malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
massacre
massacre: Kalendarzyk i testy owulacyjne nie pomogly. A testy maja wysoka skutecznosc, bo wiele kolezanek mi je polecala, same szybko pozachodzily.

moze po prostu już tak sie stresujesz, że chcesz zajść, że Ci jajeczka wyżera ?
nie wiem ...
pójdziesz do lekarza może da Ci jakieś hormony to może coś to zadziała...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pójdziesz do lekarza może da Ci jakieś hormony to może coś to zadziała...

to wiem, z reszta nie tylko hormonami sie leczy nieplodnosc.
chodzi mi o to, ze mam dylemat czy sie w ogole zaczac leczyc czy piedolic to w cholere, nie chce byc stara matka xD o to mi chodzi, bo jednak leczenie troche czasu zajmie, a ja nie jestem juz pierwszej mlodosci :D

Konto usunięte
Konto usunięte: moze po prostu już tak sie stresujesz, że chcesz zajść, że Ci jajeczka wyżera ?

w moim wieku to jajeczka same umieraja xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  29 August 2012

Dziewuchy....od pół godziny zakłądam Mańkowi nowego maila i kuwa za chiny nie mogę tego głupiego kodu przepisać, bo za każdym razem jest błąd :zonk: Jestem kompletną idiotką -,-

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy sie w ogole zaczac leczyc czy piedolic to w cholere, nie chce byc stara matka xD

Nie rezygnuje z marzeń ... nie wiem po ilu miesiącach w ogóle czegokolwiek można się spodziewać ale gdyby to było pół roku .. to co nie jest Ci szkoda spróbować jeszcze te pół roku ?
massacre
massacre: a ja nie jestem juz pierwszej mlodosci :D

ale nie masz 50 lat ... kobieto ...
Babsy
Babsy
  29 August 2012
massacre
massacre: chodzi mi o to, ze mam dylemat czy sie w ogole zaczac leczyc czy piedolic to w cholere, nie chce byc stara matka xD o to mi chodzi, bo jednak leczenie troche czasu zajmie, a ja nie jestem juz pierwszej mlodosci :D

sproboj.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie masz 50 lat ... kobieto ...

wlasnie, nie wymyslaj ;)
styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: massacre

Moi znajomi po roku "cięzkich" staran poszli do lekarza, a ten im powiedział, że rok, to jest nic. Że mają przestać myśleć o tym, że "trzeba" na luzaku do tym podejść - wiem, że Ty o tym wiesz ;)
Poza tym moim zdaniem nie jesteś tak "stara" by zaprzestać starań.
massacre
massacre
  29 August 2012
styka51
styka51: Dziewuchy....od pół godziny zakłądam Mańkowi nowego maila i kuwa za chiny nie mogę tego głupiego kodu przepisać, bo za każdym razem jest błąd Jestem kompletną idiotką -,-

Nie, to te kody sa do bani
sprobuj zalozyc na innej stronie?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: .. to co nie jest Ci szkoda spróbować jeszcze te pół roku ?

gdybym wiedziala, ze to pol roku.. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie masz 50 lat ... kobieto ...

no dobra, ale jak wyjdziesz z pieluch to pozniej nie chcesz w nie wracac
mysle tez o sobie, chcialabym pozyc jak dziecko/ dzieci pojda na studia :D
a nie, ze bede miala 60 lat jak pojda na studia i wtedy do grobu tylko...

Babsy
Babsy: wlasnie, nie wymyslaj ;)

powiedziala spryciula w ciazy ^^

styka51
styka51: Moi znajomi po roku "cięzkich" staran poszli do lekarza, a ten im powiedział, że rok, to jest nic. Że mają przestać myśleć o tym, że "trzeba" na luzaku do tym podejść - wiem, że Ty o tym wiesz ;) Poza tym moim zdaniem nie jesteś tak "stara" by zaprzestać starań.

wiesz, nie mam takiego cisnienia... wkurzam sie jak okres dostaje xD

styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: wiesz, nie mam takiego cisnienia... wkurzam sie jak okres dostaje xD

No rozumiem, rozumiem ;)
Ale skoro macie Davida już, to myślę, że kolejne dziecko jest tylko kwestią czasu ;) Tym bardziej, że wiadomo, że medycyna poszła do przodu itp.

massacre
massacre: Nie, to te kody sa do bani sprobuj zalozyc na innej stronie?

Chciałąm założyć na wp pomimo dużej ilości reklam, bo najkrótszy adres mają. Jutro spróbuje.
Babsy
Babsy
  29 August 2012
massacre
massacre: powiedziala spryciula w ciazy ^^

wlasnie widze, jak to brzmi ;) ale przeciez tyle kobitek po trzydziestce dopiero ma pierwsze dziecko. powiedz sobie ze jeszcze rok czy dwa poprobujesz, jak sie nie uda to wtedy dajesz spokoj.
massacre
massacre
  29 August 2012
styka51
styka51: Ale skoro macie Davida już, to myślę, że kolejne dziecko jest tylko kwestią czasu ;)

No wlasnie i dlatego nie mam z kim o tym porozmawiac, nawet z wlasna matka -,-
bo wszyscy mowia, a juz masz dziecko, inni maja wieksze zmartwienia...

styka51
styka51: Chciałąm założyć na wp pomimo dużej ilości reklam, bo najkrótszy adres mają. Jutro spróbuje.

Probuj do skutku, ostatnio moj brat mial ten sam problem, chyba z 12 razy kody wpisywal xD

Babsy
Babsy: ale przeciez tyle kobitek po trzydziestce dopiero ma pierwsze dziecko. powiedz sobie ze jeszcze rok czy dwa poprobujesz, jak sie nie uda to wtedy dajesz spokoj.

no wlasnie mysle, czy to nie za pozno przynajmniej jak dla mnie

styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: No wlasnie i dlatego nie mam z kim o tym porozmawiac, nawet z wlasna matka -,- bo wszyscy mowia, a juz masz dziecko, inni maja wieksze zmartwienia...

A co Cię obchodzą cudze zmartwienia? Rób co masz robić, ciesz się z tego i gra gitara ;) Poza tym tak jak już mówiłam, rok tu jest mało. I popieram Babsy, jeszcze z rok czy dwa się postarajcie i dopiero ewentualnie wtedy możesz się rozmyślić ;)
massacre
massacre: Probuj do skutku, ostatnio moj brat mial ten sam problem, chyba z 12 razy kody wpisywal xD

No będe próbować, muszę. Bo będę mu pieczątke wyrabiać i MUSI mieć nowego maila.
massacre
massacre
  29 August 2012
styka51
styka51: A co Cię obchodzą cudze zmartwienia? Rób co masz robić, ciesz się z tego i gra gitara ;) Poza tym tak jak już mówiłam, rok tu jest mało. I popieram Babsy, jeszcze z rok czy dwa się postarajcie i dopiero ewentualnie wtedy możesz się rozmyślić ;)

mysle, mysle, moze cos wymysle :D

styka51
styka51: No będe próbować, muszę. Bo będę mu pieczątke wyrabiać i MUSI mieć nowego maila.

profesjonalnego imie i nazwisko, a nie sExYsTrAzakxxx@wp.pl ? :D

styka51
styka51
  29 August 2012
massacre
massacre: profesjonalnego imie i nazwisko, a nie sExYsTrAzakxxx@wp.pl ? :D

Teraz jest mariuszk...
A chcę na coś związanego z branżą i krótkiego;p
massacre
massacre
  29 August 2012
styka51
styka51: Teraz jest mariuszk... A chcę na coś związanego z branżą i krótkiego;p

SeXxYStRaZaKUsLuGiNaTeL@wp.pl
:D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.