malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: brałam ,ale średnio pomagało bo to musi się tam zagoić .. tak po znieczuleniu nie boli tylko czujesz właśnie takie zgrzyty ;) ale ja w nocy myślałam że zdechnę ból był straszny :(

No to mnie pocieszyłaś, że tak powiem :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: a już powoli czuję że zaczyna mi się z nimi coś dziać

Biedna :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: śliczne! musiałaś się natrudzić, ile Ci tak wytrzymają? mi by pewnie po paru h odpryski się zrobiły

Wiesz co, właśnie długo. Robiłam w czwartek i nie mam żadnego odprysku, dodam, że aktywnie przebieram łapami i dużo siedzę przy kompie, także w pracy. Ostatnio jak sobie jakieś zrobiłam, to tydzień nosiłam.
Lakierów tez nie mam nie wiadomo jakich i po nie wiadomo ile, sporo mam z golden rose (takie trójkątne opakowanie, ze złotym pędzelkiem - coś około 5 zł)
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kulinarii się wypowiedziałam - nie przepadam za świętami.

ja je lubię właśnie dlatego ,że ona jest w domu i jest tak jak było kiedyś :tak:
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może lepiej wyjechać od razu

Chyba tak :ninja: przeraża mnie przyszłość moich ząbków.
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to mnie pocieszyłaś, że tak powiem

ale to już wtedy przeciwbólowe ,które naprawdę na Ciebie działają ;)
ja osobiście wolę ból po niż przy wyrywaniu :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego nie rozumiem po co takie gówno jeszcze rośnie.

To pieprzona ewolucja - my jeszcze mamy te zęby, przyszłe pokolenia za ileśtam set lat nie będą miały. Ósemki służą przeżuwaczom do rozdrabniania pokarmu - u nas są zbędne a pomimo to psują zgryz milionom ludzi na całym świecie ;d.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no wcale

Jak to miło, że to zauważasz! :mrgreen:.
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz co, właśnie długo. Robiłam w czwartek i nie mam żadnego odprysku, dodam, że aktywnie przebieram łapami i dużo siedzę przy kompie, także w pracy. Ostatnio jak sobie jakieś zrobiłam, to tydzień nosiłam. Lakierów tez nie mam nie wiadomo jakich i po nie wiadomo ile, sporo mam z golden rose (takie trójkątne opakowanie, ze złotym pędzelkiem - coś około 5 zł)

to ja mam jeden lakier z Sally hansen czy jakoś tak - faktycznie jest różnica jeśli by tak porównać z tanimi.. no ale też malowałam parę dni temu i małe odpryski są, a jutro pierwszy dzień w nowej szkole - prezencja musi być :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie żebym straszył, ale sprawa ósemek często opiera się o chirurga - mnie to właśnie czeka - bo nie zawsze da się to normalnie wyrwać bez uszkadzania innych zębów. Jak coś rośnie krzywo, lub jest jeszcze pod dziąsłem to się to dłutuje czy jak to się nazywa, ale oczywiście nie straszę .

Jesteś wstrętny :ninja:
Nie no, u mnie ona od dawien dawna jest na wierzchu, skoro miałam w niej plombę, nje? :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Załamałabym się jakby z zębów mi sie zrobił wachlarz masakra.

Może zrób sobie rtg i sprawdź, czy się wyłaniają :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

O właśnie ta seria, cholernie wytrzymałe:
http://1.bp.blogspot.com/-7eR4acldJds/T6-EESaYZ_I/AAAAAAAAAG8/N9ZWqZ6ESxo/s1600/DSC06741a.jpg
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To pieprzona ewolucja - my jeszcze mamy te zęby, przyszłe pokolenia za ileśtam set lat nie będą miały. Ósemki służą przeżuwaczom do rozdrabniania pokarmu - u nas są zbędne a pomimo to psują zgryz milionom ludzi na całym świecie ;d.

Czyli zęby mi się skrzywią jakby urosły :and: masakra jakaś, od razu pojde usuwać zanim to nastanie.
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może zrób sobie rtg i sprawdź, czy się wyłaniają

Ale ja czuję :and: najpierw cos mi sie pojawilo po prawej stronie, po lewej tego nie było. A teraz niestety i po prawej. Się boje się.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to już wtedy przeciwbólowe ,które naprawdę na Ciebie działają ;) ja osobiście wolę ból po niż przy wyrywaniu :)

Ja ogólnie to wole bezbólowo i bezproblemowo :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: to ja mam jeden lakier z Sally hansen czy jakoś tak - faktycznie jest różnica jeśli by tak porównać z tanimi.. no ale też malowałam parę dni temu i małe odpryski są, a jutro pierwszy dzień w nowej szkole - prezencja musi być

No czytałam, że ciekawy kierunek wybrałaś :)
Także pozostaje życzyć powodzenia i liczyć na relacje po powrocie :D
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O właśnie ta seria, cholernie wytrzymałe:

fajny kolor tego lakieru! ale nie pasowałby niestety do odcienia mojej skóry bo mam oliwkowy - pewnie moje dłonie wyglądałyby jak od trupa :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli zęby mi się skrzywią jakby urosły

mi pewnie też ;/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ja czuję najpierw cos mi sie pojawilo po prawej stronie, po lewej tego nie było. A teraz niestety i po prawej. Się boje się.

Zrób sobie zdjęcie.
Jak się okaże zbędne, zawsze możesz wwalić do albumu rodzinnego :F
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ogólnie to wole bezbólowo i bezproblemowo

każdy by tak chciał :D
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No czytałam, że ciekawy kierunek wybrałaś :) Także pozostaje życzyć powodzenia i liczyć na relacje po powrocie :D

no :) tym bardziej że mnie to kręci, lubię generalnie manualne prace :)
dzisiaj niby było takie spotkanie organizacyjne, ale trwało 30min więc wiesz. Jednak sporo nas - bo aż 47, i to same baby. w sumie nie dziwota ;P
WilczeLyko
WilczeLyko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteś wstrętny Nie no, u mnie ona od dawien dawna jest na wierzchu, skoro miałam w niej plombę, nje?

Człowiek chce pomóc, pocieszyć, a tu jak zwykle wyzwiska, kalumnie, obrazy :C.
Wywalić musisz tak czy siak, bo nawet jak już wyszły, to i tak najczęściej się ich nie doszczotkowuje i potem gniją, a w skrajnych wypadkach powodują zakażenie organizmu - to tak w ramach dalszego pocieszania :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli zęby mi się skrzywią jakby urosły masakra jakaś, od razu pojde usuwać zanim to nastanie.

Nie musi tak być, ale często tak się dzieje, gdybym miał wybór to wyciąłbym je sobie już rok temu, a tak rosną - boli, przestaną - denerwuje bo przygryzam policzek :zonk:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.