Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1339 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
polozylem cassię na wlosy, spirulinę na twarz, wygladam jak potwor z jeziora, boje sie efektow
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
p.s. to potwierdzone info, widzialam na wlasne oczy xD
a mnie otaczajacy syf przeraza, chce zamknac oczy, otworzyc i miec to za soba... ale nie dziala :D
do tego mam tyle do pozalatwiania... najchetniej to bym sie walnela na sofe i poogladala jakis film... ale nie potrafie jak mam balagan... to chyba jakas choroba
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
też nie lubię bałaganu, aczkolwiek zdarza mi się go mieć zazwyczaj własnie jak mam lenia:/
pomogła bym Ci ale cóż za daleko mam:P
chyba wstawię swojego sobotniego outfita z pracy z tych nudów
to bys dostala zawalu gdybys do mnie weszla, nic nie robie.
ale jaka cere mam

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Jezu 6 dzień a6w, moje mięśnie brzucha chyba 42 nie wytrzymają. Mam kosmiczne zakwasy. Pozdrawiam tych co dotrwali w tym do końca.
Nie ma co się stresować, bo za chwilę Ci to minie, mięśnie się przyzwyczają i już później nie będziesz odczuwała żadnego bólu, przynajmniej ja tak miałam.