malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Będzie też ciemniejszy ale o ile .. tego Ci nie powiem.

aha no nic, zaryzykuję i zamówię. dzięki
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 August 2012
kedi
kedi: aha no nic, zaryzykuję i zamówię. dzięki

W razie czego nie będzie problemu z lekkim go rozjaśnieniem poprzez inny jaśniejszy odcien

coś mi się wydaje, że ten odcień Revlona miała nasza Dzoana ... :D
madzia2143
madzia2143
  27 August 2012
Kiniowska
Kiniowska: Mama ostatnio używa patelni ceramicznej, którą dostała w prezencie. Zachwycona jest, teflonowe zbierają kurz w szafce. :P Nic nie przywiera, wystaczy malutka kropelka jakiegoś tłuszczu. Nie wiem jak cenowo, bo to prezent, ale jeżeli to coś da - firma Moneta. "Narzędzi" do niej używa drewnianych, jakieś łopatki, itd.

o, dzięki za wypowiedź :)
styka51
styka51
  27 August 2012

Dziewczęta pragnę się pochwalić iż wygrałam jakiś zestaw sportowy z Panache :lol:

Felka
Felka
  27 August 2012
kedi
kedi: ahahaha skończ

:( przepraszam mamo :C

OSTATNIO BYLAM W CIUCHU NA SZMATACH I BYŁA TAKA ZAJEBISTA KROWA! 0ZŁ PRAWIE JĄ KUPIŁAM -.-
madzia2143
madzia2143
  27 August 2012
styka51
styka51: Dziewczęta pragnę się pochwalić iż wygrałam jakiś zestaw sportowy z Panache

gdzie? :D :D
styka51
styka51
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie? :D :D

Na fejsbuczku...
Konto usunięte
Konto usunięte: Na zestaw sportowy składa się bidon, ręcznik oraz plecak. Gratulujemy zwycięzcom!
:ninja:

A już myślałam, że staniczek...:lol:
madzia2143
madzia2143
  27 August 2012
styka51
styka51: Na fejsbuczku...

poka nagrodę :) no i gratuluję ;* ja tam gram w te konkursy ale nic nie wygrywam d83dde14
styka51
styka51
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poka nagrodę :) no i gratuluję ;* ja tam gram w te konkursy ale nic nie wygrywam

Dziękuję ;)
A pokażę jak przyślą. Ja się podjarałam na te konkursy, jak Pijana pisała, że często coś wygrywa;p I teraz sporo wysyłam... Ale nie chce mi się rejestrować na stronach raczej;p
Babsy
Babsy
  27 August 2012
styka51
styka51: Dziewczęta pragnę się pochwalić iż wygrałam jakiś zestaw sportowy z Panache

uu no widzisz :) i Tobie sie pofarcilo :)
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  27 August 2012

POMOCY

http://allegro.pl/sliczna-zwiewna-sukienka-z-dekoltem-s-36-ds-3325s-i2560824490.html

czy stanik do takiej sukienki to będzie wtopa? jakiś pod kolor np

kedi
kedi
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy stanik do takiej sukienki to będzie wtopa? jakiś pod kolor np

jeśli już to chyba tylko cielisty :woot: są przecież takie z przezroczystym tyłem, więc taki jak najbardzej
madzia2143
madzia2143
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy stanik do takiej sukienki to będzie wtopa? jakiś pod kolor np

wydaje mi się że np chabrowy dobrze by wyglądał pod warunkiem że nie byłby zwykły tylko jakiś taki bardziej sceniczny (?).
Jednak najlepszym rozwiązaniem chyba byłby taki silikonowy, przyklejany, albo bez.
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  27 August 2012
kedi
kedi: jeśli już to chyba tylko cielisty są przecież takie z przezroczystym tyłem, więc taki jak najbardzej

jak to wpisac na allegro?;d
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje mi się że np chabrowy dobrze by wyglądał pod warunkiem że nie byłby zwykły tylko jakiś taki bardziej sceniczny (?). Jednak najlepszym rozwiązaniem chyba byłby taki silikonowy, przyklejany, albo bez.

chce taki z przezroczystym tylem ale na allegro ciezko znalezc ;d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.