malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  27 Septembrie 2012
styka51
styka51: Pierwsze w tym sezonie:

Zbierasz grzyby? :ziober2:
Szkoda, że taki nieurodzaj w tym roku.

Też się pochwalę:

styka51
styka51
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zbierasz grzyby? Szkoda, że taki nieurodzaj w tym roku. Też się pochwalę:

Te akurat to u mnie na działce znalazłam, przypadkiem jak po jabłka szłam;p
A wczoraj byłam z babcią na łące i pieczarki zbierałam :lol:

Kurde duże, co to?

massacre
massacre: Rany, zamień się ze mną na życia tak na dwa tygodnie Boyfriend moze byc included ;D

Hahhaahah:D
Spoko, niech bedzie;p
asexualna
asexualna
  27 Septembrie 2012
styka51
styka51: Te akurat to u mnie na działce znalazłam, przypadkiem jak po jabłka szłam;p A wczoraj byłam z babcią na łące i pieczarki zbierałam Kurde duże, co to?

Pieczarek bałabym się zbierać :ninja: nigdy nie widziałam dziko rosnących.
Borowiki, z czarnogórskich gór oczywko. Tam to jest, położyło się na słońce na dobe i już suche.
styka51
styka51
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pieczarek bałabym się zbierać nigdy nie widziałam dziko rosnących.

Wyglądają jak normalne pieczarki :D Od lat akurat na tej łące rosną, soł luzik :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Borowiki, z czarnogórskich gór oczywko. Tam to jest, położyło się na słońce na dobe i już suche.

Łe...ja to mam w dumie daleko do takich konkretnych lasów....No ale grzybów pozazdrościć ;)
styka51
styka51
  27 Septembrie 2012
styka51
styka51: dumie

w SUMIE

:ninja:
asexualna
asexualna
  27 Septembrie 2012
styka51
styka51: Wyglądają jak normalne pieczarki :D Od lat akurat na tej łące rosną, soł luzik :D

U mnie chyba nie rosną :ninja:

styka51
styka51: Łe...ja to mam w dumie daleko do takich konkretnych lasów....No ale grzybów pozazdrościć ;)

U mnie akurat lasów nie brakuje, ale przy okazji najwięcej kleszczy w Polsce. Trzeba umieć ich unikać :ninja:
Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2012

No i dupa, Maleńki jest w szpitalu pod kroplowa i lampamí, ma zajebiscie wysoka bilirubine :’( ile już biedaka pokluli:-C

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Septembrie 2012

Z 3 tygodnie temu byłam na szczepieniu z siostrzeńcem ...
Wchodzi jeden mały cwaniaczek do szczepienia.. i zaraz krzyki 'PÓJŚCIE MNIE, JA NIE CHCE ... TO BOLI ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAA'
Wychodzi z gabinetu i krzyczy do mamy : " NIGDY WIECEJ MNIE TUTAJ NIE PRZYPROWADZAJ "
:crylol:
Zastanawiałam się czy zaraz ten mój tam nie padnie .. ale mocny był ani nie drgnął.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: No i dupa, Maleńki jest w szpitalu pod kroplowa i lampamí, ma zajebiscie wysoka bilirubine :’( ile już biedaka pokluli:-C

A wiadomo dlaczego tak ma? Czy to się tak po prostu bez powodu pojawiło?
Jesteśmy z Tobą :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  27 Septembrie 2012

Ja to się dziwię troszkę ze dzieciątko z żółtaczką wypuścili najpierw do domu, mam Babsy na myśli oczywiście.

styka51
styka51
  27 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: Ja to się dziwię troszkę ze dzieciątko z żółtaczką wypuścili najpierw do domu, mam Babsy na myśli oczywiście.

Mnie 21 lat temu też wypuścili do domu, podobnie było 16 lat temu z moją siostrą.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  27 Septembrie 2012
styka51
styka51: Mnie 21 lat temu też wypuścili do domu, podobnie było 16 lat temu z moją siostrą.

Ja rodziłam 12 lat temu w dupnym szpitalu i pamiętam ze bardzo to sprawdzali, czy dziecko nadaje się do wyjscia czy jednak poziom jest za duży i musi zostać dłuzej w szpitalu, każda matka tylko się modliłą aby dziecko wypuścili wcześniej zeby spiedzielać stamtad jak najszybciej do domu :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Septembrie 2012
styka51
styka51: Mnie 21 lat temu też wypuścili do domu, podobnie było 16 lat temu z moją siostrą.

Jak my się rodziłyśmy .. to matka sama wykąpała dziecko i nadawała się do wypisania XD
massacre
massacre
  27 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: Ja to się dziwię troszkę ze dzieciątko z żółtaczką wypuścili najpierw do domu, mam Babsy na myśli oczywiście.

Mojego tez wypuscili, ale co kraj to obyczaj :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: styka51:Mnie 21 lat temu też wypuścili do domu, podobnie było 16 lat temu z moją siostrą. Jak my się rodziłyśmy .. to matka sama wykąpała dziecko i nadawała się do wypisania XD

W Anglii tak samo jest, jeśli nie ma żadnych komplikacji, matka robi siusiu, kupke, żeby wiedzieć ze wszystko gra i do widzenia na następny dzień :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.