malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czym to się wgl różni od jegginsów? Wiesz?

tregginsy są wizualnie jak spodnie ale jednak są elastyczne jak legginsy :)
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: Nie lubiłam ery, ale może tmobile jest ok, nie wiem nawet. :)

Era miała fajną ofertę dla stałych klientów :D niedługo muszę przedłużyć umowę z t-mobile i ciekawe co zaoferują. Zanim nastąpiła zmiana firmy to mojej mamie za darmo dali samsunga galaxy + przez rok opłacany abonament bo od kilkunastu lat z nimi jest.
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: staram się ale łatwo to to nie jest.
Wiadomo, ale powodzenia życzę :D poza tym chude nogi nie oznaczają zawsze niezgrabnych, więc kupuj jegginsy i będziesz miała super outfit.

Konto usunięte
Konto usunięte: tregginsy są wizualnie jak spodnie ale jednak są elastyczne jak legginsy :)

Czyli jegginsy to to samo? :rotfl: pogubiłam się
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli jegginsy to to samo? pogubiłam się

nie :P tregginsy mają wyglądać jak normalne spodnie :P
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tregginsy to pośrednia forma między legginsami i spodniami. Są tak samo obcisłe i dopasowane do figury, jak tradycyjne legginsy, ale są wykonane z grubszego materiału, co przybliża je do jeansów.

znaki :ninja:
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie :P tregginsy mają wyglądać jak normalne spodnie :P

Aha :rotfl: kompletnie nie ogarniam tych tematów.
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli jegginsy to to samo? pogubiłam się

ja też :ninja: chyba nie kumam :woot:
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Treeginsy i jegginsy, w odróżnieniu od legginsów, można też nosić jak tradycyjne spodnie. Nie musimy dobierać do nich długich swetrów czy tunik.

to może inaczej :P tregginsy możemy nosić same bez sukienek,tunik etc a legginsy żeby nie świecić tyłkiem ubieramy coś dłuższego ( nie potrafie wytłumaczyć różnicy :P ) d83dde1c
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też chyba nie kumam

Konto usunięte
Konto usunięte: Treeginsy i jegginsy, w odróżnieniu od legginsów, można też nosić jak tradycyjne spodnie. Nie musimy dobierać do nich długich swetrów czy tunik.

Chyba to samo :rotfl:
Earth
Earth
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zobaczyłam telefony jakie mi proponują to parsknęłam śmiechem,

Dokładnie. Mnie jeszcze smsami obsypują z jakimiś złomami. :x Rozumiem, że mi nie dadzą ajfona za złotówkę, ale przykładowo SE Xperia S jeszcze niedawno u nich widniała za 1400 zł w najwyższym doładowaniu, ryknęłam zdrowo śmiechem, bo na allegro nowy idzie po ok 800 zł, bez żadnych umów itp. To oczywiście w kwestii mixa, bo abonament to ja niet, bo ja studentka. :D
Xperie mini ma moja matka, dawno nie smyrałam tak irytującego telefonu, borze. Mój się zepsuł, to wolałam dać kartę do starego k750 niż się męczyć z tym. Nie polecam, albo to ja już zacofana i nie umiem się obsługiwać.
Daj znać co wzięłaś, bo ja gdzieś za miesiąc pójdę. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Era miała fajną ofertę dla stałych klientów :D niedługo muszę przedłużyć umowę z t-mobile i ciekawe co zaoferują. Zanim nastąpiła zmiana firmy to mojej mamie za darmo dali samsunga galaxy + przez rok opłacany abonament bo od kilkunastu lat z nimi jest.

Wow, to faktycznie, ładny gest. Ale za to nie kojarzę żadnych sensownych promocji przy użytkownaiu, jakieś pakiety.. Są jakieś w ogóle?:ninja:
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to może inaczej :P tregginsy możemy nosić same bez sukienek,tunik etc a legginsy żeby nie świecić tyłkiem ubieramy coś dłuższego ( nie potrafie wytłumaczyć różnicy :P )

ale tutaj jeszcze padło sformułowanie 'jegginsy' no i zastanawiamy się czym różni to się od treginnsów :mrgreen:
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
http://www.moda.net.pl/nowe-trendy/hit-sezonu-tregginsy-i-jegginsy
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak już wspominaliśmy, jegginsy to gładsza wersja tregginsów. Z czym je nosić? Jegginsy noś podobnie jak klasyczne legginsy, do dłuższych bluzeczek i tunik. Ze względu na to, ze przypominają dżinsy, szczególnie fajnie wyglądają w połączeniu z białą, długą koszulą z paskiem. W zależności od stylizacji, jaką wybierzesz, na stopy załóż sportowe trampki lub stylowe botki na obcasie (dodatkowo wysmuklą łydki).

juz sie sama pogubiłam :DDD
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: ale przykładowo SE Xperia S jeszcze niedawno u nich widniała za 1400 zł w najwyższym doładowaniu, ryknęłam zdrowo śmiechem, bo na allegro nowy idzie po ok 800 zł

no to pojechali po bandzie.

Earth
Earth: Daj znać co wzięłaś, bo ja gdzieś za miesiąc pójdę. :)

ok :) ja nie potrzebuję smartfona, wystarczy mi ze zwykłymi klawiszami. Nigdy jakoś nie patrzyłam na telefon jak na modny gadżet. Byle dzwoniło i pisało :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012

Dobry wieczór drogie Panie.

asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: Wow, to faktycznie, ładny gest. Ale za to nie kojarzę żadnych sensownych promocji przy użytkownaiu, jakieś pakiety.. Są jakieś w ogóle?

Pewnie mówisz o telefonie na karte, nie? :ninja: Ja mam abonament, więc nie wiem. Mam w abonamencie ileś tam darmowych smsów zamiennych z minutami rozmów, to tez pakiet?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.