Konto usunięte: jak zobaczyłam telefony jakie mi proponują to parsknęłam śmiechem,
Dokładnie. Mnie jeszcze smsami obsypują z jakimiś złomami. :x Rozumiem, że mi nie dadzą ajfona za złotówkę, ale przykładowo SE Xperia S jeszcze niedawno u nich widniała za 1400 zł w najwyższym doładowaniu, ryknęłam zdrowo śmiechem, bo na allegro nowy idzie po ok 800 zł, bez żadnych umów itp. To oczywiście w kwestii mixa, bo abonament to ja niet, bo ja studentka. :D
Xperie mini ma moja matka, dawno nie smyrałam tak irytującego telefonu, borze. Mój się zepsuł, to wolałam dać kartę do starego k750 niż się męczyć z tym. Nie polecam, albo to ja już zacofana i nie umiem się obsługiwać.
Daj znać co wzięłaś, bo ja gdzieś za miesiąc pójdę. :)
Konto usunięte: Era miała fajną ofertę dla stałych klientów :D niedługo muszę przedłużyć umowę z t-mobile i ciekawe co zaoferują. Zanim nastąpiła zmiana firmy to mojej mamie za darmo dali samsunga galaxy + przez rok opłacany abonament bo od kilkunastu lat z nimi jest.
Wow, to faktycznie, ładny gest. Ale za to nie kojarzę żadnych sensownych promocji przy użytkownaiu, jakieś pakiety.. Są jakieś w ogóle?