malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry wieczór drogie Panie.

Dobry wieczór ;)

chociaż dla kogo dobry dla tego dobry :smutny:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hociaż dla kogo dobry dla tego dobry

A co się stało?
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hoshiko:hociaż dla kogo dobry dla tego dobry A co się stało?

właśnie?
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry wieczór drogie Panie

dobry :)
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co się stało?

wielka kłótnia z siostrą.. niestety kogoś prawda kole w oczy.. teraz już przez najbliższe 5 lat chyba nie będziemy sie ozywać w sumie to sie chyba nic nie zmieni :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wielka kłótnia z siostrą.. niestety kogoś prawda kole w oczy.. teraz już przez najbliższe 5 lat chyba nie będziemy sie ozywać w sumie to sie chyba nic nie zmieni

Może warto wyciągnąć rękę? ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: dobry :)

:)) hej hej
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wielka kłótnia z siostrą.. niestety kogoś prawda kole w oczy.. teraz już przez najbliższe 5 lat chyba nie będziemy sie ozywać w sumie to sie chyba nic nie zmieni

ech, rodzinne kłótnie nie należą do najprzyjemniejszych i łatwych, szczególnie gdy trzeba powiedzieć jakąś bolesną prawdę. Ale może nie będzie tak źle, w końcu jesteście siostrami :)
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może warto wyciągnąć rękę? ;)

wyciągałam , ale skoro jej nie stać na rak na pół roku na smsa do siostry to co ja mam poradzić ? ma swoje przylaciółki-siostryczki to nie ma po co się odzywać :and:
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rak

ojjj rok* :D
Earth
Earth
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to pojechali po bandzie.

Stąd napisałam, że lecą w czoko.

Konto usunięte
Konto usunięte: ok :) ja nie potrzebuję smartfona, wystarczy mi ze zwykłymi klawiszami. Nigdy jakoś nie patrzyłam na telefon jak na modny gadżet. Byle dzwoniło i pisało

No w sumie ja obecnie też, ale jeszcze żeby internety chodziły, na kolokwiach bardzo przydatne. :D Choć obiecałam sobie się w tym roku uczyć.. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry wieczór drogie Panie.

Dubry wjecier Anesko. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie mówisz o telefonie na karte, nie? Ja mam abonament, więc nie wiem. Mam w abonamencie ileś tam darmowych smsów zamiennych z minutami rozmów, to tez pakiet?

A widzisz, burżuj. :ninja:
Darmowy, może i można nazwać to pakietem :D
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: A widzisz, burżuj. Darmowy, może i można nazwać to pakietem :D

Czy taki burżuj, mam abonament za 30 zł i prawie nigdy go nie przekraczam :ninja: jak się znajdzie oferte pasującą do swoich wymagań to może taniej wyjść niż na kartę.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wyciągałam , ale skoro jej nie stać na rak na pół roku na smsa do siostry to co ja mam poradzić ? ma swoje przylaciółki-siostryczki to nie ma po co się odzywać

No to rzeczywiście trochę nie w porządku się zachowuje, ale może prześpi się z tym wszystkim i przemyśli, że może jednak nie do końca ma rację i zachowuje się właściwie.

Earth
Earth: Dubry wjecier Anesko. :D

No buziulki buziulki i w ogóle.
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: na kolokwiach bardzo przydatne. :D Choć obiecałam sobie się w tym roku uczyć..

ja teraz na urlopie dziekańskim jestem więc czeka mnie odpoczynek od kolosów ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: ale skoro jej nie stać na rak na pół roku na smsa do siostry to co ja mam poradzić ? ma swoje przylaciółki-siostryczki to nie ma po co się odzywać

no to jest przykre... ;/ a co Ci na to powiedziala?
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to jest przykre... ;/ a co Ci na to powiedziala?

że ja też moge się odezwać .. a później mi napisała ,że pisze jak coś chce.. ale to właśnie ona tak robi ale tego nie zauważa..

Konto usunięte
Konto usunięte: No to rzeczywiście trochę nie w porządku się zachowuje, ale może prześpi się z tym wszystkim i przemyśli, że może jednak nie do końca ma rację i zachowuje się właściwie.

właśnie zmieniło ją rozstanie z facetem wcześniej była inna teraz liczy się tylko by pójść do klubu i się upić .. stara a głupia... :and:
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie zmieniło ją rozstanie z facetem wcześniej była inna teraz liczy się tylko by pójść do klubu i się upić .. stara a głupia...

pomyśleć że rok temu też tak się zachowywałam :ninja: faceci to złooo
Earth
Earth
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy taki burżuj, mam abonament za 30 zł i prawie nigdy go nie przekraczam jak się znajdzie oferte pasującą do swoich wymagań to może taniej wyjść niż na kartę.

Hm, to płacisz tyle co i ja. :x Może i słusznie prawisz. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No buziulki buziulki i w ogóle.

:)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja teraz na urlopie dziekańskim jestem więc czeka mnie odpoczynek od kolosów ;P

To co innego. ^^ Z jakiegoś powodu ten urlop?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.