Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1489 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@ Kiniowska
Ja kupuje wanilie w proszku już, jak trzesz to tak by było jej tyle ile sie zmieści na lyżeczce
Sos czosnkowy
Kwaśna śmietana - kubek
Łyżka majonezu
Z 2-3 ząbki czosnku wyciśnięte
Szczypta soli i pieprzu
Koperek (najlepszy świeży, ale może być i suszony)
Wszystko mieszasz
Idealny do pizzy, do tych paluszków chlebowych, pałeczek z mozzarelli, papryczek jalapeño w białym serze i do każdej innej przekąski.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Młody mi nie przestaje żółknąć :-\ jutro jedziemy na badanko bilirubiny, trzymajcie kciuki żeby jednak poziom był w normie i nie musieli go zatrzymywać w szpitalu:-\
Ok, dzięki. Rozejrzę się za taką i taką - jeżeli padnie na zupkę a nie coś innego. :D
Bardzo podobny zrobiłam, tylko że miałam jogurt naturalny zamiast śmietany i zioła prowansalskie zamiast koperku. Wyszedł pysznyyy, nawet nie czekałam aż się "przegryzie". ;)
Zgłodniałam...
Ja trzymam! :)

to wklej ;D
skore to ja mam navy blue
jak zaczalem zbierac mniej komplementow to zrozumialem, ze cos sie dzieje :D
a jaki stres, bo fryzjer nie mowil wcale po angielsku xD
moze masz fantazje o blizniakach :D
:)
a wszystko zasluga Asi massacre :********
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
1. Kiniowska Z jogurtem tez robię czosnkowy, ale z tym greckim
2. Prinz tak, racja, czerwona marynarka, ale w skórze tez zajebiscie wyglądasz
3. Przegryzienie sie to żadna tajemnica poza dziwnym słowem to określającym. Niektóre potrawy powinny poleżeć, zwłaszcza te mocno przyprawiane lub te o dużej ilości składników. Najlepsza jest w tym kuchnia indiańska, gdzie czasem jedna potrawę robi sie tezy dni, bo np. sos powinien poleżeć w lodówce ok 48h :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Btw Prinzo już sie tak nade mną nie rozpuszczaj, bo obrosne w piórka i odlece xD
kurczeeee robie jutro, ale mi smaka narobiłasss agrrrrr
nie dzięki, jak Ci się podoba to możesz go sobie zabrac bo mnie niesamowicie denerwuje ostatnimi czasy.
dlaczego tak jest, ze mogę wypić mnostwo wodki i nic a jak wypiję chociaż jedno piwo , to czuję się nayebana? czy chodzi o ciśnienie czy jak? dodam, że piję alkohol ogólnie bardzo rzadko.
Nie martw się na zapas. A jaka jest pogoda teraz w Polsce? Mój się urodził latem i wystawiałam go zgodnie z poleceniem położnej do słońca i żółtaczka zniknęła po ok. 2 tygodniach.