malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie sezon na dynie zaczął się tydzień temu. mój mąż jest wniebowzięty, a ja mam jeszcze tysiąc pomysłów i nie wiem od czego zacząć. a zupa z dyni to najprostsza rzecz na świecie, rób sama;)

no wlasnie o to mi chodzi ze dynie juz sa w sprzedazy :zakochany:
w sumie fakt, moge zrobic sama, ja chyba ostatnio nie mysle w ogole :rotfl:
jak masz dobry przepis na cos z dynia to zarzuc, chetnie wyproboje :D
mmaryja
mmaryja
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak masz dobry przepis na cos z dynia to zarzuc, chetnie wyproboje

wieczorem będę robiła pierogi z dynią, jak wyjdą to polecę przepis;)
do zupy ostatnio dodałam wanilię, też wyszła całkiem fajna
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie fakt, moge zrobic sama, ja chyba ostatnio nie mysle w ogole

Twoja Mama jest razem z Tobą w Anglii ? :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoja Mama jest razem z Tobą w Anglii ?

mama, tata, brat, siostra :D
a w manchesterze mam jeszcze stryjka, jego zone i trojke kuzynostwa :D
Konto usunięte
Konto usunięte: wieczorem będę robiła pierogi z dynią, jak wyjdą to polecę przepis;)

oby tylko nie na slodko :D
Konto usunięte
Konto usunięte: do zupy ostatnio dodałam wanilię, też wyszła całkiem fajna

u mnie w domu sie ja zazwyczaj taka mleczna robi, smakuje podobnie do corn flakesow :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mama, tata, brat, siostra :D

to masz bardzo fajnie :zakochany: :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to masz bardzo fajnie

no, cala rodzina na wyciagniecie reki w sumie :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja np. zawsze mam katar zatokowy, zatykający uszy i do tego bolący, ciężki łeb.

to juz jakis zaawansowany katar w takim razie

Konto usunięte
Konto usunięte: w koncu zbliza sie halloween

macie jakies plany? kurde, nie wiem jaki stroj mlodemu sprawic, a bedzie musial pewnie do szkoly i u nas na lodowisku zawsze robia Halloween Party i tez trzeba sie przebrac ^^ Nie mam natchnienia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Septembrie 2012
massacre
massacre: macie jakies plany? kurde, nie wiem jaki stroj mlodemu sprawic, a bedzie musial pewnie do szkoly i u nas na lodowisku zawsze robia Halloween Party i tez trzeba sie przebrac Nie mam natchnienia

jak na razie to nie mamy :)
moj mlody znajac zycie to bedzie sie chcial przebrac za ktoregos z angry birds'ow, bo ma na nie straszna faze :P gorzej ze znalezieniem kostiumu :)
w ogole musze wyczaic czy sa u mnie w miescie jakies zabawy dla takich brzdacow z okazji halloween, bo w zeszlym roku mlody nawet zainteresowany nie byl zeby sie w cokolwiek przebrac i w sumie nie wiem :woot:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Septembrie 2012
massacre
massacre: Nie mam natchnienia

ja mam pomysła
massacre
massacre
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moj mlody znajac zycie to bedzie sie chcial przebrac za ktoregos z angry birds'ow

http://www.amazon.co.uk/ANGRY-BIRDS-RED-CHILDS-COSTUME/dp/B0091TAOSY/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1348666286&sr=8-12
moj ma faze na Top Gear... i za co ja go przebiore? Za samochod czy za Stiga? :Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole musze wyczaic czy sa u mnie w miescie jakies zabawy dla takich brzdacow z okazji halloween, bo w zeszlym roku mlody nawet zainteresowany nie byl zeby sie w cokolwiek przebrac i w sumie nie wiem

Mysmy w zeszlym roku byli na Halloween Party on ice - wszyscy na lyzwach, ciemno, fajnie wystroj zrobili lodowiska, wiesz pajeczyny, przygaszone swiatlo w odcieniach czerwieni i ciemnej zieleni w tle muzyka typu Thriller Michaela Jacksona. Jedna z tych rzeczy, ktore uwielbiam w Londynie - tu sie nie mozna nudzic :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam pomysła

skad wiedzialas, ze moj syn uwielbia LMFAO?
musialam go oduczyc, zeby w szkole czasem nie spiewal "Im sexy and I know it", bo lubi tak czasem znikad zanucic :O

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Septembrie 2012
massacre
massacre: http://www.amazon.co.uk/ANGRY-BIRDS-RED-CHILDS-COSTUME/dp/B0091TAOSY/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1348666286&sr=8-12

ahahahaa :crylol:
massacre
massacre: moj ma faze na Top Gear... i za co ja go przebiore? Za samochod czy za Stiga?

:rotfl: Stig jest dobry :rock: ewentualnie mozesz go przebrac za znienawidzony caravan :rotfl:
massacre
massacre: Mysmy w zeszlym roku byli na Halloween Party on ice - wszyscy na lyzwach, ciemno, fajnie wystroj zrobili lodowiska, wiesz pajeczyny, przygaszone swiatlo w odcieniach czerwieni i ciemnej zieleni w tle muzyka typu Thriller Michaela Jacksona. Jedna z tych rzeczy, ktore uwielbiam w Londynie - tu sie nie mozna nudzic

no wlasnie u mnie w miescie to jest jednak z tym troche lipa :nie:
Hoshiko
Hoshiko
  26 Septembrie 2012
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Septembrie 2012

A teraz laseczki spadam odebrac mlodego ze szkoly, milego dnia :bye:

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wieczorem będę robiła pierogi z dynią, jak wyjdą to polecę przepis;)

będę czekać :ninja: uwielbiam pierogi, z dynią jeszcze nie jadłam, narobiłaś mi apetytu :D

dziewczyny, znacie jakiś sprawdzony przepis na zupę z dyni? robiłam raz, w zeszłym roku, nie wyszło mi coś - nie smakowała mi a tak się na nią napalałam... od tego czasu sie zniechęciłam a czuję, że gdybym umiała porządnie zrobić to trafiłaby w moje gusta smakowe :P może trzeba ją jakoś specjalnie doprawić?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.