Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1343 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Earth: Lol, tych albańczyków to widziałam, dużo ich w Macedonii, z jednym miałam nawet problem, ale miałam dużego kolegę ze sobą to mnie uratował z opresji, :o
Dobry gest za granicą, brawo. :D
Ale kosowskie chłopaki przystojne

Wiesz, akurat bułkę kupić mogę, co do wyciągania pieniędzy jestem podejrzliwa.
Konto usunięte: Ale kosowskie chłopaki przystojne Wiesz, akurat bułkę kupić mogę, co do wyciągania pieniędzy jestem podejrzliwa.
Hm, nie wiem, nie widziałam. :-D Tych co widziałam to mieli ciekawą urodę i na tym polegał ich urok - lubię brunetów. :D
To nawet w Polsce się kupuje a nie daje kasę, jak chce żeby kupić to przynajmniej wiadomo na co idzie kasa :)
Earth: Hm, nie wiem, nie widziałam. :-D Tych co widziałam to mieli ciekawą urodę i na tym polegał ich urok - lubię brunetów. :D
To nawet w Polsce się kupuje a nie daje kasę, jak chce żeby kupić to przynajmniej wiadomo na co idzie kasa :)
Też lubię

U mnie problem polega na tym, że chcą tylko kasę.
Spadam spac bo o 4 rano pobudka

to o czym pobiadolimy? :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
możemy o wszystkim ....
kurde jedna laska z 'biura' ma wesele i oczywiście niby ja mam iśc w delegacje ...
Nie dała zawiadomienie na ślubie .. ja nigdzie nie ide.
wykręcam się jak mogę, że jade na lotnisko po brata ze to tamto ... ALE NIE JA MAM ISC O_o