malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
marta0859
marta0859
  25 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: 90% pacjentow nie umie z nich korzystac a potem przychodza z pretensjami do apteki ze 'nie działa'

Jak 90% nie potrafi korzystać to może wypadałoby się zastanowić, po czyjej stronie leży "wina". d83dde0a
Ja tam nigdy nie miałam do nikogo pretensji, ale wolę próbować starych sposobów na chorobę niż tradycyjnych leków, no chyba, że chodzi o antybiotyki, bo one zawsze działają.
A jakieś prowizoryczne kropelki, strepsilsy na gardło czy inne tableteczki ZAZWYCZAJ są przereklamowane jak dla mnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio stosowałam acatar to gówno dał dziś kupiłam otrivin to zobaczymy jak zadziała.. chociaż mnie katar zawsze trzyma tydzień

Acatar? Mówisz o tych tabletkach? Ja je kiedyś wzięłam i nawet pomogły na jakiś czas, ale podobno są "niebezpieczne" d83dde31

Konto usunięte
Konto usunięte: qurka właśnie przymierzam się go próbować do nosa

jak już kupiłaś to nie masz nic do stracenia, może akurat podziała na kogoś innego, na mnie nie działa :)
Hoshiko
Hoshiko
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Acatar? Mówisz o tych tabletkach? Ja je kiedyś wzięłam i nawet pomogły na jakiś czas, ale podobno są "niebezpieczne"

nie , też mam to do nosa..

Konto usunięte
Konto usunięte: jak już kupiłaś to nie masz nic do stracenia, może akurat podziała na kogoś innego, na mnie nie działa :)

właśnie tylko mnie nos boli bardziej od niego :smutny:
marta0859
marta0859
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie , też mam to do nosa..

czyli w postaci płynnej czy jak? bo ja miałam na myśli te tabletki...

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie tylko mnie nos boli bardziej od niego

też tak miałam.
madzia2143
madzia2143
  25 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Moje zatoki odżyły po tym specyfiku

dzięki ! zakupię :)
kedi
kedi: przybij piątacha, ja też z nimi ciągle walczę.

szkoda że akurat w takich okolicznościach no ale przybijam!
Hoshiko
Hoshiko
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli w postaci płynnej czy jak? bo ja miałam na myśli te tabletki...

marta0859
marta0859
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hoshiko

Tego nigdy nie miałam, pisałam o tabletkach, bo je kiedyś zażywałam i pomogły... tak w miarę, na jakiś czas. Ale już się zorientowałam, wpisałam w przeglądarkę i mi wyskoczyło, pewnie jakiś kolejny szajs :D Pierwsze słyszę, a raczej widzę, do dziś myślałam, że to jest tylko w postaci tabletek;)
Hoshiko
Hoshiko
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze słyszę, a raczej widzę, do dziś myślałam, że to jest tylko w postaci tabletek;)

taki sam szajs :tak: pomaga na hm 10minut..
pogodziłam się czy lecze go czy nie i tak trwa 7 dni :rotfl:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzięki ! zakupię :)

tylko z receptą :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak 90% nie potrafi korzystać to może wypadałoby się zastanowić, po czyjej stronie leży "wina".

po stronie pacjentow bo nie czytają ulotek albo nie słuchają co do nich mówimy przy okienku, ale nawet jak farmaceuta jest srednio rozgarniety to zawsze warto czytac ulotke
Hoshiko
Hoshiko
  25 Septembrie 2012

tak jak w democie Acatar mam dalej :rotfl:

marta0859
marta0859
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taki sam szajs pomaga na hm 10minut.. pogodziłam się czy lecze go czy nie i tak trwa 7 dni

mi matka kupiła jeszcze jakiś chlordinex hot czy coś podobnego z nazwy, wypiłam 2 szklanki, niedobre jak (...) i na dodatek gówno daje... mam nadzieję że te olejki mi chociaż trochę pomogą na katar d83dde22
kedi
kedi
  25 Septembrie 2012

emeryci i renciści normalnie :ninja:

Babsy
Babsy
  25 Septembrie 2012

a ja w poprzednim sezonie jak i obecnym nie bylam jeszcze przeziebiona :mrgreen: ciekawe jak dlugo ;)

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  25 Septembrie 2012

Witam wieczorem! :)

Że też znalazła się klasa, która musiała zweryfikować moje pogląday na temat tych praktikerów. :zonk: Z taką przyjemnością chodziłam, rozkręcałam się to mnie musieli zgasić, smarki jedne. :/ Iii jeszcze full biurokracji do wypełnienia, na piątek, więc jest git gitara. :D

Prinz
Prinz: wiekszosc juz widziala, ale co tam...

Ja nie widziałam. ;) Btw. fajny fryz! I ten płaszcz/kurtka/marynarka, nie widzę dokładnie...
massacre
massacre: Mozna tez pare kropel zalac goraca woda i postawic sobie taki kubek w pokoju.

A np zmoczyć jakiś ręcznik/ściereczkę i skropić ją tym? Dostępny jest w aptekach dość łatwo?
Konto usunięte
Konto usunięte: Acatar

Demot dobry, popieram. :P Miałam niedawno katar i użyłam tego cacka, coś w spray'u do nosa. Świeczki mi w oczach stanęły jak psiknęłam a katar jak był tak był, nic nie drgnęło w tą czy tamtą. :rotfl:
w00tjump
w00tjump
  25 Septembrie 2012

na przeziebienie mi zawsze pomaga picie coldrexu rozpuszczalnego w maksymalnej dopuszczalnej ilosci przez 1 dzien.
jestem padnieta tego dnia i ide spac, a nastepnego juz tylko katar zostaje:lol:

Hoshiko
Hoshiko
  25 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi matka kupiła jeszcze jakiś chlordinex hot czy coś podobnego z nazwy, wypiłam 2 szklanki, niedobre jak (...) i na dodatek gówno daje... mam nadzieję że te olejki mi chociaż trochę pomogą na katar

mi lekarz przepisał do picia acc max i całą litanie na recepcie d83dde31
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.