malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  28 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Nie wiem jak bardzo jasne masz swoje włosy ale pewnie też się będzie odrost rzucał w oczy. Może zrób sobie jakiś jaśniejszy brąz?

teraz mam jasniejszy braz i odrost sie nie rzuca w oczy - ale ja naprawde duzo gorzej wygladam z jasniejszymi wlosami:and: charakteru nabieram tylko majac czarne/prawie czarne. i to jest ten problem. albo sie zmagac z odrostem albo wygladac nijako:and:
SailorMoon
SailorMoon: Wygląda to moim zdaniem o wiele gorzej niż ciemny przy jasnych włosach.

oj to zdecydowanie! wielu osobom nawet taki blond z malym ciemnym odrostem wlasnie najbardziej pasuje:tak:

[color=white].

...bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla jasminogosia.
buty-bardzo fajne.
kolor wlosow w koncu jej pasuje.
i ubrania fajne, wszystko do siebie pasuje. nawet ta kopertowka pasuje:rotfl:
Babsy
Babsy
  28 August 2012
styka51
styka51: Oj tam...:d Ty też musiałaś mieć, skoro brzuszek większy:D

juz zaczynalam miec kryzys, a teraz to szkoda gadac :ninja:
styka51
styka51: Muszę to jeszcze ogarnąć.

z problemem najlepiej sie przespac ;)
Babsy
Babsy
  28 August 2012

no, jasminka rzeczywiscie calkiem niezle tym razem :) po rozowym topie-tubie i mankietach od koszuli XD... chyba wszystko byloby lepsze ;)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 August 2012
massacre
massacre: ze ja?

tak, że Ty :D Ty jesteś moją Dzoaną :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 August 2012
massacre
massacre: ja mialam oba, bardziej mi podszedl sand beige. Ciezko powiedziec, czy jeden jest ciemniejszy od drugiego, tu chyba bardziej chodzi o tonacje. Sand beige jest chlodny, golden beige tak jak juz napisalas, zoltawy.

ja tylko po internecie stwierdziłam, że może być troche ciemniejszy ale o ile to nie wiem..

z drugiej strony ja miałam mus z Loreala to odcień 130/180 a nawet 230 u mnie wychodził na twarzy tak samo O_o
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 August 2012

a ja wyłamie i powiem, że u Jasminy za dużo czarnego :crylol:
i tak zgadłyście, nie podoba mi się :D :

styka51
styka51
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja wyłamie i powiem, że u Jasminy za dużo czarnego

A mi się podoba :D Ale ja lubię czarny bardzo...soł:D
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  28 August 2012
massacre
massacre: jak bez stanika nie dasz rady, to wybralabym ramiaczka, ktore zdobia a nie te zwykle (w zadnym kolorze, bo beda tylko szpecic plecy) cos w tym stylu:

e zayebiste! ale na allegro nie widze :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, że Ty :D Ty jesteś moją Dzoaną :D

d83dde0dd83dde18

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tylko po internecie stwierdziłam, że może być troche ciemniejszy ale o ile to nie wiem..z drugiej strony ja miałam mus z Loreala to odcień 130/180 a nawet 230 u mnie wychodził na twarzy tak samo O_o

Mus z Loreala -,- tez mialam takie podklady, ze jaki kolor bym nie wziela, na twarzy wygladal tak samo..
Wiesz co, moze wydawac sie troche ciemniejszy. Latem nie uzywam podkladu wcale, ale mysle, ze na mojej opalonej cerze ten golden beige by pasowal :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja wyłamie i powiem, że u Jasminy za dużo czarnego

Dzieki pewnej przychylnej osobie tez mam linka do jej bloga i spojrzalam, co obgadujecie... Mi sie tez nie podoba. Kopertowka kipi wsia a te getry jej nie pasuja wcale.

Konto usunięte
Konto usunięte: e zayebiste! ale na allegro nie widze

nie korzystam z allegro, ale pogoogluj
Z reszta masz male zgrabne piersi, moga Ci starczyc te silikonowe naklejane wkladki :)
To propozycja jak juz koniecznie chcesz miec stanik, osobiscie uwazam, ze ta sukienka najlepiej bedzie wygladac z golymi plecami mimo wszystko :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 August 2012
massacre
massacre: Mus z Loreala -,- tez mialam takie podklady, ze jaki kolor bym nie wziela, na twarzy wygladal tak samo..

dokładnie... ale ten mus się utleniał na twarzy i potem jest ciemny O_o

massacre
massacre: Latem nie uzywam podkladu wcale, ale mysle, ze na mojej opalonej cerze ten golden beige by pasowal :)

ja używam zawsze podkładu

:D

teraz używam dwóch fajnych jeden z Lirene drugi z Perfecty i dobre są :)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: e zayebiste! ale na allegro nie widze

wpisz se umbra i coś Ci wyjdzie XDDDDDDDDDDDD
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziękuję wszystkim za życzenia!

Juz po? To wszystkiego naj na nowej drodze zycia :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 August 2012

A co do jasminogosi to jednak kupila dwie kopertowki :D

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wpisz se umbra i coś Ci wyjdzie XDDDDDDDDDDDD

ni ma ;/ yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ten mus się utleniał na twarzy i potem jest ciemny O_o

mialam dawno temu taki badziew z Nivea :D 0.5h po nalozeniu wygladalam jak Murzyn

Konto usunięte
Konto usunięte: ja używam zawsze podkładu:D

Ja bardzo rzadko, ale bede musiala cos na jesien kupic, bo szuflada swieci pustkami, stare musze powyrzucac a do pracy "naturalnie" nie chodze xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.