malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No siema Aga. Co tam ? Śmiejesz się ogólnie z loginu, czy z tego, że ja mam taki login ? :/// Wcześniej miałem lepszy, ale Julia mi zablokowała konto.

śmieję się z samej nazwy, z Ciebie Dariuszu bym nie śmiała, skąd Ci to do głowy przyszło, a może ujawniło się Twoje alter ego??:P
styka51
styka51
  27 August 2012

Zadałabym kłeszczyna ale się wstydzę :ninja:

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: śmieję się z samej nazwy, z Ciebie Dariuszu bym nie śmiała, skąd Ci to do głowy przyszło, a może ujawniło się Twoje alter ego??:P

No proszę poznałaś mnie po fotce z avatara. Uważaj, bo tak mnie to podjarało, że przerzucę się na Ciebie i zacznę Ciebie prześladować, zamiast SoDope. :D Przyszło mi, bo myślałem, że wyśmiewając mnie bronisz koleżanki i chciałaś mnie stąd przegonić. :D
PS: A gdzie masz fotki ? Kiedyś miałaś ich tyle, a teraz nic. Za dużo innych prześladowców było ? :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 August 2012
styka51
styka51: Zadałabym kłeszczyna ale się wstydzę

to zadaj na priv do odpowiedniej osoby :crylol:
mirra20
mirra20
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No proszę poznałaś mnie po fotce z avatara. Uważaj, bo tak mnie to podjarało, że przerzucę się na Ciebie i zacznę Ciebie prześladować, zamiast SoDope.

Dariuszu opanuj, zawsze Cię lubiłam, więc nie musisz mnie prześladować:P

Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszło mi, bo myślałem, że wyśmiewając mnie bronisz koleżanki i chciałaś mnie stąd przegonić. :D

ja?? przecież jestem poważna osobą:P

Konto usunięte
Konto usunięte: PS: A gdzie masz fotki ? Kiedyś miałaś ich tyle, a teraz nic. Za dużo innych prześladowców było ? :D

wyrosłam z tego:P a tak serio, wkurzałam mnie skrzynka
razotka
razotka
  27 August 2012

siema
:ziober2:

styka51
styka51
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to zadaj na priv do odpowiedniej osoby

Dobra, zadaję tutaj, bo do kobit skierowane:lol:

Ostatnio z Mańkowatym mamy większe libido i tak sobie myślę, że gumki niby dobre, ale ileż można się w to bawić. I chciałabym przejść na hormony...Tylko sama tego nie jestem pewna jak czytam o tych skutkach ubocznych :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 August 2012

Będziesz miała skutki uboczne to zmienisz tabletki ... albo przerzuc się na plastry.

mirra20
mirra20
  27 August 2012
styka51
styka51: Dobra, zadaję tutaj, bo do kobit skierowane Ostatnio z Mańkowatym mamy większe libido i tak sobie myślę, że gumki niby dobre, ale ileż można się w to bawić. I chciałabym przejść na hormony...Tylko sama tego nie jestem pewna jak czytam o tych skutkach ubocznych

ja mogę polecić krążki, jedynym skutkiem jaki u siebie widzę to lekki wodny cellulit, poza tym jest git
styka51
styka51
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Będziesz miała skutki uboczne to zmienisz tabletki ... albo przerzuc się na plastry.

Też tak myślałam. U mnie w ogóle dziewczyny plastry zachwalają... A Maniek w ogóle jest raczej na nie jeśli chodzi o hormony -,-
Babsy
Babsy
  27 August 2012
styka51
styka51: Ostatnio z Mańkowatym mamy większe libid

zazdroszczem :]
styka51
styka51: przejść na hormony

o niebo wole niz gumki, pewnie po porodzie wroce do tabletek. dla mnie korzysci przewyzszaja "straty" :)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 August 2012

ja piedole, ale się można na ludziach przejechać po czasie znajomości :/

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  27 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: ja piedole, ale się można na ludziach przejechać po czasie znajomości :/

Oj można, można...Miałam tak nie raz i nie dwa...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 August 2012
styka51
styka51: Miałam tak nie raz i nie dwa...

A ja baaardzo rzadko, bo staram się ze wszystkimi znajomymi rozstawać w spokoju i na luzie, ale dziś krzysiek przechodzi samego siebie, mam mu ochote przypiedolić
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  27 August 2012
Babsy
Babsy: zazdroszczem :]

Oj tam...:d Ty też musiałaś mieć, skoro brzuszek większy:D
Babsy
Babsy: o niebo wole niz gumki, pewnie po porodzie wroce do tabletek. dla mnie korzysci przewyzszaja "straty" :)

Muszę to jeszcze ogarnąć.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.