malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam takich ultra dopasowanych spodni i nie posiadam leginsów gdyż mi się nie podobają. Kicha trochę ;/ nie wiem czemu te buty kupiłam, teraz mi się nie podobają a zwrócić ich nie mogę bo były na promocji i kombinuję jak by skomponować cały strój by to jakoś wyglądało ...

możę tregginsy ?
np

asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: możę tregginsy ?

Czym to się wgl różni od jegginsów? Wiesz? :woot:
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a te drugie są chyba grubsze, więc może byś lepiej się czuła.

właśnie szukałam zwykłych czarnych i nie umiem u siebie znaleźć. Zawsze mają jakieś durne napisy na pośladkach typu "zara" albo znaczki chanel :and:
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012

jestem w orange już 8 lat i oferta jaką mi proponują na przedłużenie umowy jest powalająca...

asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie szukałam zwykłych czarnych i nie umiem u siebie znaleźć. Zawsze mają jakieś durne napisy na pośladkach typu "zara" albo znaczki chanel

Ewentualnie D&G :rotfl: wiem o co chodzi. Ale na na allegro troche jest http://allegro.pl/listing.php/search?category=76033&sg=0&string=czarne+jegginsy
Earth
Earth
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem w orange już 8 lat i oferta jaką mi proponują na przedłużenie umowy jest powalająca...

Plus też sobie leci w czoko. :D Myślę iść do nich i im powiedzieć co mają mi do zaproponowania na poważnie, w innym wypadku play daje mi dużo ciekawszą ofertę za przejście do nich.
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale na na allegro troche jest

muszę poczekać aż przytyję bo tak sobie myślę że mam za chude nogi. Swoją drogą nie sądziłam że przytycie na siłę może być aż tak trudne ;o

Earth
Earth: play daje mi dużo ciekawszą ofertę za przejście do nich.

też się zastanawiałam... ale dużo moich znajomych ma orange. co z tego że ja będę miała taniej albo za darmo do innych jak nikt nie będzie chciał do mnie dzwonić/pisać bo do playa jest drożej ;/ [chyba]
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Earth
Earth: madzia2143:jestem w orange już 8 lat i oferta jaką mi proponują na przedłużenie umowy jest powalająca... Plus też sobie leci w czoko. :D Myślę iść do nich i im powiedzieć co mają mi do zaproponowania na poważnie, w innym wypadku play daje mi dużo ciekawszą ofertę za przejście do nich.

Plus w ogóle oszukuje :rotfl: znam tylu ludzi zrobionych w tzw bambuko.
Ja od wielu lat w Erze byłam, teraz T-mobile i mam super umowę.
asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: muszę poczekać aż przytyję bo tak sobie myślę że mam za chude nogi. Swoją drogą nie sądziłam że przytycie na siłę może być aż tak trudne ;o

Hahaha :lol: ja z tym nie mam najmniejszego problemu, nogi mogłabym mieć szczuplejsze, ale nydyrydy,
Jedna moja koleżanka ma ostrą niedowagę i też przytyć nie może, a je ze 2x więcej niż normalny człowiek.
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Plus w ogóle oszukuje

plus ma fajne reklamy :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jedna moja koleżanka ma ostrą niedowagę i też przytyć nie może, a je ze 2x więcej niż normalny człowiek.

ja tez mam bardzo wielką. I problem w tym że nie umiem dużo jeść, zapycham się paroma gryzami ;/ dlatego jest to takie ciężkie. Np godzinę temu zjadłam plasterek oscypka i do tej pory czuję się pełna,to jest jakaś masakra :ninja:
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012

W ogóle zapisałam się zaocznie na florystykę haha :mrgreen:

asexualna
asexualna
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: plus ma fajne reklamy

Reklama dźwignią handlu :zabawa: ale żeby ludzi oszukiwać...

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez mam bardzo wielką. I problem w tym że nie umiem dużo jeść, zapycham się paroma gryzami ;/ dlatego jest to takie ciężkie. Np godzinę temu zjadłam plasterek oscypka i do tej pory czuję się pełna,to jest jakaś masakra

:ninja: No co Ty, aż ciężko uwierzyć. Musisz sobie żołądek rozciągnąć!
Earth
Earth
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też się zastanawiałam... ale dużo moich znajomych ma orange. co z tego że ja będę miała taniej albo za darmo do innych jak nikt nie będzie chciał do mnie dzwonić/pisać bo do playa jest drożej ;/ [chyba]

No fakt, chociaż ja sie w zasadzie nie zamierzam na serio nigdzie przenosić, zwyczajnie nie przedłużę umowy na razie. To i tak na matkę jest, powinna mieć już serio spore zniżki a ci jej wsadzili jakiś oswajacz internetowy, co jej zabiera dychę co miesiac na pakiet, którego nie wykorzystuje i nie da sie tego wyłączyć bo tak ma być. :rotfl: Z instalacją opery mini też były jaja i groźby o utratę gwarancji, ale nvm. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Plus w ogóle oszukuje znam tylu ludzi zrobionych w tzw bambuko. Ja od wielu lat w Erze byłam, teraz T-mobile i mam super umowę.

Nie lubiłam ery, ale może tmobile jest ok, nie wiem nawet. :)
madzia2143
madzia2143
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No co Ty, aż ciężko uwierzyć. Musisz sobie żołądek rozciągnąć!

staram się ale łatwo to to nie jest.

Earth
Earth: chociaż ja sie w zasadzie nie zamierzam na serio nigdzie przenosić, zwyczajnie nie przedłużę umowy na razie.

ja przedłużam, idę do salonu w poniedziałek. W internecie jak zobaczyłam telefony jakie mi proponują to parsknęłam śmiechem, może w salonie będzie jakaś lepsza opcja :ninja: bo ja to tam się nie znam, nic przez internet wolę nie załatwiać..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.