malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pomyśleć że rok temu też tak się zachowywałam faceci to złooo

ale właśnie jak była z facetem była normalna..
to Warszawa ją zmiania :woot:
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012

do tego facet miał przyjechać ,ale jak zwykle praca ponad wszystko :ninja:

madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: Z jakiego powodu ten urlop?

niestety z powodu pieniędzy. Nie stać nas na to bym mieszkała w Katowicach a dojazdy na które zdecydowałam się od marca do końca semestru mnie wykończyły. Więc teraz muszę szukać pracy, by zarobić na utrzymanie na przyszły rok. No i zaocznie zapisałam się na florystykę by ten rok nie był aż tak stratny.
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: Hm, to płacisz tyle co i ja. :x Może i słusznie prawisz. :)

Dokładnie :ziober2: Tylko oczywiście trzeba najpierw uważnie patrzeć na rachunki, mi akurat jedna pani ze 4 lata temu dobrała taki abonament i ten "pakiet", a sprawdza się do teraz.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to Warszawa ją zmiania

Też znam taki przypadek- zmiana zachowania o 180 stopni, nagle wielka Pani ze stolicy :)
Earth
Earth
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety z powodu pieniędzy. Nie stać nas na to bym mieszkała w Katowicach a dojazdy na które zdecydowałam się od marca do końca semestru mnie wykończyły. Więc teraz muszę szukać pracy, by zarobić na utrzymanie na przyszły rok. No i zaocznie zapisałam się na florystykę by ten rok nie był aż tak stratny.

Kurczę, a stypendium jakieś?
Fajnie, że pomyślałaś z tymi zaocznymi, zawsze to coś :)
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też znam taki przypadek- zmiana zachowania o 180 stopni, nagle wielka Pani ze stolicy :)

taka pseudo Warszawianka się z niej zrobiła ,że rodzina już w czterech literach .. więc prawda w oczy kole :tak:
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale właśnie jak była z facetem była normalna.. to Warszawa ją zmiania

w sumie mogła zakosztować innego życia, przebywa z innym towarzystwem a jest takie powiedzenie 'z kim przystajesz takim się stajesz'
Konto usunięte
Konto usunięte: do tego facet miał przyjechać ,ale jak zwykle praca ponad wszystko

lody na pocieszenie? :) polecam te (szczególnie środkowe - duuuuużo sosu karmelowego, karmelek w oblanych czekoladą i miodowych kuleczek) :
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taka pseudo Warszawianka się z niej zrobiła ,że rodzina już w czterech literach .. więc prawda w oczy kole

Jeszcze zrozumie, zobaczysz :)
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: Kurczę, a stypendium jakieś?

w dochodach przekroczyliśmy o 10zł i już nam nie przyznali :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Hoshiko:taka pseudo Warszawianka się z niej zrobiła ,że rodzina już w czterech literach .. więc prawda w oczy kole Jeszcze zrozumie, zobaczysz :)

też jestem takiego zdania ;)
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie mogła zakosztować innego życia, przebywa z innym towarzystwem a jest takie powiedzenie 'z kim przystajesz takim się stajesz'

hmm no tak.. mieszka tam już z 3 lata po około 3 letnim związku teraz zeswirowała i liczą sie tylko imprezy i znajomi ,ale ona się kiedyś obudzi i przypomni jej się że ma rodzine..

Konto usunięte
Konto usunięte: lody na pocieszenie? :

na dziś wybrałam :D :
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też jestem takiego zdania ;)

No i o :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012

A ja byłam wczoraj u dentysty, bo wypadła mi plomba z ósemki i babka powiedziała, że w ogóle ósemek się nie plombuje tylko wyrywa i chce to mi uczynić :and:

madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na dziś wybrałam :D

też fajna opcja :D

Konto usunięte
Konto usunięte: hmm no tak.. mieszka tam już z 3 lata po około 3 letnim związku teraz zeswirowała i liczą sie tylko imprezy i znajomi ,ale ona się kiedyś obudzi i przypomni jej się że ma rodzine..

w święta chociażby :mrgreen:
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja byłam wczoraj u dentysty, bo wypadła mi plomba z ósemki i babka powiedziała, że w ogóle ósemek się nie plombuje tylko wyrywa i chce to mi uczynić

Przeszły mnie dreszcze na samą myśl :and: masakra, ja nie chce żeby mi ósemki urosły.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.