ide sobie zrobić ziemniaczki na patelni :ninja:

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  29 August 2012
massacre
massacre: w sensie wisiorek? breloczek? Czyli Ty go nosisz, nie pies? :D

to takie zawieszki do bransoletek, są takie bardzo 'personalne', kazdy z moich ma dla mnie jakies znaczenie :tak: tak noszę to przy bransoletce, to jakby wyraz 'miłości' :D
massacre
massacre
  29 August 2012

a tak w ogole jak juz tu sie nic nie dzieje, to uzewnetrznie sie ze swoim dylematem :D
we wrzesniu minie rok jak staramy sie o dziecko, jesli za 10 dni ponownie regularnie dostane okres, bede musiala zaczac sie zastanawiac co dalej. Czy dac sobie spokoj, zaczac brac antykoncepcje i pogodzic sie z tym, ze wiecej dzieci nie bede miec, czy udac sie do lekarza i zaczac leczyc nieplodnosc? Jezeli kobieta nie zaszla w ciaze w ciagu roku regularnego wspolzycia, wskazuje to na nieplodnosc... I juz zaczynam myslec co dalej, czy jest sens leczenia sie i dalszego starania? Jestem w takim wieku, ze albo teraz albo nigdy, nie chce poznego macierzynstwa... I w sumie nie wiem co robic...

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ide sobie zrobić ziemniaczki na patelni

zostawiasz mnie? :/

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to takie zawieszki do bransoletek, są takie bardzo 'personalne', kazdy z moich ma dla mnie jakies znaczenie tak noszę to przy bransoletce, to jakby wyraz 'miłości' :D

ach spoko, wybacz pytania, ale nie wiedzialam

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: zostawiasz mnie? :/

przeciez ja wróce tutaj z talerzem :crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: Czy dac sobie spokoj, zaczac brac antykoncepcje i pogodzic sie z tym, ze wiecej dzieci nie bede miec, czy udac sie do lekarza i zaczac leczyc nieplodnosc? J

Ja bym pewnie już wcześniej poszla do lekarza ...
może akurat jakieś dodakowe wspracie Wam pomoze ..
massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: są takie bardzo 'personalne'

a co myslisz o personalnym tatuazu twarzy ukochanej/ ukochanego?
mojej kuzynki facet sobie taki zrobil na przedramieniu
bardzo "personalny" prezent czy wiocha? :D

Uploaded with ImageShack.us

Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez ja wróce tutaj z talerzem

no ja mysle :D

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym pewnie już wcześniej poszla do lekarza ... może akurat jakieś dodakowe wspracie Wam pomoze ..

wczesniej nie bylo sensu, bo by odeslali by "probowac" dalej. Tak jak napisalam, rok nim stwierdzi sie nieplodnosc i to tez nie zawsze...
Kalendarzyk i testy owulacyjne nie pomogly. A testy maja wysoka skutecznosc, bo wiele kolezanek mi je polecala, same szybko pozachodzily.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.