malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta z PW nie wiem czy mogę mu ufać. Ty byłaś w Mołdawii czy Macedonii?

Nie wiem, nie wypowiadam się. :D
Macedonii. To znaczna różnica. :D A co?
asexualna
asexualna
  29 August 2012
Earth
Earth: Nie wiem, nie wypowiadam się. :D Macedonii. To znaczna różnica. :D A co?

Też wolę się nie wypowiadać :X
Nie wiem, po prostu nie pamiętałam. Macedonia bliżej mnie była, Mołdawia trochę dalej.
Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też wolę się nie wypowiadać :X Nie wiem, po prostu nie pamiętałam. Macedonia bliżej mnie była, Mołdawia trochę dalej.

Widzisz jaka zgodność. ^^
Rozumiem, było zajechać :D Jak było na Twoim wyjeździe? :D
asexualna
asexualna
  29 August 2012
Earth
Earth: Widzisz jaka zgodność. ^^ Rozumiem, było zajechać :D Jak było na Twoim wyjeździe? :D

Całkiem fajnie, prawie wszystkie państwa byłej Jugosławii mam za sobą :D oprócz Macedonii niestety. Ze smutkiem stwierdzam, że wszędzie są lepsze drogi niż u nas.
Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Całkiem fajnie, prawie wszystkie państwa byłej Jugosławii mam za sobą :D oprócz Macedonii niestety. Ze smutkiem stwierdzam, że wszędzie są lepsze drogi niż u nas.

No, to prawda akurat. :D Jeździłaś może Yugo? :ziober2: Widziałaś liczniki przy sygnalizacji świetlnej? Ha :D
asexualna
asexualna
  29 August 2012
Earth
Earth: No, to prawda akurat. :D Jeździłaś może Yugo? Widziałaś liczniki przy sygnalizacji świetlnej? Ha :D

Proszę Cię :rotfl: pchania Yugo przez granice nic nie pobije, jakoś do domu Serbowie wrócić muszą.

Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proszę Cię pchania Yugo przez granice nic nie pobije, jakoś do domu Serbowie wrócić muszą.

Hahaha, one nadal tam są, okej. :rotfl:
asexualna
asexualna
  29 August 2012
Earth
Earth: Hahaha, one nadal tam są, okej.

Yugo Koral najpopularniejsze auto :rotfl: plus takie tablice

Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Yugo Koral najpopularniejsze auto plus takie tablice

Tablic nie kojarzę, u mnie albo nie było ich albo nie zwracałam uwagi :D
asexualna
asexualna
  29 August 2012
Earth
Earth: Tablic nie kojarzę, u mnie albo nie było ich albo nie zwracałam uwagi :D

Takie były w Czarnogórze i w Serbii :D w innych krajach nie zauważyłam, a to pewnie dlatego, że przecież Serbia i Czarnogóra do niedawna były razem.
Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Takie były w Czarnogórze i w Serbii :D w innych krajach nie zauważyłam, a to pewnie dlatego, że przecież Serbia i Czarnogóra do niedawna były razem.

Bardzo średnio się orientuje w tym jak to tam wyglądało, czytałam trochę przed wyjazdem do Macedonii tylko, bo mnie durni ludzie straszyli :D
asexualna
asexualna
  29 August 2012
Earth
Earth: Bardzo średnio się orientuje w tym jak to tam wyglądało, czytałam trochę przed wyjazdem do Macedonii tylko, bo mnie durni ludzie straszyli :D

No właśnie mnie też straszyli :D i też się naczytałam.
Akurat Czarnogóra i Serbia rozdzieliły się dopiero w 2006 roku, jako ostatnie dotychczas :ninja:
W Bośni i Hercegowinie też byłam i całkiem pokojowo było nawet w samym Sarajewie. Do Kosowa i Alabani się nie zbliżałam bo nawet miejscowi ostrzegali.
Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie mnie też straszyli :D i też się naczytałam. Akurat Czarnogóra i Serbia rozdzieliły się dopiero w 2006 roku, jako ostatnie dotychczas W Bośni i Hercegowinie też byłam i całkiem pokojowo było nawet w samym Sarajewie. Do Kosowa i Alabani się nie zbliżałam bo nawet miejscowi ostrzegali.

To tam nadal niebezpiecznie? Ja pamiętam tylko jak z Grecji jechałam z gościem który mnie odebrał, przez granicę do Macedonii, to powiedział mi, że mam siedzieć cicho i nic się pod żadnym pozorem nie odzywać i on będzie wszystko mówił i mam dać paszport, wystraszyłam się jak jasna cholera. :ninja:
A co do Albanii, to moi tamtejsi znajomi pojechali i do Kosowa chyba też, ale ja odpuściłam. :D
asexualna
asexualna
  29 August 2012
Earth
Earth: To tam nadal niebezpiecznie? Ja pamiętam tylko jak z Grecji jechałam z gościem który mnie odebrał, przez granicę do Macedonii, to powiedział mi, że mam siedzieć cicho i nic się pod żadnym pozorem nie odzywać i on będzie wszystko mówił i mam dać paszport, wystraszyłam się jak jasna cholera. A co do Albanii, to moi tamtejsi znajomi pojechali i do Kosowa chyba też, ale ja odpuściłam. :D

Przede wszystkim odradzali jechania własnym samochodem, bo okraść mogą nieźle :ninja: a po drugie nieźli nacjonaliści tam. Byłam w mieście Ulcinj i wyspie Bojana pod samą Albańską granicą. Masarka, pełno Albańczyków i Kosowskich ludzi, z wytatuowanymi tymi swoimi orłami na całych plecach, twarze mieli takie, że wolałam się nie odzywać, Podobno to miasto samo w sobie jest nazywane małą albanią. Jakieś dzieci biegały wołając do mnie "bulka bluka" to im pokupowałam, bo biedne takie :ninja:
Earth
Earth
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przede wszystkim odradzali jechania własnym samochodem, bo okraść mogą nieźle a po drugie nieźli nacjonaliści tam. Byłam w mieście Ulcinj i wyspie Bojana pod samą Albańską granicą. Masarka, pełno Albańczyków i Kosowskich ludzi, z wytatuowanymi tymi swoimi orłami na całych plecach, twarze mieli takie, że wolałam się nie odzywać, Podobno to miasto samo w sobie jest nazywane małą albanią. Jakieś dzieci biegały wołając do mnie "bulka bluka" to im pokupowałam, bo biedne takie

Lol, tych albańczyków to widziałam, dużo ich w Macedonii, z jednym miałam nawet problem, ale miałam dużego kolegę ze sobą to mnie uratował z opresji, :o
Dobry gest za granicą, brawo. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.