Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1346 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
moze po prostu już tak sie stresujesz, że chcesz zajść, że Ci jajeczka wyżera ?
nie wiem ...
pójdziesz do lekarza może da Ci jakieś hormony to może coś to zadziała...
to wiem, z reszta nie tylko hormonami sie leczy nieplodnosc.
chodzi mi o to, ze mam dylemat czy sie w ogole zaczac leczyc czy piedolic to w cholere, nie chce byc stara matka xD o to mi chodzi, bo jednak leczenie troche czasu zajmie, a ja nie jestem juz pierwszej mlodosci :D
w moim wieku to jajeczka same umieraja xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dziewuchy....od pół godziny zakłądam Mańkowi nowego maila i kuwa za chiny nie mogę tego głupiego kodu przepisać, bo za każdym razem jest błąd Jestem kompletną idiotką -,-
Nie rezygnuje z marzeń ... nie wiem po ilu miesiącach w ogóle czegokolwiek można się spodziewać ale gdyby to było pół roku .. to co nie jest Ci szkoda spróbować jeszcze te pół roku ?
ale nie masz 50 lat ... kobieto ...
sproboj.
wlasnie, nie wymyslaj ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
gdybym wiedziala, ze to pol roku.. :D
no dobra, ale jak wyjdziesz z pieluch to pozniej nie chcesz w nie wracac
mysle tez o sobie, chcialabym pozyc jak dziecko/ dzieci pojda na studia :D
a nie, ze bede miala 60 lat jak pojda na studia i wtedy do grobu tylko...
powiedziala spryciula w ciazy ^^
wiesz, nie mam takiego cisnienia... wkurzam sie jak okres dostaje xD
No rozumiem, rozumiem ;)
Ale skoro macie Davida już, to myślę, że kolejne dziecko jest tylko kwestią czasu ;) Tym bardziej, że wiadomo, że medycyna poszła do przodu itp.
Chciałąm założyć na wp pomimo dużej ilości reklam, bo najkrótszy adres mają. Jutro spróbuje.
No wlasnie i dlatego nie mam z kim o tym porozmawiac, nawet z wlasna matka -,-
bo wszyscy mowia, a juz masz dziecko, inni maja wieksze zmartwienia...
Probuj do skutku, ostatnio moj brat mial ten sam problem, chyba z 12 razy kody wpisywal xD
no wlasnie mysle, czy to nie za pozno przynajmniej jak dla mnie
A co Cię obchodzą cudze zmartwienia? Rób co masz robić, ciesz się z tego i gra gitara ;) Poza tym tak jak już mówiłam, rok tu jest mało. I popieram Babsy, jeszcze z rok czy dwa się postarajcie i dopiero ewentualnie wtedy możesz się rozmyślić ;)
No będe próbować, muszę. Bo będę mu pieczątke wyrabiać i MUSI mieć nowego maila.
mysle, mysle, moze cos wymysle :D
profesjonalnego imie i nazwisko, a nie sExYsTrAzakxxx@wp.pl ? :D