malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ni ma ;/ yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh

jakos to się nazywało ... te staniki tylko podkładki silikonowe ...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 August 2012

dobra nic zbieram się do pracy będę po 19.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 August 2012

polozylem cassię na wlosy, spirulinę na twarz, wygladam jak potwor z jeziora, boje sie efektow :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  28 August 2012
Prinz
Prinz: polozylem cassię na wlosy, spirulinę na twarz, wygladam jak potwor z jeziora, boje sie efektow

a może jak z loch ness??:P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 August 2012
Prinz
Prinz: polozylem cassię na wlosy, spirulinę na twarz, wygladam jak potwor z jeziora, boje sie efektow

zmotywuj mnie do porzadkow lepiej, rodzenstwo wyjechalo, musze zrobic gruntowne sprzatanie, zdjelam firany, robie pranie... i reszty mi sie nie chce d83dde33

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  28 August 2012
massacre
massacre: zmotywuj mnie do porzadkow lepiej, rodzenstwo wyjechalo, musze zrobic gruntowne sprzatanie, zdjelam firany, robie pranie... i reszty mi sie nie chce

ja miałam sobie zrobić dzień piękności i też mi się nie chcę, siedzę spocona po ćwiczeniach przed kompem i nie chcę mi się iść pod prysznic
massacre
massacre
  28 August 2012
Prinz

p.s. to potwierdzone info, widzialam na wlasne oczy xD

Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam sobie zrobić dzień piękności i też mi się nie chcę, siedzę spocona po ćwiczeniach przed kompem i nie chcę mi się iść pod prysznic

a mnie otaczajacy syf przeraza, chce zamknac oczy, otworzyc i miec to za soba... ale nie dziala :D
do tego mam tyle do pozalatwiania... najchetniej to bym sie walnela na sofe i poogladala jakis film... ale nie potrafie jak mam balagan... to chyba jakas choroba

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  28 August 2012
massacre
massacre: a mnie otaczajacy syf przeraza, chce zamknac oczy, otworzyc i miec to za soba... ale nie dziala :D do tego mam tyle do pozalatwiania... najchetniej to bym sie walnela na sofe i poogladala jakis film... ale nie potrafie jak mam balagan... to chyba jakas choroba

też nie lubię bałaganu, aczkolwiek zdarza mi się go mieć zazwyczaj własnie jak mam lenia:/
pomogła bym Ci ale cóż za daleko mam:P

chyba wstawię swojego sobotniego outfita z pracy z tych nudów
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 August 2012
massacre
massacre: zmotywuj mnie do porzadkow lepiej, rodzenstwo wyjechalo, musze zrobic gruntowne sprzatanie, zdjelam firany, robie pranie... i reszty mi sie nie chce

to bys dostala zawalu gdybys do mnie weszla, nic nie robie.
massacre
massacre: p.s. to potwierdzone info, widzialam na wlasne oczy xD

ale jaka cere mam :w00t:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  28 August 2012
Prinz
Prinz: to bys dostala zawalu gdybys do mnie weszla, nic nie robie.

zabilabym Cie a potem posprzatala :D

Prinz
Prinz: ale jaka cere mam

o wlosach nie wspomnisz? :D

Adidasowa
Adidasowa
  28 August 2012

Jezu 6 dzień a6w, moje mięśnie brzucha chyba 42 nie wytrzymają. Mam kosmiczne zakwasy. Pozdrawiam tych co dotrwali w tym do końca.:ninja:

madzia2143
madzia2143
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezu 6 dzień a6w, moje mięśnie brzucha chyba 42 nie wytrzymają. Mam kosmiczne zakwasy. Pozdrawiam tych co dotrwali w tym do końca.

podobno jak się ominie jeden dzień to trzeba od nowa wszystko zaczynać? Dziwne to, ktoś wie dlaczego? :woot: (o ile to prawda)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 August 2012

dziewczynki, zdałam prawko!! :D

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  28 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: dziewczynki, zdałam prawko!! :D

Gatuluję! :) d83dde97
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezu 6 dzień a6w, moje mięśnie brzucha chyba 42 nie wytrzymają. Mam kosmiczne zakwasy. Pozdrawiam tych co dotrwali w tym do końca

Nie ma co się stresować, bo za chwilę Ci to minie, mięśnie się przyzwyczają i już później nie będziesz odczuwała żadnego bólu, przynajmniej ja tak miałam.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.