Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1490 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Te akurat to u mnie na działce znalazłam, przypadkiem jak po jabłka szłam;p
A wczoraj byłam z babcią na łące i pieczarki zbierałam

Kurde duże, co to?
Hahhaahah:D
Spoko, niech bedzie;p
Pieczarek bałabym się zbierać

Borowiki, z czarnogórskich gór oczywko. Tam to jest, położyło się na słońce na dobe i już suche.
Wyglądają jak normalne pieczarki :D Od lat akurat na tej łące rosną, soł luzik :D
Łe...ja to mam w dumie daleko do takich konkretnych lasów....No ale grzybów pozazdrościć ;)
U mnie chyba nie rosną

U mnie akurat lasów nie brakuje, ale przy okazji najwięcej kleszczy w Polsce. Trzeba umieć ich unikać

No i dupa, Maleńki jest w szpitalu pod kroplowa i lampamí, ma zajebiscie wysoka bilirubine :’( ile już biedaka pokluli:-C
Z 3 tygodnie temu byłam na szczepieniu z siostrzeńcem ...
Wchodzi jeden mały cwaniaczek do szczepienia.. i zaraz krzyki 'PÓJŚCIE MNIE, JA NIE CHCE ... TO BOLI ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAA'
Wychodzi z gabinetu i krzyczy do mamy : " NIGDY WIECEJ MNIE TUTAJ NIE PRZYPROWADZAJ "
Zastanawiałam się czy zaraz ten mój tam nie padnie .. ale mocny był ani nie drgnął.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja to się dziwię troszkę ze dzieciątko z żółtaczką wypuścili najpierw do domu, mam Babsy na myśli oczywiście.
Ja rodziłam 12 lat temu w dupnym szpitalu i pamiętam ze bardzo to sprawdzali, czy dziecko nadaje się do wyjscia czy jednak poziom jest za duży i musi zostać dłuzej w szpitalu, każda matka tylko się modliłą aby dziecko wypuścili wcześniej zeby spiedzielać stamtad jak najszybciej do domu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W Anglii tak samo jest, jeśli nie ma żadnych komplikacji, matka robi siusiu, kupke, żeby wiedzieć ze wszystko gra i do widzenia na następny dzień :D