Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1483 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mi nawet w nocy z ciężkością przychodzi zasypianie jak jestem chora czy przeziębiona, wolę siedzieć niż leżeć w łóżku bo wtedy mam wrażenie jest jeszcze gorzej

katar - czyli najgorsze, no może oprócz bólu gardła

Mi zazwyczaj te paści które lekarze przepisują w ogóle nie pomagają, więc od jakiegoś czasu wyrzucam recepty, chyba, że są na antybiotyki, albo sama proszę co ma mi przepisać, nie to, żebym była ekspertem bo się nie znam na lekarstwach ani medycynie, ale metodą prób i błędów już wiem co pomaga a co jest o dupę roztrzaść. Olejki dodane do kąpieli jak na razie trochę pomogły, idealnie nie jest ale widzę różnicę, ciekawe na jak długo

z katarem mozna funkcjonowac normalnie, grunt ze nie jest sie rozwalonym

ja z nim jakos szczegolnie nie walcze: nie lubie nic do nosa wkraplac czy pryskac. pomaga niby ten otrivin na jakis czas, ale mi tam sie zdarzy uzyc go rano i tyle, to jak ma zwalczyc:)
a ja wlasnie kiedy jestem chora zasypiam, normalnie jest masakrycznie - jesli sie poloze jak jeszcze nie padam to i do rana moge lezec:)
No właśnie ja nie potrafię z katarem normalnie funkcjonować, po bólu gardła to jest najgorsze co może być, kaszel obleci, już nawet wolę rozwolnienie

Ja się dzisiaj i wczoraj chyba z 10 razy w nocy budziłam, nie mogłam spać, zasnąć też nie mogłam, w sumie chyba większość woli spać przy chorobie, jestem wyjątkiem ;)
@Koniowska
Z tego co wiem, to Oilbas Oil bez problemu mozna w polskiej aptece dostać.
Ja młodemu skrapiam misia, którego przytula podczas snu o to wdycha. Nie ma problemu ze snem, a nos ma oczyszczony z rana.
@reszta
Jesień idzie, polscy lekomani widzę przygotowani :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*Kiniowska - sorry xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

z przodu jest niemalże przezroczysta, biustonosz czarny czy cielisty? :)
Czarny, cielisty, czerwony, zielony... Wszystko zależy od reszty stroju :)
Dzięki, popytam w aptece.

Luz, nic się nie dzieje. :D
Cielisty.

Podbijam Nasonex, kosztuje chyba 50 zł, ale to najlepszy lek do nosa jaki miałam.
I podbijam cielisty biustonosz xd