malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: ale nie moge dojsc do porozumienia z moim facetem, ktore auto dla mnie

my doszliśmy bo mój mąż dostał auto w ramach prezentu ślubnego, a ja sprzedałam swoje i brata który już definitywnie oświadczył, że nie wraca i szukam dla siebie pięknego autka bo smart jest fajny, ale nie wszędzie i nie do końca na zimę.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i szukam dla siebie pięknego autka

pytanie jakie to piekne autko, bo kazdy lubi co innego :D
my mamy jeden samochod, ktorego nie mam prawa prowadzic, wiec u mnie jest brana pod uwage po prostu kwestia tego, czy swoje auto rozwale czy nie :Rotfl:
I poki co pada na tym, ze to auto, ktore chce dostane za rok w nagrode za to, ze w ciagu tego roku sie nie rozbije :D My mamy tak dziwnie wiesz, mamy rozdzielnosc majatkowa, ale z wiekszymi wydatkami sie konsultujemy i nie podejmujemy decyzji kazdy sam sobie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: My mamy tak dziwnie wiesz, mamy rozdzielnosc majatkowa, ale z wiekszymi wydatkami sie konsultujemy i nie podejmujemy decyzji kazdy sam sobie

u mnie się też najlepiej sprawdza taka forma. mamy budżet wspólny i każdy ma swój prywatny na widzimisię, hobby i co tam sobie kto życzy zrobić ze swoimi pieniędzmi.
chciałabym hondę cr-z, ale to już duży wydatek i raczej na razie tylko bym ją chciała, a skończy się na czymś innym
massacre
massacre
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałabym hondę cr-z, ale to już duży wydatek

hybryd idealny na miasto, dobrze ze nie Prius bo juz nim rzygam, wszedzie tego pelno
no i duzy wydatek jak to na hybryda przystalo - byc moze to sie zmieni, przynajmniej powinno, jesli chca promowac ekologie :)
ja z kolei chce XF uzywanego, 3-4 letniego

ale moj facet mowi, zebym z moim doswiadczeniem kierowcy na razie zeszla na ziemie :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie się też najlepiej sprawdza taka forma. mamy budżet wspólny i każdy ma swój prywatny na widzimisię, hobby i co tam sobie kto życzy zrobić ze swoimi pieniędzmi.

wydaje mi sie, ze ta metoda jest najlepsza - kazdy jest niezalezny, ale przy tym liczy sie ze zdaniem partnera a do tego nie ma zadnych klotni o pieniadze, a czesto o takich slysze od znajomych.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  28 Septembrie 2012
kedi
kedi: Dzięki , dzięki ;) "przepis" prosty jak budowa cepa ;) a fetę uwielbiam, czasem wsuwam bez niczego.

Haha, dokładnie. :D Nie ma za co, życzę smacznego. ;)
mmaryja
mmaryja
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: ja z kolei chce XF uzywanego, 3-4 letniego

ja kupuję nowy, więc też muszę zejść na ziemię;)
massacre
massacre: wydaje mi sie, ze ta metoda jest najlepsza - kazdy jest niezalezny, ale przy tym liczy sie ze zdaniem partnera a do tego nie ma zadnych klotni o pieniadze, a czesto o takich slysze od znajomych.

wśród moich też są dziwne akcje, ale najczęściej pojawiają się kłótnie o pieniądze kiedy któreś w dwojga ma jakieś hobby i wydaje na nie pieniądze. a że my oboje mamy różne dzikie zajęcia to musieliśmy dojść do kompromisu
massacre
massacre
  28 Septembrie 2012

Mój chyba ma tylko jedno hobby totalnie sprzeczne z moimi zainteresowaniami - morskie wędkarstwo.
Generalnie nie do końca rozumiem spin o odmienne hobby i wydawanie na to kasy - przeciez to powinno zbliżać, każdy potrzebuje troche pdzestrzeni, odetchnąć od siebie, potesknic a potem powymieniać sie wrażeniami. Ja przynajmniej tak mam, że mimo iż w związku, to cenie sobie chwile osobno :)

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  28 Septembrie 2012

Czy jeżeli w moim nowym loginie będzie słowo FUCK grozi mi jakaś blokada konta etc?Czy jeżeli w moim nowym loginie będzie słowo FUCK grozi mi jakaś blokada konta etc?

TheyWantMyTreasure
TheyWantMyTreasure
  28 Septembrie 2012

dobra, już dałam inny, bardziej życiowy hahaha

Earth
Earth
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jeżeli w moim nowym loginie będzie słowo FUCK grozi mi jakaś blokada konta etc?

Na przyszłość - tak. :)
TheyWantMyTreasure
TheyWantMyTreasure
  28 Septembrie 2012
Earth
Earth: Na przyszłość - tak. :)

no tak właśnie myślalam, dzięki :D bez fotki jestem nikim :( :D:D:D
styka51
styka51
  28 Septembrie 2012

Dziewczyny czy takie buty ( w sensie z paskiem przy kostce)

wyglądają bardzo "ciężko" i masywnie w porównaniu do zwykłych czółenek bez paska?

Bo bez paska są wszystkie na mnie za szerokie, a z paskiem boję się, że wyglądam byle jak...;C

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  28 Septembrie 2012
styka51
styka51: wyglądają bardzo "ciężko" i masywnie w porównaniu do zwykłych czółenek bez paska?

Jak dla mnie są ok. ;) Sama mam proste, klasyczne, czarne szpilki bez paska, rozlazły mi się i czasami zsuwają się ze stopy. :zonk: Doszyć paska nie doszyję, a drugich takich samych z paskiem nie kupię. :D Chociaż może... :rotfl:
kedi
kedi
  28 Septembrie 2012
styka51
styka51: wyglądają bardzo "ciężko" i masywnie w porównaniu do zwykłych czółenek bez paska?

nie no coś Ty, wyglądają dobrze moim zdaniem i wcale nie "masywnie".
sama muszę sobie sprawić takie
kedi
kedi
  28 Septembrie 2012

omg, przez przypadek wylicytowałam kiecę na allegro za uwaga- 20zł XD ale nie jest zła, może nawet ją założę gdzieś ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.