malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Septembrie 2012

@ Kiniowska
Ja kupuje wanilie w proszku już, jak trzesz to tak by było jej tyle ile sie zmieści na lyżeczce

Sos czosnkowy
Kwaśna śmietana - kubek
Łyżka majonezu
Z 2-3 ząbki czosnku wyciśnięte
Szczypta soli i pieprzu
Koperek (najlepszy świeży, ale może być i suszony)
Wszystko mieszasz

Idealny do pizzy, do tych paluszków chlebowych, pałeczek z mozzarelli, papryczek jalapeño w białym serze i do każdej innej przekąski.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  26 Septembrie 2012

ja do sosu czosnkowego dodaję troszeczkę cukru - jakoś smak fajnie łączy :)

Babsy
Babsy
  26 Septembrie 2012

Młody mi nie przestaje żółknąć :-\ jutro jedziemy na badanko bilirubiny, trzymajcie kciuki żeby jednak poziom był w normie i nie musieli go zatrzymywać w szpitalu:-\

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  26 Septembrie 2012
massacre
massacre: Ja kupuje wanilie w proszku już, jak trzesz to tak by było jej tyle ile sie zmieści na lyżeczce

Ok, dzięki. Rozejrzę się za taką i taką - jeżeli padnie na zupkę a nie coś innego. :D

massacre
massacre: Kwaśna śmietana - kubek Łyżka majonezu Z 2-3 ząbki czosnku wyciśnięte Szczypta soli i pieprzu Koperek (najlepszy świeży, ale może być i suszony) Wszystko mieszasz

Bardzo podobny zrobiłam, tylko że miałam jogurt naturalny zamiast śmietany i zioła prowansalskie zamiast koperku. Wyszedł pysznyyy, nawet nie czekałam aż się "przegryzie". ;)

massacre
massacre: Idealny do pizzy, do tych paluszków chlebowych, pałeczek z mozzarelli, papryczek jalapeño w białym serze i do każdej innej przekąski.

Zgłodniałam...

Babsy
Babsy: trzymajcie kciuki

Ja trzymam! :) 270a
Hoshiko
Hoshiko
  26 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: nawet nie czekałam aż się "przegryzie". ;)

:P
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: Zdjecie Prinza do tematu outfit

to wklej ;D

massacre
massacre: tam to powinien wstawic zdjecie w tej swojej czerwonej skorze, wyglada zajebiscie ^^

skore to ja mam navy blue

Sylvinka
Sylvinka: wreszcie przystojnie, nie pasowały do Ciebie dlugie włosy, teraz jest super!!!!! :)

jak zaczalem zbierac mniej komplementow to zrozumialem, ze cos sie dzieje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zmiana na ogromny plus, pasuje Ci ta fryzura

a jaki stres, bo fryzjer nie mowil wcale po angielsku xD

kedi
kedi: aczkolwiek teraz przypominasz mojego chłopaka

moze masz fantazje o blizniakach :D

Babsy
Babsy: wow, zajebiscie wygladasz! plus uwielbiam takie plaszcze u facetow :D

:)

a wszystko zasluga Asi massacre :********

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :P

:rotfl:

Znałam to, ale zawsze mnie śmieszy - do tego nieodłącznie warzywna. :D
Hoshiko
Hoshiko
  26 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: do tego nieodłącznie warzywna. :D

to już jakaś Polska tradycja :P
massacre
massacre
  26 Septembrie 2012

1. Kiniowska Z jogurtem tez robię czosnkowy, ale z tym greckim
2. Prinz tak, racja, czerwona marynarka, ale w skórze tez zajebiscie wyglądasz
3. Przegryzienie sie to żadna tajemnica poza dziwnym słowem to określającym. Niektóre potrawy powinny poleżeć, zwłaszcza te mocno przyprawiane lub te o dużej ilości składników. Najlepsza jest w tym kuchnia indiańska, gdzie czasem jedna potrawę robi sie tezy dni, bo np. sos powinien poleżeć w lodówce ok 48h :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Septembrie 2012

Btw Prinzo już sie tak nade mną nie rozpuszczaj, bo obrosne w piórka i odlece xD

kedi
kedi
  26 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ugotowane w wodzie z odrobiną soli, ostudzone brokuły, na to ser feta w kostkę i sos czosnkowy.

kurczeeee robie jutro, ale mi smaka narobiłasss agrrrrr

Prinz
Prinz: moze masz fantazje o blizniakach :D

nie dzięki, jak Ci się podoba to możesz go sobie zabrac bo mnie niesamowicie denerwuje ostatnimi czasy.
kedi
kedi
  26 Septembrie 2012

dlaczego tak jest, ze mogę wypić mnostwo wodki i nic a jak wypiję chociaż jedno piwo , to czuję się nayebana? czy chodzi o ciśnienie czy jak? dodam, że piję alkohol ogólnie bardzo rzadko.

styka51
styka51
  27 Septembrie 2012

Pierwsze w tym sezonie:

:zakochany:

massacre
massacre
  27 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Młody mi nie przestaje żółknąć :-\ jutro jedziemy na badanko bilirubiny, trzymajcie kciuki żeby jednak poziom był w normie i nie musieli go zatrzymywać w szpitalu:-\

Nie martw się na zapas. A jaka jest pogoda teraz w Polsce? Mój się urodził latem i wystawiałam go zgodnie z poleceniem położnej do słońca i żółtaczka zniknęła po ok. 2 tygodniach.

massacre
massacre
  27 Septembrie 2012
styka51
styka51: Pierwsze w tym sezonie:

Rany, zamień się ze mną na życia tak na dwa tygodnie :zakochany:
Boyfriend moze byc included ;D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.