malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  28 August 2012
Prinz
Prinz: no no, jasmina coraz lepiej, moze tylko bym ta okropna kopertowke wywalil.

fakt, wygląda bardzo dobrze :tak:
kedi
kedi
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziękuję wszystkim za życzenia!

ja również się dołączam, szczęścia!
madzia2143
madzia2143
  28 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: mój były "facet" nie chce mi oddać telefonu, tylko zostawić go dla mnie u faceta, który pilnuje orlika bo zrobi mu się chyba lepiej, jak można być tak niedojrzałym mając 22 lata

mój były również ma coś mojego, czego mieć nie powinien i teraz nie chce mi tego oddać ;)
a ja mam jego książkę, ale nie odpowiada na sms i wiad. na fb - chyba mu ją wyślę pocztą skoro nie potrafi po ludzku się dogadać :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: swoja droga i tak nie mam z kim sie seksic aktualnie

jaka desperacja haha :mrgreen: głowa do góry, znajdzie się :)
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: słyszałam że te krążki są spoko.

krążki Nuva Ring? co się wsadza do środka? nie polecam :/ nie wiem jak inne dziewczyny ale u mnie powodowały dyskomfort i suchość, podrażnienie, w dodatku są niewygodne i nie raz je goniłam po pokoju albo kuchni bo w 'trakcie' lubią wyskoczyć.. :P miałam 3 opakowania i na pewno bym drugi raz nie kupiła. :tak:
sylwik
sylwik
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka desperacja haha głowa do góry, znajdzie się :)

bardziej kwestia tego, ze juz mnie te pigulki wkurzaja - na kazdych jest cos nie tak, a tu jeszcze nie ma po co ich brac:rotfl:
na szczescie juz lepiej, ale na poczatku tych nowych mialam traaagiczna cere:rotfl:
nie no, partnera nie szukam - nawet lepiej ze aktualnie nie ma:)

.

odpowiedzcie mi co do tych czarnych wlosow z blond odrostem (tak co miesiac farbujac), bo sie zdecydowac nie moge:lol:
czy to jest az tak straszne?:ninja:
a moze farbowanie odrostu tak co 2 tyg. by jakos strasznie nie zaszkodzilo wlosom?
lub po prostu lepiej wszyskie te jasniejsze partie na jednolity ciemny braz i sie tak nie cackac z odrostami, bo sie mniej rzucaja w oczy...
mmaryja
mmaryja
  28 August 2012
Prinz
Prinz: mam nadzieje!

ale nie dżizasek, a mała Mery-Maria
madzia2143
madzia2143
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale na poczatku tych nowych mialam traaagiczna cere

ja po tabletkach Naraya - pryszcz na pryszczu!
mirra20
mirra20
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: krążki Nuva Ring? co się wsadza do środka? nie polecam :/ nie wiem jak inne dziewczyny ale u mnie powodowały dyskomfort i suchość, podrażnienie, w dodatku są niewygodne i nie raz je goniłam po pokoju albo kuchni bo w 'trakcie' lubią wyskoczyć.. :P miałam 3 opakowania i na pewno bym drugi raz nie kupiła.

A ja używam i są idealne, nie mam na co narzekać, nie czuję go, raz tylko mi się wysunął, ale to przez to, że źle go zaaplikowałam. Dla mnie na dzień dzisiejszy ideał, wystarczy raz na miesiąc włożyć i spokój, nie muszę codziennie pamiętać jak w przypadku tabsów. No i nie brudzą ani nie uczulają jak klej w przypadku plastrów, których też używałam.
mirra20
mirra20
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

również gratuluję i życzę szczęścia na nowej drodze życia;)
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to przez to, że źle go zaaplikowałam.

nie wiem, może ja też go źle aplikowałam. u mnie problem polega na tym, że składałam go w palcach a w środku się rozkładał i mnie 'naciągał' 'rozciągał' etc i czułam to napięcie i to najbardziej było nieprzyjemne :/
mirra20
mirra20
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem, może ja też go źle aplikowałam. u mnie problem polega na tym, że składałam go w palcach a w środku się rozkładał i mnie 'naciągał' 'rozciągał' etc i czułam to napięcie i to najbardziej było nieprzyjemne :/

też go w ten sposób aplikuję i jest wszystko ok, tylko mi lekarz powiedział, żebym starała się go włożyć jak najgłębiej i jest git;)
SailorMoon
SailorMoon
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: odpowiedzcie mi co do tych czarnych wlosow z blond odrostem (tak co miesiac farbujac), bo sie zdecydowac nie moge czy to jest az tak straszne?

Dla mnie tak. Jak miałam ciemne włosy to ten jasny odrost mnie dobijał. Wygląda to moim zdaniem o wiele gorzej niż ciemny przy jasnych włosach. Stwierdziłam, że już nigdy ciemnych włosów mieć nie będę. Z resztą nie czułam się w nich sobą :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: lub po prostu lepiej wszyskie te jasniejsze partie na jednolity ciemny braz i sie tak nie cackac z odrostami, bo sie mniej rzucaja w oczy...

Nie wiem jak bardzo jasne masz swoje włosy ale pewnie też się będzie odrost rzucał w oczy. Może zrób sobie jakiś jaśniejszy brąz?
SailorMoon
SailorMoon
  28 August 2012

A co do ałtfitu Dżasminelli, to wygląda ładnie :) I rozumiem dodanie tej kopertówki, przynajmniej nie wygląda jakby szła na pogrzeb :) Buty świetne ale chyba ją obcierają bo plasterek widzę. Ja mam tak samo. Każde nowe buty mnie obcierają :/

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W razie czego nie będzie problemu z lekkim go rozjaśnieniem poprzez inny jaśniejszy odciencoś mi się wydaje, że ten odcień Revlona miała nasza Dzoana ... :D

ze ja?
ja mialam oba, bardziej mi podszedl sand beige. Ciezko powiedziec, czy jeden jest ciemniejszy od drugiego, tu chyba bardziej chodzi o tonacje. Sand beige jest chlodny, golden beige tak jak juz napisalas, zoltawy.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: POMOCYhttp://allegro.pl/sliczna-zwiewna-sukienka-z-dekoltem-s-36-ds-3325s-i2560824490.html czy stanik do takiej sukienki to będzie wtopa? jakiś pod kolor np

jak bez stanika nie dasz rady, to wybralabym ramiaczka, ktore zdobia a nie te zwykle (w zadnym kolorze, bo beda tylko szpecic plecy)
cos w tym stylu:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.