Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1493 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
my doszliśmy bo mój mąż dostał auto w ramach prezentu ślubnego, a ja sprzedałam swoje i brata który już definitywnie oświadczył, że nie wraca i szukam dla siebie pięknego autka bo smart jest fajny, ale nie wszędzie i nie do końca na zimę.
pytanie jakie to piekne autko, bo kazdy lubi co innego :D
my mamy jeden samochod, ktorego nie mam prawa prowadzic, wiec u mnie jest brana pod uwage po prostu kwestia tego, czy swoje auto rozwale czy nie

I poki co pada na tym, ze to auto, ktore chce dostane za rok w nagrode za to, ze w ciagu tego roku sie nie rozbije :D My mamy tak dziwnie wiesz, mamy rozdzielnosc majatkowa, ale z wiekszymi wydatkami sie konsultujemy i nie podejmujemy decyzji kazdy sam sobie :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
u mnie się też najlepiej sprawdza taka forma. mamy budżet wspólny i każdy ma swój prywatny na widzimisię, hobby i co tam sobie kto życzy zrobić ze swoimi pieniędzmi.
chciałabym hondę cr-z, ale to już duży wydatek i raczej na razie tylko bym ją chciała, a skończy się na czymś innym
hybryd idealny na miasto, dobrze ze nie Prius bo juz nim rzygam, wszedzie tego pelno
no i duzy wydatek jak to na hybryda przystalo - byc moze to sie zmieni, przynajmniej powinno, jesli chca promowac ekologie :)
ja z kolei chce XF uzywanego, 3-4 letniego

ale moj facet mowi, zebym z moim doswiadczeniem kierowcy na razie zeszla na ziemie

wydaje mi sie, ze ta metoda jest najlepsza - kazdy jest niezalezny, ale przy tym liczy sie ze zdaniem partnera a do tego nie ma zadnych klotni o pieniadze, a czesto o takich slysze od znajomych.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja kupuję nowy, więc też muszę zejść na ziemię;)
wśród moich też są dziwne akcje, ale najczęściej pojawiają się kłótnie o pieniądze kiedy któreś w dwojga ma jakieś hobby i wydaje na nie pieniądze. a że my oboje mamy różne dzikie zajęcia to musieliśmy dojść do kompromisu
Mój chyba ma tylko jedno hobby totalnie sprzeczne z moimi zainteresowaniami - morskie wędkarstwo.
Generalnie nie do końca rozumiem spin o odmienne hobby i wydawanie na to kasy - przeciez to powinno zbliżać, każdy potrzebuje troche pdzestrzeni, odetchnąć od siebie, potesknic a potem powymieniać sie wrażeniami. Ja przynajmniej tak mam, że mimo iż w związku, to cenie sobie chwile osobno :)
Czy jeżeli w moim nowym loginie będzie słowo FUCK grozi mi jakaś blokada konta etc?Czy jeżeli w moim nowym loginie będzie słowo FUCK grozi mi jakaś blokada konta etc?
Dziewczyny czy takie buty ( w sensie z paskiem przy kostce)
wyglądają bardzo "ciężko" i masywnie w porównaniu do zwykłych czółenek bez paska?
Bo bez paska są wszystkie na mnie za szerokie, a z paskiem boję się, że wyglądam byle jak...;C
Jak dla mnie są ok. ;) Sama mam proste, klasyczne, czarne szpilki bez paska, rozlazły mi się i czasami zsuwają się ze stopy.