malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
marta0859
marta0859
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem padnieta tego dnia i ide spac, a nastepnego juz tylko katar zostaje

Mi nawet w nocy z ciężkością przychodzi zasypianie jak jestem chora czy przeziębiona, wolę siedzieć niż leżeć w łóżku bo wtedy mam wrażenie jest jeszcze gorzej d83ddc7d
katar - czyli najgorsze, no może oprócz bólu gardła d83dde30

Konto usunięte
Konto usunięte: mi lekarz przepisał do picia acc max i całą litanie na recepcie

Mi zazwyczaj te paści które lekarze przepisują w ogóle nie pomagają, więc od jakiegoś czasu wyrzucam recepty, chyba, że są na antybiotyki, albo sama proszę co ma mi przepisać, nie to, żebym była ekspertem bo się nie znam na lekarstwach ani medycynie, ale metodą prób i błędów już wiem co pomaga a co jest o dupę roztrzaść. Olejki dodane do kąpieli jak na razie trochę pomogły, idealnie nie jest ale widzę różnicę, ciekawe na jak długo d83dde0a
w00tjump
w00tjump
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: katar - czyli najgorsze, no może oprócz bólu gardła

z katarem mozna funkcjonowac normalnie, grunt ze nie jest sie rozwalonym:mrgreen:
ja z nim jakos szczegolnie nie walcze: nie lubie nic do nosa wkraplac czy pryskac. pomaga niby ten otrivin na jakis czas, ale mi tam sie zdarzy uzyc go rano i tyle, to jak ma zwalczyc:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Mi nawet w nocy z ciężkością przychodzi zasypianie jak jestem chora czy przeziębiona, wolę siedzieć niż leżeć w łóżku bo wtedy mam wrażenie jest jeszcze gorzej

a ja wlasnie kiedy jestem chora zasypiam, normalnie jest masakrycznie - jesli sie poloze jak jeszcze nie padam to i do rana moge lezec:)
marta0859
marta0859
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z katarem mozna funkcjonowac normalnie, grunt ze nie jest sie rozwalonym ja z nim jakos szczegolnie nie walcze: nie lubie nic do nosa wkraplac czy pryskac. pomaga niby ten otrivin na jakis czas, ale mi tam sie zdarzy uzyc go rano i tyle, to jak ma zwalczyc:)

No właśnie ja nie potrafię z katarem normalnie funkcjonować, po bólu gardła to jest najgorsze co może być, kaszel obleci, już nawet wolę rozwolnienie :rotfl: cokolwiek, byle nie katar czy ból gardła d83dde31

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja wlasnie kiedy jestem chora zasypiam, normalnie jest masakrycznie - jesli sie poloze jak jeszcze nie padam to i do rana moge lezec:)

Ja się dzisiaj i wczoraj chyba z 10 razy w nocy budziłam, nie mogłam spać, zasnąć też nie mogłam, w sumie chyba większość woli spać przy chorobie, jestem wyjątkiem ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Septembrie 2012

@Koniowska
Z tego co wiem, to Oilbas Oil bez problemu mozna w polskiej aptece dostać.
Ja młodemu skrapiam misia, którego przytula podczas snu o to wdycha. Nie ma problemu ze snem, a nos ma oczyszczony z rana.

@reszta
Jesień idzie, polscy lekomani widzę przygotowani :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 Septembrie 2012

*Kiniowska - sorry xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  25 Septembrie 2012

z przodu jest niemalże przezroczysta, biustonosz czarny czy cielisty? :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Hoshiko
Hoshiko
  25 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: biustonosz czarny czy cielisty? :)

kurczę wydaję mi się ,że cielisty
massacre
massacre
  25 Septembrie 2012

Czarny, cielisty, czerwony, zielony... Wszystko zależy od reszty stroju :)

marta0859
marta0859
  25 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: z przodu jest niemalże przezroczysta, biustonosz czarny czy cielisty? :)

może nie jestem ekspertem w dziedzinie mody i sama rzadko przywiązuję jakąś większą wagę do kolorystyki, ale jak dla mnie oba by pasowały :)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  25 Septembrie 2012
massacre
massacre: Czarny, cielisty, czerwony, zielony... Wszystko zależy od reszty stroju :)

albo granatowe spodnie, albo czarna mini
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  25 Septembrie 2012
massacre
massacre: Z tego co wiem, to Oilbas Oil bez problemu mozna w polskiej aptece dostać.

Dzięki, popytam w aptece. :tak: Czasami mam dziwnie suche powietrze w pokoju, może wilgotny ręcznik/ściereczka na kaloryferze z tym olejkiem coś by zmieniły, lepiej by się oddychało podczas snu.

massacre
massacre: *Kiniowska - sorry xD

:rotfl:

Luz, nic się nie dzieje. :D

Sylvinka
Sylvinka: biustonosz czarny czy cielisty? :)

Cielisty. :tak:
pijana
pijana
  25 Septembrie 2012

Podbijam Nasonex, kosztuje chyba 50 zł, ale to najlepszy lek do nosa jaki miałam.

I podbijam cielisty biustonosz xd

Paulinessa
Paulinessa
  25 Septembrie 2012
massacre
massacre: Czarny, cielisty, czerwony, zielony... Wszystko zależy od reszty stroju :)

podbijam
podbijam
kedi
kedi
  26 Septembrie 2012

ja bym walnęła czerwony biustonosz.

Earth
Earth
  26 Septembrie 2012

Nawet granatowy, jak będą odpowiednie dodatki, a Tobie granatowy chyba pasuje :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.