Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1344 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: możemy o wszystkim .... kurde jedna laska z 'biura' ma wesele i oczywiście niby ja mam iśc w delegacje ...
Nie dała zawiadomienie na ślubie .. ja nigdzie nie ide. wykręcam się jak mogę, że jade na lotnisko po brata ze to tamto ... ALE NIE JA MAM ISC O_o
moja kuzynka sie hajta, ale nie jade, bo za daleko xD
nie wiem o czym mozna pobiadolic, u mnie totalna nuda, nic sie nie dzieje
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Earth: Zmył się z kurzem
Powinien być jakiś myślnik przed Chanel, że to jej słowa. Bo mi się skojarzyło, że autorka postu ma psa o imieniu Chanel i myślałam, że to wisiorek dla psa, z podpisem - istnieje ktoś kto kocha Chanel"
Istnieje kto kocha. - czyli JA istnieje bo kocham
imię psa.
cała filozofia :D
Earth: Zmył się z kurzem
Powinien być jakiś myślnik przed Chanel, że to jej słowa. Bo mi się skojarzyło, że autorka postu ma psa o imieniu Chanel i myślałam, że to wisiorek dla psa, z podpisem - istnieje ktoś kto kocha Chanel"
LOL, a jednak wyszlo, ze to pies
dziwne jakies takie -,-
Konto usunięte: a druga sprawa nikt mnie nie będzie przymuszał jak ja chce robić w tą sobote co innego ;]
ja bylam na 2 weselach w swoim zyciu i tez mi starczy
nie zaciagnie sie mnie sila
O,O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
czyli to, co tam widac to nie przecinek?
nie rozumiem w takim razie, co to ma znaczyc...