malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podmarzała

podważała * lol :D
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety bo zaraz po świętach musi byc w pracy -.- zobaczymy jak będzie w tym roku

a to co innego jeśli ma zobowiązania.

Konto usunięte
Konto usunięte: W Szwecji w ramach ubezpieczenia usuwają każdemu operacyjnie zanim jeszcze wyjdą ja tak chcę.

pewnie w każdym innym kraju też tak jest tylko nie w Polsce oczywiście ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Też się cholernie boję. Normalnej wizyty, a co dopiero mówić, kiedy mam wiedzę, że chcą coś rwać Nigdy nie miałam nic wyrywanego, że tak powiem i nawet nie mam odniesienia co do bólu, czegokolwiek. Najwyżej zemrę tam. Co mi tam

ja generalnie mam zdrowe zęby, nawet nie wiem jak to jest gdy ząb boli :ninja: ale pewnie znając życie takim gadaniem wywołam wilka z lasu :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak usłyszałam ze bedzie mi wyrywać zęba to chciałam uciec ;P ale nic nie czułam tylko takie zgrzyty gdy podmarzała i wyrywała.. gorzej jest po .. krew .. później ciężko jeść bo po wyrwaniu dopiero zaczyna się ból :(

A prochy przeciwbólowe coś pomagają, okłady? :woot:
Czyli po znieczuleniach samo wyrywanie nie boli, dopiero później jest marnie?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja generalnie mam zdrowe zęby, nawet nie wiem jak to jest gdy ząb boli ale pewnie znając życie takim gadaniem wywołam wilka z lasu

No ja z tą pieprzoną ósemką mam problem póki co :and:
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też się cholernie boję. Normalnej wizyty, a co dopiero mówić, kiedy mam wiedzę, że chcą coś rwać Nigdy nie miałam nic wyrywanego, że tak powiem i nawet nie mam odniesienia co do bólu, czegokolwiek. Najwyżej zemrę tam. Co mi tam

Daj spokój :and: współczuję.

Konto usunięte
Konto usunięte: Są tacy szczęściarze, którym nie rosną

Mam nadzieję, że ja będę w tym gronie. Niestety już u góry w policzku coś mi się pojawiło, mam nadzieję, że nigdy nie wyjdzie.
W ogóle jakby mi sie nie zmieścił w szczece to skrzywią mi się zęby?
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A prochy przeciwbólowe coś pomagają, okłady? Czyli po znieczuleniach samo wyrywanie nie boli, dopiero później jest marnie?

brałam ,ale średnio pomagało bo to musi się tam zagoić ..
tak po znieczuleniu nie boli tylko czujesz właśnie takie zgrzyty ;)
ale ja w nocy myślałam że zdechnę ból był straszny :(
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że ja będę w tym gronie.

ja teżżżż
Konto usunięte
Konto usunięte: Akurat z tym (odpukać) nie mam problemu, ale współczuje

a już powoli czuję że zaczyna mi się z nimi coś dziać :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Takie mam

śliczne! musiałaś się natrudzić, ile Ci tak wytrzymają? mi by pewnie po paru h odpryski się zrobiły :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pewnie zaraz pójdę na mam talent :)

ja chyba zaraz się wykąpie zrobię sobie czarna herbatę aromatyzowaną pomarańczą Twinings z dodatkiem cytryny i będę się grzać w łóżku :)
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie w każdym innym kraju też tak jest tylko nie w Polsce oczywiście ;P

Dlatego w przyszłości planuje sypnąć troche kase i pojechac wykonac cos takiego wlasnie :lol:
W ogole mojej mamie wyrywali, jak uslyszalam ze ona prawie zemdlała to już po mnie. Podobno bez skrupułów wyrwali jej obcęgami..
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to co innego jeśli ma zobowiązania.

ale jednak święta kojarzyły mi się z czasem z nią z wygłupami itp ale teraz nie wiem jak bedzie :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że ja będę w tym gronie. Niestety już u góry w policzku coś mi się pojawiło, mam nadzieję, że nigdy nie wyjdzie. W ogóle jakby mi sie nie zmieścił w szczece to skrzywią mi się zęby?

Nie wiem, nie znam się na tym, ale chyba możliwe - mogą porządnie skomplikować niektóre sprawy.
WilczeLyko
WilczeLyko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja z tą pieprzoną ósemką mam problem póki co

Nie żebym straszył, ale sprawa ósemek często opiera się o chirurga - mnie to właśnie czeka - bo nie zawsze da się to normalnie wyrwać bez uszkadzania innych zębów. Jak coś rośnie krzywo, lub jest jeszcze pod dziąsłem to się to dłutuje czy jak to się nazywa, ale oczywiście nie straszę :ninja:.
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012

po co komu te ósemki :zonk:

asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, nie znam się na tym, ale chyba możliwe - mogą porządnie skomplikować niektóre sprawy.

Załamałabym się jakby z zębów mi sie zrobił wachlarz :and: masakra.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie żebym straszył, ale sprawa ósemek często opiera się o chirurga - mnie to właśnie czeka - bo nie zawsze da się to normalnie wyrwać bez uszkadzania innych zębów. Jak coś rośnie krzywo, lub jest jeszcze pod dziąsłem to się to dłutuje czy jak to się nazywa, ale oczywiście nie straszę .

Dlatego nie rozumiem po co takie gówno jeszcze rośnie.
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego w przyszłości planuje sypnąć troche kase i pojechac wykonac cos takiego wlasnie

może lepiej wyjechać od razu :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jednak święta kojarzyły mi się z czasem z nią z wygłupami itp ale teraz nie wiem jak bedzie

ciężko mi się wypowiedzieć bo jak już na Kulinarii się wypowiedziałam - nie przepadam za świętami.
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale oczywiście nie straszę .

nie no wcale :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.